LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
eSTUDENT-ov projekt

Starter: Online platforma koja će studente brzo povezati s poduzećima!

U velikoj džungli ponude i potražnje ponekad je teško prepoznati pravu stvar, no ohrabrujuća činjenica je da se u posljednje vrijeme lagano mijenjaju pravila igre.

U velikoj džungli ponude i potražnje ponekad je teško prepoznati pravu stvar, no ohrabrujuća činjenica je da se u posljednje vrijeme lagano mijenjaju pravila igre.

U životu svakog studenta dolazi trenutak kad se knjige lagano stavljaju po strani, a fokus se prebacuje na pretraživanje oglasa za posao.

U toj velikoj džungli ponude i potražnje ponekad je teško prepoznati pravu stvar, no ohrabrujuća činjenica je da se u posljednje vrijeme lagano mijenjaju pravila igre.

Poduzeća tako sve više preuzimaju dominantnu ulogu i traže kreativne i nove načine kako bi došli do studenata.

Pravi primjer ovog novog trenda je upravo i Starter sustav – platforma za povezivanje studenata s poduzećima.

Starter funkcionira tako da ciljano prosljeđuje ponude kvalitetnih poduzeća (bilo da se radi o studentskom poslu, praksi, stipendiji…) direktno preko elektronske pošte skupini zainteresiranih studenata. Prilikom prijave studenti mogu označiti svoje interese, znanja i vještine te tako osigurati da na njihove adrese dolaze samo oglasi s područja za koje su zainteresirani i kvalificirani.

Iako je sustav još uvijek u početnoj fazi, kvalitetu i potencijal ove platforme prepoznalo je preko 2000 studenata koji su već prijavljeni na sustav i preko 100 poduzeća redovito objavljuje oglase u sustavu, a brojevi i dalje neprestano rastu.

– Tražio sam praksu mjesecima i onda sam se prijavio na Starter! Do sada nisam vidio jednostavniji način pronalaska studentskog posla. Nema ispunjavanja silnih obrazaca, a za prijavu mi je bilo potrebno doslovno 2 minute. Ponuda za studentski posao mi je jednostavno stigla u inbox i to točno posao kakav sam i želio! Nisam ni mogao zamisliti da će put do karijere u PwC-u biti toliko jednostavan i brz! – izjavio je Filip Cindrić, korisnik Starter sustava.

U tjednima od 4. do 15. svibnja na frekventnim studentskim lokacijama (EFZG, SC, studentski dom Stjepan Radić i brojnim drugim) potražite Starter info-punktove na kojima možete saznati sve važne informacije o sustavu i direktno se upisati u Starter.

Za one kojima naši info-punktovi ipak promaknu, sve informacije i prijavu u sustav možete potražiti na starter.estudent.hr web-stranici.

Aktualne informacije vezane uz Starter možete pratiti na Starter Facebook profilu.

FOTO: ESTUDENT