LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentsko natjecanje

Social Impact Award podupire poslovne ideje u začecima

Nemoj samo promatrati probleme koji te frustriraju u tvojoj okolini, odluči ih ukloniti. Osmisli njihovo rješenje do 10. lipnja i prijavi se na Social Impact Award.

Nemoj samo promatrati probleme koji te frustriraju u tvojoj okolini, odluči ih ukloniti. Osmisli njihovo rješenje do 10. lipnja i prijavi se na Social Impact Award.

Najveći europski edukacijski program za studente u području društvenog poduzetništva ponovno stiže u Hrvatsku. Studentsko natjecanje pod nazivom Social Impact Award promiče društveno poduzetništvo i kreiranje društvenih inovacija među studentskom populacijom. Natjecanje u Hrvatsku dovode Impact Hub Zagreb i njegov partner Erste banka.

Natjecanje se fokusira na poslovne ideje koje su u začecima, a rok za prijavu ideje je 10. lipnja. Pobjednički projekt nagrađuje se novčanom nagradom i profesionalnom mentorskom podrškom Impact Huba Zagreb kroz neograničeno članstvo tijekom tri mjeseca kojom će dobiti podršku postojećih članova, poduzetnika i društvenih inovatora, kao i stručnog Impact Hub tima. Pobjednički tim sudjelovat će na Festivalu društvenog poduzetništva u rujnu te globalnom summitu svih sudionka Social Impact Awarda u Beogradu krajem godine

Social Impact Award puno je više od natjecanja jer nudi kontinuiranu podršku projektima, omogućuje prepoznatljivost u zajednici te potiče na stvaranje poslovnih veza sa stručnjacima iz područja društvenog poduzetništva. Stoga nemoj samo promatrati probleme koji te frustriraju u tvojoj okolini, odluči ih ukloniti: osmisli njihovo rješenje i sudjeluj na prvom ovakvom natjecanju u Hrvatskoj.

Više informacija nalazi se na službenoj stranici i Facebook profilu

FOTO: IMPACT HUB