Provjera osobnih podataka

STEM-ovci, provjerite svoje e-mailove u sustavu AAI@Edu.hr!

https://pixabay.com/en/computer-laptop-technology-office-3368242/

Studenti moraju provjeriti svoje ECTS bodove, prosjek ocjena ili rezultate državne mature. Podaci se mogu ispravljati do 7. studenog 2018. godine u 12 sati.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja na svojim je službenim stranicama objavilo da su svim redovitim studentima studijskih programa u STEM područjima znanosti, na njihove adrese elektroničke pošte u sustavu AAI@Edu.hr, poslane upute za provjeru osobnih podataka.

Studenti moraju provjeriti svoje ECTS bodove, prosjek ocjena ili rezultate državne mature. Podaci se mogu ispravljati do 7. studenog 2018. godine u 12 sati. Svi će dobiti jedinstvenu identifikacijsku oznaku pomoću koje će se moći pronaći i kada budu objavljene rang-liste.

Na sljedećoj poveznici možete provjeriti ispravnost svojih podataka, a u slučaju:

  • neispravnosti ECTS bodova ili prosjeka ocjena, obratite se visokom učilištu
  • neispravnosti rezultata državne mature, obratite se Ministarstvu znanosti i obrazovanja na stem-stipendije@mzo.hr
  • za sve ostale neispravnosti i informacije, obratite se koordinatoru za STEM stipendije na visokom učilištu ili Ministarstvu znanosti i obrazovanja (na gore navedenu adresu e-pošte).

Komentari na članak

Vezani članci

stipendija

Ministarstvo znanosti i obrazovanja

Ažurirane rang-liste za dodjelu državnih STEM stipendija

Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavilo je pomicanje rang-lista držanih stipendija u STEM područjima znanosti. Provjerite popis i saznajte nalazite li se na njemu.

HT STEM HUB

HT STEM HUB

Popularizacija STEM znanosti stipendiranjem i otvaranjem poslovnih mogućnosti

– STEM HUB puno je više od stipendija, to je vizija popularizacije znanosti i prirodoslovnih područja sa svrhom stvaranja rješenja sadašnjosti i budućnosti. – rekao je Gordan Gledec, prodekan FER-a.

Studentski ugovori, HSZ

Studentski rad

Ministarstvo ne nudi objašnjenje za nedonošenje novog Zakona o obavljanju studentskih poslova!

Novi je Zakon o obavljanju studentskih poslova trebao stupiti na snagu s prvim danom nove godine. Sredina je ožujka, a na upite HSZ-a Ministarstvo odgovara da se Nacrt nalazi u posljednjoj fazi izrade. Koliko traje ta posljednja faza izrade?

Predsjednica na FOI-ju

Posjet FOI-ju

Predsjednica Grabar-Kitarović istaknula potrebu za reformom školstva

Odmah po dolasku na FOI, predsjednica RH obratila se studentima ističuči važnost informacijsko-komunikacijskih znanosti i STEM područja. Također je istaknula potrebu za reformom školstva koja će se odraziti i na visoko obrazovanje.

Rovinj

Povezivanje studenata prirodoslovnih i matematičkih struka

Primatijada promovira STEM područje kao budućnost obrazovanja

Nova Primatijada održat će se od 11. do 15. svibnja u Rovinju. Tematski je orijentirana na važnost STEM područja u razvoju IT sektora.