Studentsko natjecanje

Social Impact Award podupire poslovne ideje u začecima

Social Impact Award

Nemoj samo promatrati probleme koji te frustriraju u tvojoj okolini, odluči ih ukloniti. Osmisli njihovo rješenje do 10. lipnja i prijavi se na Social Impact Award.

Najveći europski edukacijski program za studente u području društvenog poduzetništva ponovno stiže u Hrvatsku. Studentsko natjecanje pod nazivom Social Impact Award promiče društveno poduzetništvo i kreiranje društvenih inovacija među studentskom populacijom. Natjecanje u Hrvatsku dovode Impact Hub Zagreb i njegov partner Erste banka.

Natjecanje se fokusira na poslovne ideje koje su u začecima, a rok za prijavu ideje je 10. lipnja. Pobjednički projekt nagrađuje se novčanom nagradom i profesionalnom mentorskom podrškom Impact Huba Zagreb kroz neograničeno članstvo tijekom tri mjeseca kojom će dobiti podršku postojećih članova, poduzetnika i društvenih inovatora, kao i stručnog Impact Hub tima. Pobjednički tim sudjelovat će na Festivalu društvenog poduzetništva u rujnu te globalnom summitu svih sudionka Social Impact Awarda u Beogradu krajem godine

Social Impact Award puno je više od natjecanja jer nudi kontinuiranu podršku projektima, omogućuje prepoznatljivost u zajednici te potiče na stvaranje poslovnih veza sa stručnjacima iz područja društvenog poduzetništva. Stoga nemoj samo promatrati probleme koji te frustriraju u tvojoj okolini, odluči ih ukloniti: osmisli njihovo rješenje i sudjeluj na prvom ovakvom natjecanju u Hrvatskoj.

Više informacija nalazi se na službenoj stranici i Facebook profilu

Komentari na članak

Vezani članci

Pobjednički trofeji

University Trading Tournament

Oko 1 200 studenata sudjelovalo u trgovanju vrijednosnim papirima

Student Fakulteta elektrotehnike i računarstva u Zagrebu pobjednik je drugog izdanja natjecanja University Trading Tournament. Za ostvareni prinos od 2116 posto, uručene su mu vrijedne nagrade.

Aplikacije

Studentsko natjecanje

Otvara se App Start Contest; studenti mogu započeti s formiranjem timova

Od svečanog otvorenja App Start Contesta zakazanog za 16. siječnja započinju prijave studentskih timova od dva do pet natjecatelja koji će se nadmetati u izradi aplikacija.

Social impact awards

Studentsko natjecanje Social Impact Award

Upoznajte ovogodišnji žiri koji će prosuđivati studentsko poduzetništvo

Samo 6 dana prije roka predaje prijava za Social Impact Award, imate priliku porazgovarati sa članovima žirija, čuti vrijedne povratne informacije i umrežiti se.

Organizatori TVZ

Izrada mobilnih aplikacija

Organizatori TVZ Mc2 natjecanja nagrađeni medaljom Veleučilišta

Na sjednici stručnog vijeća Tehničkog veleučilišta u Zagrebu, organizatori najvećeg studentskog natjecanja i edukacije u izradi mobilnih aplikacija dobili su priznanje i medalju Veleučilišta.

Finale natjecanja TVZ MC2 2018

Studentsko natjecanje

Održano finale TVZ Mc2 natjecanja; ministrica Divjak osobno isprobala rješenja natjecatelja

Među 10 najboljih timova u završnici ovogodišnjeg natjecanja, pobjedu je odnio tim  „Electrified" i tako osvojio 10 000 kuna. Događaju je prisustvovala i ministrica Divjak, ali i predstavnici više od 25 tvrtki.