Studentska prehrana

Specifične prehrambene potrebe studenata konačno na repertoaru, posvećena im je tribina na Savi

Linija u menzi

Dana 30. siječnja u 19 sati u kinu Forum u sklopu Doma na Savi održat će se tribina Informiranje studenata sa specifičnim studentskim potrebama.

Studentima sa specifičnim prehrambenim potrebama, kao što su celijakija, intolerancija na gluten i slično, nije se uvijek lako hraniti u studentskim menzama. Iz tog se razloga organizira tribina Informiranje studenata sa specifičnim studentskim potrebama na kojoj će se šefovi studentskih kuhinja i ostali informirati o navedenoj temi te o opasnostima do kojih može doći zbog neinformiranosti i neznanja.

Tribina će se održati 30. siječnja u kinu Forum u sklopu Studentskog doma Stjepan Radić u 19 sati. Ondje će biti tehnolozi, šefovi kuhinja Prehrane SC-a Zagreb, predsjednica Nacionalnoga povjerenstva za studentsku prehranu prof. dr. sc. Mirjana Hruškar, dr. med. Tatjana Petričević-Vidović, sanacijski upravitelj SC-a Zagreb Mirko Bošnjak i uprava studentskoga doma na Savi.

Dr. med. Tatjana Petričević-Vidović održat će predavanje. Pozivaju se svi studenti da se odazovu kako bi saznali nešto novo te kako bi dali svoje prijedloge za prilagodbe menija i osvijestili navedene probleme s kojima se njihove kolege susreću.

Komentari na članak

Vezani članci

11 Pametna špica

Pametna špica, Klub albanskih studenata i Studentëve Shqiptarë

Poziv na tribinu „Kultura suradnje i multikulturalnost“

U razgovorima nakon predavanja studenti su izrazili želju, ali i potrebu za druženjem usmjerenim učenju i umrežavanju. Na temelju studentskih želja formuliran je koncept Pametne špice koji obuhvaća sve navedeno.

Tribina o kulturnom fenomenu Novog vala

Udruga CINAZ

Tribina o kulturnom fenomenu „Novog vala"

„Novi val" bio je i još je jedan od najjačih kulturnih valova na našim prostorima koji je ostavio najviše traga u umjetnosti (glazba, strip, arhitektura, primijenjena umjetnost).

Predstava "Igra Gordogana"

Projekt Teatra K.

Besplatno na premijeru „Igre Gordogana”, studentskog kazališnog projekta

Kazališna sekcija Kluba studenata komparativne književnosti Teatar K. pripremila je novi projekt koji će se besplatno prikazati u Kinu Forum.

Javna tribina za studente "Kad krenemo, gorit će nebo i zemlja"

20. obljetnica pogibije dozapovjednika 4. gardijske brigade

Javna tribina za studente "Kad krenemo, gorit će nebo i zemlja"

Tribina će se održati danas, 6. listopada 2015., s početkom 19 sati u Sjevernom tornju Sveučilišne knjižnice u Splitu.

Crkva Sv. Donata

Udruga CINAZ i GOOD inicijativa pozivaju

Tribina o građanskom odgoju i obrazovanju u Zadru

Ako imate bilo kakvih pitanja i nedoumica vezanih uz uvođenje zdravstvenog odgoja i obrazovanja kao zasebnog predmeta u škole, posjetite ovu tribinu i razjasnite stvari.