Edukacija u Vrpolju

Seminar za studente i mlade o donošenju odluka u lokalnoj zajednici strukturiranim dijalogom

Isto

Besplatan seminar „Strukturiranim dijalogom do promjene u lokalnoj zajednici” održat će se u utorak, 3. srpnja u Vrpolju. U njemu mogu sudjelovati studenti te mlade osobe, zainteresirane za poboljšanje vlastitog položaja u okviru lokalnih zajednica.

Mreža mladih Hrvatske, Udruga gradova i Udruga općina pozivaju sve studente i ostale mlade zainteresirane osobe u dobi od 15 do 30 godina da se prijave za sudjelovanje u seminaru naziva Strukturiranim dijalogom do promjene u lokalnoj zajednici. Održat će se 3. srpnja u Vrpolju, točnije u zgradi Općine Vrpolje, i to u sklopu projekta strukturiranog dijaloga naziva Lokalne priče: strukturirani dijalog kao pokretač lokalne promjene koji financira program Erasmus+.

Svrha organiziranja seminara ovakvog tipa jest upoznavanje mladih s potencijalom primjene strukturiranog dijaloga unutar lokalne sredine, ali i sa samim njegovim značenjem i djelovanjem kao procesa savjetovanja mladih o stanovanju, obrazovanju i radničkim pravima. Tako će mnogi sudionici, koji mogu biti predstavnici lokalnih udruga, samouprava i inicijativa mladih u okviru seminara imati priliku razviti, a kasnije i izložiti vlastite ideje o projektima publici. Treba napomenuti da je seminar namijenjen isključivo za osobe s područja Osječko-baranjske, Brodsko-posavske, Virovitičko-podravske, Vukovarsko-srijemske, Požeško-slavonske, Koprivničko-križevačke, Sisačko-moslavačke i Bjelovarsko-bilogorske županije.

Rok za prijavu je 25. lipnja, a odabrani će kandidati biti obaviješteni o odobrenju svojega dolaska do 28. lipnja. Seminar je za sve sudionike besplatan, a putne i prehrambene troškove plaćaju organizatori. O ostalim će detaljima sudionici biti pravodobno obaviješteni nekoliko dana prije održavanja seminara, a više informacija o programu i vremenu održavanja dostupno je na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Infobip internship

Stjecanje iskustva

Infobip prima praktikante – studente i nedavno diplomirane IT-jevce

– Dobila sam priliku naučiti i programirati u Javi, Springu, Reactu i raditi s Jenkinsom. Bilo je izazovno i svakodnevno vidim kako se poboljšavam. – ističe prošlogodišnja polaznica Infobipove prakse.

Stjepan Budimir

5 Gyres Viking Expedition

Pošaljite Budu na Bermudu: hrvatski student prikuplja glasove za avanturu života

Stjepan ima jednostavnu želju - biti prvi na natjecanju i otići na ekspediciju života od Islanda do Bermuda. O kakvoj ekspediciji se radi, kako pomoći kolegi studentu i kako sve ovo pridonosi biologiji pročitajte u sljedećim redovima.

Pijani student

Znanstveno istraživanje

Nemojte pijani ići na spavanje

Ne preporučuje se konzumiranje alkohola u velikim količinama, pogotovo ne prije spavanja jer narušava kvalitetu sna. Saznajte što se događa s vašim tijelom ako pijani odete spavati.

Studentski ugovori, HSZ

Javno savjetovanje

Traže se vaši prijedlozi za poboljšanje Zakona o obavljanju studentskih poslova

U tijeku je javno savjetovanje novog prijedloga Zakona o obavljanju studentskih poslova. Svi su pozvani priključiti se raspravi.

Sveučilište u Zadru

Klub studenata informacijskih znanosti Ex libris

Besplatna mala knjižnica za studente i profesore Sveučilišta u Zadru

Ispred zgrade Sveučilišta u Zadru na Novom kampusu nalazi se drvena kućica prepuna knjiga koje možete posuditi. Riječ je o projektu „Besplatna mala knjižnica“ u organizaciji Kluba studenata informacijskih znanosti Ex libris.