LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
ZAVRŠENA HUMANITARNA AKCIJA SUS-a

Slavonski studenti posjetili i darivali obitelj iz Županje

Nakon uspješno odrađene humanitarne akcije, Slavonska udruga studenata je ovoj obitelji iz Slavonije pružila ono njima najpotrebnije, peć za grijanje, zamrzivač te hranu.

Nakon uspješno odrađene humanitarne akcije, Slavonska udruga studenata je ovoj obitelji iz Slavonije pružila ono njima najpotrebnije, peć za grijanje, zamrzivač te hranu.

Nova godina je za obitelj Mijić iz Županje počela na najbolji mogući način: darivanjem. Brige oko hladnoće i smrzavanja, starog zamrzivača koji se svako malo kvario i više odmagao nego pomagao uskoro će zaboraviti. Naime, nakon uspješno odrađene humanitarne akcije, Slavonska udruga studenata je ovoj obitelji iz Slavonije pružila ono njima najpotrebnije, peć za grijanje, zamrzivač te hranu.

S novom peći obitelj će moći uživati u toplini svoga doma. Zamrzivač pun hrane uveselio je mališane koji su s veseljem i iščekivanjem promatrali dok su cure iz udruge donosile poklone. Mališani su se posebno oduševili sa slatkišima i ostalim poslasticama, no razveselilo ih je još jedno iznenađenje - robica za njihovog najmlađeg brata koji je star tek nekoliko dana. Radost, uzbuđenje i sreća gotovo su se mogli opipati u zraku. 

Humanitarna akcija kojom su prikupljena sredstva za kupnju peći za grijanje i zamrzivača trajala je tjedan dana, a u sklopu iste organizirana je predstava u suradnji sa Mrak teatrom iz Županje, večer folklora, radionice, turniri u beli i stolnom tenisu te veliki božićni party u Booku.

Podsjetimo, „Pružimo topli dom bližnjem svom“ naziv je humanitarne akcije koju već drugu godinu za redom organiziraju studenti iz Slavonske udruge studenata koji studiraju na Sveučilištu u Zagrebu kako bi pomogli socijalno ugroženim obiteljima iz Slavonije.
U galeriji vam donosimo dašak veselja i sreće koju smo osjetili družeći se s ovom predivnom obitelji. Još jednom, SUS je pružio topli dom bližnjem svom, čime ova akcije doista poprima već tradicionalni karakter.