LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Razvij novu vještinu

Srce ima novu radionicu za ljubitelje digitalne obrade videomaterijala

Radionica je potpuno besplatna, a prva će se održati u srijedu, 21. ožujka 2018. od 9 sati.

Radionica je potpuno besplatna, a prva će se održati u srijedu, 21. ožujka 2018. od 9 sati.

Ako vas je oduvijek zanimalo kako se rade videospotovi ili jednostavno želite istražiti mogućnosti drugih programa koji nisu Window Movie Maker, Srce ima odlične vijesti za vas.

Pored drugih besplatnih radionica za sve članove akademske zajednice, od ovog mjeseca dostupna je još jedna – Shotcut ili montaža videa na jednostavan način. Program Shotcut jednostavnija je i besplatna varijanta poznatog programa Adobe Premiere kojega koriste profesionalci.

Na radionici ćete steći osnovnu razinu znanja u ovom programskom alatu, naučit ćete uvoziti, izvoziti i obrađivati videosadržaje ili slike u željenom formatu, koristiti animacije, vizualne efekte, postavljati tekst na video ili sliku te objavljivati videosadržaje.

Ako ste se zainteresirali, već se sad možete prijaviti za prvu radionicu koja će se održati u srijedu, 21. ožujka 2018. od 9 sati. Svaka će trajati pet školskih sati u jednom danu, a prijave se vrše preko sustava za prijavu na tečajeve. Za dodatne informacije možete kontaktirati Srce na adresi edu@srce.hr.

FOTO: FOTO: SRCE