Provjera osobnih podataka

STEM-ovci, provjerite svoje e-mailove u sustavu AAI@Edu.hr!

https://pixabay.com/en/computer-laptop-technology-office-3368242/

Studenti moraju provjeriti svoje ECTS bodove, prosjek ocjena ili rezultate državne mature. Podaci se mogu ispravljati do 7. studenog 2018. godine u 12 sati.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja na svojim je službenim stranicama objavilo da su svim redovitim studentima studijskih programa u STEM područjima znanosti, na njihove adrese elektroničke pošte u sustavu AAI@Edu.hr, poslane upute za provjeru osobnih podataka.

Studenti moraju provjeriti svoje ECTS bodove, prosjek ocjena ili rezultate državne mature. Podaci se mogu ispravljati do 7. studenog 2018. godine u 12 sati. Svi će dobiti jedinstvenu identifikacijsku oznaku pomoću koje će se moći pronaći i kada budu objavljene rang-liste.

Na sljedećoj poveznici možete provjeriti ispravnost svojih podataka, a u slučaju:

  • neispravnosti ECTS bodova ili prosjeka ocjena, obratite se visokom učilištu
  • neispravnosti rezultata državne mature, obratite se Ministarstvu znanosti i obrazovanja na stem-stipendije@mzo.hr
  • za sve ostale neispravnosti i informacije, obratite se koordinatoru za STEM stipendije na visokom učilištu ili Ministarstvu znanosti i obrazovanja (na gore navedenu adresu e-pošte).

Komentari na članak

Vezani članci

Internet

Žensko natjecanje

Njemački telekom s 3000 eura nagrađuje najbolji rad u STEM području

Ako dolazite s fakulteta znanosti, tehnologije, inženjerstva ili matematike, Njemački telekom ima izvrsnu priliku za vas. Prijavite svoj rad do 25. veljače. Osim što se najbolji nagrađuje s 3000 eura, najboljoj će se temi dodijeliti 500 eura.

FOTO

Intervju s Jelenom Duvančić

Studenti robotikom žele potaknuti interes mladih za STEM područje

Na inicijativu profesora Jakopeca koji je shvatio da je mladima robotiku i programiranje potrebno približiti od najranije dobi, niz volonterki krenuo je u projekt „RoboCode”, u sklopu kojeg održavaju kreativne „Lego Maindstorm” radionice po školama i fakultetima diljem Hrvatske. Svoja je iskustva s nama podijelila volonterka Jelena.

https://ak3.picdn.net/shutterstock/videos/16206463/thumb/1.jpg

Život majki studentica

Neke su od njih bile žrtve obiteljskog nasilja, imaju troje djece i još uvijek studiraju

Donosimo vam nimalo klasične priče o majkama studenticama, ali i mjere kojima država pruža potporu roditeljima studentima.

https://www.needpix.com/photo/download/1213597/chemist-laboratory-periodic-system-chemistry-medical-piston-science-experiment-research

STEM državne stipendije

Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavilo popis studijskih programa koji konkuriraju za državnu STEM stipendiju

I ove će godine 3400 studenata dobiti državnu stipendiju u području STEM znanosti, a izvadak koji je objavilo Ministarstvo pokazuje da će za nju konkurirati studenti s 312 studijskih programa.

STEMI robot

Regionalno natjecanje „Idea KnockOut”

Hrvatski pauk-robot STEMI ide u Las Vegas

– Cijeli svijet dolazi u Las Vegas na CES 2017 i iskoristit ćemo ovu priliku da predstavimo naš projekt, upoznamo svjetsku robotičku scenu i pokažemo da i Hrvatska zaslužuje svoje mjesto na toj sceni. – rekao je Marin Trošelj.