Studentski centar Split

Spuštena bodovna granica za smještaj u domovima; potrebno potpisati ugovor do 18. listopada

Sveučilišni kampus u Splitu

Spuštene su bodovne granice za smještaj u dvama splitskim domovima. Svi koji su ostvarili pravo na mjesto, odnosno na subvenciju, trebaju potpisati ugovor do 18. listopada.

Studentski centar Split objavio je rang-liste studenata za smještaj u Studentski dom Bruno Bušić i Učenički dom Split nakon spuštanja crte. Omladinski Hostel Spinut i Dom dr. Franjo Tuđman na kampusu popunjeni su do kraja, pa se za ova dva studentska doma lista nije pomicala.

Studenti koji su ostvarili pravo na subvenciju, odnosno oni koji su ostvarili pravo na dom Bruno Bušić, moraju doći potpisati Ugovor za subvenciju do 18. 10. 2019. u studentski dom Hostel na adresi Spinutska 39 bilo kojeg radnog dana od 6 do 13 sati.

Studenti koji su ostvarili pravo na Učenički dom u Splitu moraju se javiti u Upravu Učeničkog doma u Splitu kako bi potpisali ugovor, također do 18. 10. 2019. godine

Za useljenje Upravi moraju dostaviti ispunjen obrazac Prijavnica studenta, koji je moguće preuzeti ovdje, te priložiti potvrdu o uplati za trošarinu za listopad 2019. Uplatnicu za trošarinu možete preuzeti kod odgajatelja doma. Uz navedene obrasce potrebno je dostaviti i liječničku potvrdu obiteljskog liječnika koja nije starija od 6 mjeseci, potvrdu fakulteta o upisu u ak. god. 2019/2020. te iksicu na uvid.

Konačne rezultate za spomenuta dva doma možete preuzeti na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Cvjetno naselje dvorište 2019

Studentski smještaj

Useljenja u studentski dom moguća i u prosincu; još se jednom spustila bodovna granica

Studenti koji su ostvarili 1336 bodova ili više na Natječaju za smještaj u zagrebačkim studentskim domovima mogu se useliti do 12. prosinca.

Litvanski dnevnici

Tino Deželić

Daleko od ćirilice, lex Perkovića i Zdravka Mamića

– Vidiš, sve ovo ti je izgrađeno iz fonda Europske unije. – cimer mi pokazuje dvije prostrane, blještave građevine s druge strane. Riječ je o dvorani košarkaškog kluba „Žalgiris“, središtu sportske i vikend razbibrige svakog stanovnika Kaunasa od djevojčice do starice te golemom shopping centru „Akropolis“, u kojem je moguće naći bilo koju od životnih potrepština i nepotrepština.

https://www.pexels.com/photo/woman-walking-on-pathway-while-strolling-luggage-1008155/

Luka Basa

Jedino turisti ostave više izmeta od studenata

Kad studenti izađu i počiste govna za sobom, stižu turisti kojima se pak nude primamljiviji uvjeti od onih koji su na raspolaganju studentima. Pod primamljivije uvjete ulazi i nešto povoljnija cijena za nekoliko dana ili tjedana odmora. Okej, legitimno. Ako možeš zaraditi, khm, opelješiti, tko ti brani. 

Obnova domova u punom jeku - soba iznutra 3

Od 1. listopada

Ako još niste riješili smještaj – SC je osigurao mjesta za 300 studenata na Trešnjevci!

Iz Studentskog centra su poručili kako će cijena biti pristupačna, a sve dodatne informacije biti će uskoro dostupne na njihovim službenim stranicama.

http://www.stucos.unios.hr/wp-content/uploads/2015/04/IMG_9107.jpg

SC Osijek

Objavljen natječaj za smještaj u osječkim studentskim domovima i subvenciju privatnih smještaja

Rok za prijavu jest 23. srpnja, a privremene rang-liste bit će objavljene početkom kolovoza. Pravo sudjelovanja u natječaju ostvaruju svi redoviti studenti državljani Republike Hrvatske i državljani članica EU-a s prijavljenim boravkom u Republici Hrvatskoj.