Provjera osobnih podataka

STEM-ovci, provjerite svoje e-mailove u sustavu AAI@Edu.hr!

https://pixabay.com/en/computer-laptop-technology-office-3368242/

Studenti moraju provjeriti svoje ECTS bodove, prosjek ocjena ili rezultate državne mature. Podaci se mogu ispravljati do 7. studenog 2018. godine u 12 sati.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja na svojim je službenim stranicama objavilo da su svim redovitim studentima studijskih programa u STEM područjima znanosti, na njihove adrese elektroničke pošte u sustavu AAI@Edu.hr, poslane upute za provjeru osobnih podataka.

Studenti moraju provjeriti svoje ECTS bodove, prosjek ocjena ili rezultate državne mature. Podaci se mogu ispravljati do 7. studenog 2018. godine u 12 sati. Svi će dobiti jedinstvenu identifikacijsku oznaku pomoću koje će se moći pronaći i kada budu objavljene rang-liste.

Na sljedećoj poveznici možete provjeriti ispravnost svojih podataka, a u slučaju:

  • neispravnosti ECTS bodova ili prosjeka ocjena, obratite se visokom učilištu
  • neispravnosti rezultata državne mature, obratite se Ministarstvu znanosti i obrazovanja na stem-stipendije@mzo.hr
  • za sve ostale neispravnosti i informacije, obratite se koordinatoru za STEM stipendije na visokom učilištu ili Ministarstvu znanosti i obrazovanja (na gore navedenu adresu e-pošte).

Komentari na članak

Vezani članci

https://www.needpix.com/photo/download/1213597/chemist-laboratory-periodic-system-chemistry-medical-piston-science-experiment-research

STEM državne stipendije

Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavilo popis studijskih programa koji konkuriraju za državnu STEM stipendiju

I ove će godine 3400 studenata dobiti državnu stipendiju u području STEM znanosti, a izvadak koji je objavilo Ministarstvo pokazuje da će za nju konkurirati studenti s 312 studijskih programa.

Predsjednica na FOI-ju

Posjet FOI-ju

Predsjednica Grabar-Kitarović istaknula potrebu za reformom školstva

Odmah po dolasku na FOI, predsjednica RH obratila se studentima ističuči važnost informacijsko-komunikacijskih znanosti i STEM područja. Također je istaknula potrebu za reformom školstva koja će se odraziti i na visoko obrazovanje.

Studentski ugovori, HSZ

Studentski rad

Ministarstvo ne nudi objašnjenje za nedonošenje novog Zakona o obavljanju studentskih poslova!

Novi je Zakon o obavljanju studentskih poslova trebao stupiti na snagu s prvim danom nove godine. Sredina je ožujka, a na upite HSZ-a Ministarstvo odgovara da se Nacrt nalazi u posljednjoj fazi izrade. Koliko traje ta posljednja faza izrade?

STEM

Ministarstvo znanosti i obrazovanja

Pomaknute rang-liste za dodjelu državnih STEM stipendija

Provjerite nalazi li se vaše ime na popisu i jeste li jedan od sretnih dobitnika financijske potpore iz državnih izvora jer pomaknuta je rang-lista za dodjelu državnih stipendija u STEM područjima znanosti.

STEMI robot

Regionalno natjecanje „Idea KnockOut”

Hrvatski pauk-robot STEMI ide u Las Vegas

– Cijeli svijet dolazi u Las Vegas na CES 2017 i iskoristit ćemo ovu priliku da predstavimo naš projekt, upoznamo svjetsku robotičku scenu i pokažemo da i Hrvatska zaslužuje svoje mjesto na toj sceni. – rekao je Marin Trošelj.