Renovacija Studenskog doma „Bruno Bušić“

Splitskim studentima subvencije povećane s 400 na 600 kuna

Sveučilište u Splitu

Zbog renovacije studenti neće moći useliti u SD „Bruno Bušić“, ali će dobivati subvenciju u iznosu od 600 kuna.

Umjesto smještaja u Studentskom domu Bruno Bušić, splitski će studenti svaki mjesec u ovoj akademskoj godini dobivati 600 kuna subvencije. Prvotni je prijedlog podrazumijevao iznos od 400 kuna. Naime, ove godine kreće renovacija doma kako bi se poboljšali uvjeti i kvaliteta stanovanja. 

Kako bi ostvarili pravo na subvenciju, oni koji su ostvarili pravo na smještaj u domu trebaju se javiti u Studentski centar Split, odnosno u dom, na adresi Spinutska 37, soba 101, i to u periodu od 2. do 6. listopada od 7 do 13 sati. Potrebno je donijeti potvrdu o statusu redovnog studenta u akademskoj godini 2017/18. na Sveučilištu u Splitu.

Komentari na članak

Vezani članci

Solidarity day

Na današnji dan

FOTO: Studenti opisali što je za njih solidarnost povodom Međunarodnog dana ljudske solidarnosti

Svakog 20. prosinca podsjećamo se što znači biti solidaran, biti blizak s nekime te kako poticati jedinstvo zajednice uz svaku njezinu raznolikost. Što studenti kažu o solidanosti, kako se ona očituje?

Summer Jam Croatia

Summer Jam Croatia

Međunarodni ljetni skup za buduće poduzetnike u Pakoštanima

Ovo je jedinstvena međunarodna konferencija za mlade koja kreira platformu za poduzetnike i mlade iz cijelog svijeta s ciljem razvijanja njihovih poslovnih ideja i projektnih prijedloga međunarodnom suradnjom.

Putovanje

Obrazovna putovanja

Novi sajam obrazovanja učenika i studenata u inozemstvu

Mnoge informacije o studijima, stipendijama, srednjim školama i tečajevima stranih jezika u inozemstvu učenici, roditelji i studenti moći će saznati na sajmu koji organizira ETW, agencija specijalizirana za obrazovna putovanja.

Slavistička filologija 21. stoljeća

Udruga Ludens

Zadarski studenti pripremaju novo izdanje slavističke konferencije

Novo izdanje Slavističke filologije u 21. stoljeću nudi bogat izbor tema za mlade znanstvenike.

Digital m

Digitalni marketing

Visoko učilište Algebra pokreće preddiplomski i diplomski studij digitalnog marketinga

Prepoznajući sve veću ulogu digitalnih tehnologija u marketinškim aktivnostima organizacija Visoko učilište Algebra, prvo u ovom dijelu Europe, pokreće novi preddiplomski i diplomski studij koji se usredotočava upravo na vještine koje su na tržištu rada sve traženije.