Studentska prehrana

Specifične prehrambene potrebe studenata konačno na repertoaru, posvećena im je tribina na Savi

Linija u menzi

Dana 30. siječnja u 19 sati u kinu Forum u sklopu Doma na Savi održat će se tribina Informiranje studenata sa specifičnim studentskim potrebama.

Studentima sa specifičnim prehrambenim potrebama, kao što su celijakija, intolerancija na gluten i slično, nije se uvijek lako hraniti u studentskim menzama. Iz tog se razloga organizira tribina Informiranje studenata sa specifičnim studentskim potrebama na kojoj će se šefovi studentskih kuhinja i ostali informirati o navedenoj temi te o opasnostima do kojih može doći zbog neinformiranosti i neznanja.

Tribina će se održati 30. siječnja u kinu Forum u sklopu Studentskog doma Stjepan Radić u 19 sati. Ondje će biti tehnolozi, šefovi kuhinja Prehrane SC-a Zagreb, predsjednica Nacionalnoga povjerenstva za studentsku prehranu prof. dr. sc. Mirjana Hruškar, dr. med. Tatjana Petričević-Vidović, sanacijski upravitelj SC-a Zagreb Mirko Bošnjak i uprava studentskoga doma na Savi.

Dr. med. Tatjana Petričević-Vidović održat će predavanje. Pozivaju se svi studenti da se odazovu kako bi saznali nešto novo te kako bi dali svoje prijedloge za prilagodbe menija i osvijestili navedene probleme s kojima se njihove kolege susreću.

Komentari na članak

Vezani članci

Povrće - Naslovna

Pravilna konzumacija namirnica

Koliko dugo nakon isteka roka trajanja možete konzumirati hranu

Čitajući između redaka natpise „Najbolje kupiti do“ i „Najbolje upotrijebiti do“, nekada je teško odlučiti što to zapravo znači. Većina tih natpisa pripada kategoriji koja se odnosi na kvalitetu proizvoda, ali ne i na sigurnost.

Ljepota je u oku promatrača? 2016

Gostovanje udruge iTHEom

Ljepota i seksipil teme su rasprave u Klubu Zona

– Voljeli bismo da nas netko iznošenjem svojih stavova pokuša razuvjeriti da ljepota nije tek perfidan način da se čovječanstvo ideološki zatoči – najavljuju Ana i Andrea, volonterke udruge iTHEom.

Filozofski fakultet u Zagrebu

Informirajte se i sudjelujte

Poziv na tribinu o menzi Filozofskog fakulteta

Potičemo vas da sudjelujete u tribini, iznesete svoj stav i izborite se za svoja prava!

Predstava „Bolonjska tragedija”

Kazališne izvedbe

„Bolonjska tragedija” sustiže zagrebačke studente

Prisjela vam je Bolonja? Ne propustite tragediju na studentski način, sa suvremenim tragičnim junakom, korom i tragičnim činom! 

https://pixabay.com/illustrations/feedback-group-communication-2044700/

Otvorena tribina na FFZG-u

Don Stojić, rabin Dadon i imam Mešić o ulozi žene u monoteističkim religijama

USFF Virtus organizira tribinu „Percepcija i uloga žene u monoteističkim religijama”. Svoja mišljenja i stavove na tribini iznosit će rabin Dadon, don Stojić te imam Mešić.