Studentska prehrana

Specifične prehrambene potrebe studenata konačno na repertoaru, posvećena im je tribina na Savi

Linija u menzi

Dana 30. siječnja u 19 sati u kinu Forum u sklopu Doma na Savi održat će se tribina Informiranje studenata sa specifičnim studentskim potrebama.

Studentima sa specifičnim prehrambenim potrebama, kao što su celijakija, intolerancija na gluten i slično, nije se uvijek lako hraniti u studentskim menzama. Iz tog se razloga organizira tribina Informiranje studenata sa specifičnim studentskim potrebama na kojoj će se šefovi studentskih kuhinja i ostali informirati o navedenoj temi te o opasnostima do kojih može doći zbog neinformiranosti i neznanja.

Tribina će se održati 30. siječnja u kinu Forum u sklopu Studentskog doma Stjepan Radić u 19 sati. Ondje će biti tehnolozi, šefovi kuhinja Prehrane SC-a Zagreb, predsjednica Nacionalnoga povjerenstva za studentsku prehranu prof. dr. sc. Mirjana Hruškar, dr. med. Tatjana Petričević-Vidović, sanacijski upravitelj SC-a Zagreb Mirko Bošnjak i uprava studentskoga doma na Savi.

Dr. med. Tatjana Petričević-Vidović održat će predavanje. Pozivaju se svi studenti da se odazovu kako bi saznali nešto novo te kako bi dali svoje prijedloge za prilagodbe menija i osvijestili navedene probleme s kojima se njihove kolege susreću.

Komentari na članak

Vezani članci

Uspjeh

Poslovne priče

Inovatori i kreativci gosti su tribine o (ne)uspjehu koju organizira Zaklada Sveučilišta u Rijeci

S kojim su se izazovima susreli na putu od Zavoda za zapošljavanje do upravljanja uspješnim brendom, jesu li im pritom pomogli razni mehanizmi potpora te koliko su u svemu važne inovacije, nova promišljanja i ideje posjetiteljima će otkriti Alenka Tvrtković, Ana Kovačević i Marin Trošelj.

Mamforce logo

Projekt Mamforce

Tribina „Mogu li zajedno obitelj i karijera?''

Saznajte sve o projektu Mamforce i kako tvrtke mogu poduprijeti obitelj i karijeru.

Mirenje: otvorenje

Postupci mirenja

Održana tribina „Mirenje i arbitraža" Hrvatskog društva za pravo i ekonomiju

Saznajte više o alternativnim načinima rješavanja sporova i odlučite se za postupke mirenje i/ili arbitraže jer isti omogućuju brže, efikasnije i jeftinije rješavanje sporova od dugog, neizvjesnog i skupog sudskog postupka.

Filozofski fakultet

Riječki interdisciplinarni kongres

RIK: „Svi smo jednaki, ali neki su jednakiji”

Petu godinu zaredom održat će se Riječki interdisciplinarni kongres, projekt Studentskog zbora Filozofskog fakulteta i aktivnih studentskih udruga koje na tom fakultetu djeluju.

Sveučilište u Zagrebu

Tribina „Inovacije i transfer tehnologije, poticaj gospodarskog razvoja Hrvatske“

Okrugli stol „Inkubatori i tehnološki parkovi – čimbenici razvoja inovacijskog sustava”

Ovaj okrugli stol drugi je u nizu javnih predavanja, razgovora, okruglih stolova i radionica kojima je cilj poticati i popularizirati ideju o inovacijama i prijenosu znanja sa sveučilišta i znanstvenih institucija kao temeljima inovativnog gospodarstva i izlaska Hrvatske iz krize.