Renovacija Studenskog doma „Bruno Bušić“

Splitskim studentima subvencije povećane s 400 na 600 kuna

Sveučilište u Splitu

Zbog renovacije studenti neće moći useliti u SD „Bruno Bušić“, ali će dobivati subvenciju u iznosu od 600 kuna.

Umjesto smještaja u Studentskom domu Bruno Bušić, splitski će studenti svaki mjesec u ovoj akademskoj godini dobivati 600 kuna subvencije. Prvotni je prijedlog podrazumijevao iznos od 400 kuna. Naime, ove godine kreće renovacija doma kako bi se poboljšali uvjeti i kvaliteta stanovanja. 

Kako bi ostvarili pravo na subvenciju, oni koji su ostvarili pravo na smještaj u domu trebaju se javiti u Studentski centar Split, odnosno u dom, na adresi Spinutska 37, soba 101, i to u periodu od 2. do 6. listopada od 7 do 13 sati. Potrebno je donijeti potvrdu o statusu redovnog studenta u akademskoj godini 2017/18. na Sveučilištu u Splitu.

Komentari na članak

Vezani članci

Ilustracija stolni tenis, tenis i badminton

Sveučilišno prvenstvo države u badmintonu, stolnom tenisu i tenisu

Sveučilištu u Zagrebu 7 naslova

Zlatnu medalju u stolnom tenisu u muškoj konkurenciji osvojio je Franjo Josip Marelja, a u ženskoj konkurenciji Nadana Gavranić. Zlatnu medalju u badmintonu osvojio je Zvonimir Đurkinjak.

Filmska kamera

Festival u MM centru

Revija studentskog filma – 3 dana, 43 filma, 53 autora

Zagreb će na tri dana postati sjecište mladih filmskih strujanja i mjesto susreta te povezivanja filmskih autora iz Hrvatske i regije.

Informiranje - pravo mladih

Projekt „Informiranje – pravo mladih”

Informirajte se o ponudi besplatnih neformalnih organizacija i usavršavanja

„Ponuda besplatnih neformalnih organizacija i usavršavanja” sljedeći je „Informativni ponedjeljak” koji će se održati u ponedjeljak, 30. travnja 2018. godine, u 18 sati u Ulici Frane Petrića 4, 3. kat.

Sveučilište Sjever

Sveučilište Sjever

Dodijeljene Rektorove nagrade na Sveučilištu Sjever

Rektor Sveučilišta Sjever prof. dr. sc. Marin Milković dodijelio je jedanaest Rektorovih nagrada za najbolji uspjeh u akademskoj godini 2014./2015. te četiri Rektorove nagrade za najbolji rad studenata u akademskoj godini 2014./2015., koje se sastoje od povelje i novčane nagrade.

Studentska lijenost

Studenti heroji

Supersposobnosti svakog studenta

Ako još uvijek živite u nadi da ćete jednog dana otkriti kako imate supersposobnosti, vrijeme je da se prestanete nadati i shvatite kako ih već imate, i to ne jednu, već dvanaest!