Studentsko natjecanje

Social Impact Award podupire poslovne ideje u začecima

Social Impact Award

Nemoj samo promatrati probleme koji te frustriraju u tvojoj okolini, odluči ih ukloniti. Osmisli njihovo rješenje do 10. lipnja i prijavi se na Social Impact Award.

Najveći europski edukacijski program za studente u području društvenog poduzetništva ponovno stiže u Hrvatsku. Studentsko natjecanje pod nazivom Social Impact Award promiče društveno poduzetništvo i kreiranje društvenih inovacija među studentskom populacijom. Natjecanje u Hrvatsku dovode Impact Hub Zagreb i njegov partner Erste banka.

Natjecanje se fokusira na poslovne ideje koje su u začecima, a rok za prijavu ideje je 10. lipnja. Pobjednički projekt nagrađuje se novčanom nagradom i profesionalnom mentorskom podrškom Impact Huba Zagreb kroz neograničeno članstvo tijekom tri mjeseca kojom će dobiti podršku postojećih članova, poduzetnika i društvenih inovatora, kao i stručnog Impact Hub tima. Pobjednički tim sudjelovat će na Festivalu društvenog poduzetništva u rujnu te globalnom summitu svih sudionka Social Impact Awarda u Beogradu krajem godine

Social Impact Award puno je više od natjecanja jer nudi kontinuiranu podršku projektima, omogućuje prepoznatljivost u zajednici te potiče na stvaranje poslovnih veza sa stručnjacima iz područja društvenog poduzetništva. Stoga nemoj samo promatrati probleme koji te frustriraju u tvojoj okolini, odluči ih ukloniti: osmisli njihovo rješenje i sudjeluj na prvom ovakvom natjecanju u Hrvatskoj.

Više informacija nalazi se na službenoj stranici i Facebook profilu

Komentari na članak

Vezani članci

POP (Escape the life)

Projekt „POP”

Izradom inovativnih poslovnih planova studenti zakoračili u poduzetništvo

Na završnoj konferenciji studentskog natjecanja projekta „Postani/ostani poduzetnik” proglašeni su pobjednici. Najbolji od najboljih je tim „Escape the life” koji je kao nagradu dobio i šest mjeseci predinkubacije u Tehnološkom parku Zagreb.

Pokretač, vizual

Studentsko natjecanje

Za prijavu na „Pokretač” preostala su još samo 2 dana

Ako još niste prijavili svoj inovativni poslovni model na studentsko natjecanje „Pokretač”, bez brige, preostala su vam još 2 dana, stignete!

Studenti novinarstva

Kamp za mlade

Skupi znanja iz novinarstva, multimedije, plesa i primijenjenog dizajna u okviru „Pokretnih slika umjetnosti i kulture"

Pozivaju se mladi u dobi od 15 do 25 godina za sudjelovanje na kampu koji će se održati u Osijeku krajem svibnja ove godine. Prednost pri odabiru imat će nezaposleni, pripadnici nacionalnih manjina te mladi koji dolaze iz obitelji u sustavu socijalne skrbi. Prijave se zaprimaju do 5. svibnja 2018.

Studenti

Studentsko natjecanje

Predstavljanje ovogodišnjih slučajeva na otvorenju Vizionara

– Vizionar je jedan od rijetkih primjera gdje možeš izraziti svoju kreativnost i poduzeti korak prema drugačijem razmišljanju. – istaknuo je Igor Mladinović.

Otvoren 3. natječaj "Pokreni nešto svoje"

Društveno poduzetništvo

Pokreni nešto svoje: Najboljim projektima po 72 tisuće kn, dosad dodijeljeno gotovo milijun

Razvojni program Pokreni nešto svoje namijenjen je poduzetnicima početnicima i mikro poduzećima te odgovara na njihove potrebe o početku i razvoju poslovanja. Tijekom dosadašnja dva izdanja dodijeljeno je gotovo milijun kuna za 13 uspješnih poduzetničkih projekata, a ovog će se puta poduprijeti 7 projekata s 504 000 kuna.