Predavanja na HVU-u

SOME omogućava studentima pogled na materijale u vojnoj industriji

Vojnici

„Materijali u vojnoj industriji” projekt je koji će se održati 15. ožujka ove godine te će okupiti studente Vojnih studija i civilnih fakulteta Sveučilišta u Zagrebu kako bi stekli nova iskustva, dobili nova znanja, započeli suradnju s raznim tvrtkama, a, naravno, i međusobno na studentskoj razini.

Nakon uspješnog projekta Materijali u autoindustriji, Udruga studenata inženjerstva materijala (SOME) s Fakulteta strojarstva i brodogradnje na svjetlo dana donosi novi projekt. Zbog velike želje za širenjem suradnje i doprinosa studentskoj populaciji, zajedno s Kadetskim zborom Hrvatskog vojnog učilišta Dr. Franjo Tuđman, organizira događaj Materijali u vojnoj industriji

Materijali u vojnoj industriji projekt je koji će se održati 15. ožujka ove godine te će okupiti studente Vojnih studija i civilnih fakulteta Sveučilišta u Zagrebu kako bi stekli nova iskustva, dobili nova znanja, započeli suradnju s raznim tvrtkama, a, naravno, i međusobno na studentskoj razini. Uz predavanja velikih tvrtki poput HS Produkta, KROKO-a, Šestan Buscha, Dok-Inga te časnika iz Remontnog zavoda, sudionici će zasigurno proširiti svoje vidike u svijetu inženjerstva, materijala i vojne industrije.

Početak događanja planiran je u 14:00 na HVU-u, Ilica 256 b, Črnomerec. Nakon predavanja o materijalima i tehnologijama koje tvrtke koriste pri izradi svojih proizvoda te njihovim svojstvima u najsurovijim uvjetima, osigurano je razgledavanje tih proizvoda, od naoružanja do oklopnih i borbenih vozila te ostale opreme koju koristi Hrvatska vojska. Druženje uz domjenak i glazbu uživo u Kadetskom klubu 4 stupa idealno je za stavljanje točke na i ovako uzbudljivom danu.

Budući da je broj mjesta ograničen, prijave za sudjelovanje obvezne su. Sve se upute nalaze na službenom Facebook događaju i na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Pisanje

Časopis Udruge „Futuri Magistri”

Studenti kreiraju novi broj „Foo2rame", prijave radova u tijeku

Do 20. lipnja zaprimaju se studentski radovi koji će biti objavljeni u novom broju časopisa „Foo2rama". Naglasak je stavljen na kritičko promišljanje o odgojno-obrazovnome sustavu.

Regrutacija

AIESEC Hrvatska

AIESEC prima nove članove, uključite se u najveću studentsku organizaciju

Udruga trenutno organizira regrutaciju novih članova i traži mlade i ambiciozne studente koji žele aktivno sudjelovati u rješavanju problema na globalnoj razini.

EBAN Winter University 2016

EBAN Winter University 2016

Bruce Dickinson najavljen kao glavni govornik na najvećoj europskoj konferenciji poslovnih anđela

Legendarni frontman Iron Maidena investirao je u više od 30 startupa, a obzirom da se radi o osobi teškoj preko 200 milijuna eura koja uvijek „grize“, posjetitelje očekuju uzbudljivi dani na konferenciji EBAN Winter University 2016.

Queen Mary University

Stipendije za poslijediplomski studij

Sveučilište Queen Mary u Londonu daje istraživačke stipendije

Rok za podnošenje prijava je 31. siječnja 2016., no kandidate se potiče da to naprave do 15. siječnja kako bi pravovremeno dobili rješenje.

Mobitel na stolu

Za sve poklonike novinarstva

Traju prijave za Future News Worldwide konferenciju u Edinburghu

Studenti zainteresirani za novinarstvo mogu se prijaviti za sudjelovanje na konferenciji Future News Worldwide. Konferencija će se održati u Edinburghu ovoga ljeta.