Sedmodnevni studentski spektakl u srcu Zagreba

SCool Fest u novom izdanju

SCoolFest

Krajem svibnja u zagrebačkim će se studentskim domovima "Ante Starčević" i "Stjepan Radić" te Studentskom centru održavati razne sportske, edukativne i zabavne manifestacije uz brojne popularne glazbene goste. Ulaz je slobodan, ali svoje ulaznice, zbog velikog interesa, ipak morate rezervirati.

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu i Studentski Centar u suradnji s RNB Confusionom i portalom Studentski.hr najavljuju studentski događaj godine koji će se održati na trima lokacijama u centru Zagreba, od 21. do 28. svibnja 2016. godine ScoolFest u novom će vam izdanju, besplatnom za sve posjetitelje, pružiti sportski, edukativni i zabavni program kakav Zagreb nije doživio još od Univerzijade.

Događanje koje ne smije propustiti nijedan zagrebački student počinje jednim od najstarijih studentskih tuluma – Šarijadom koja odavno nije samo domski tulum. Od 22. do 25. svibnja u Studentskom će se domu Cvjetno naselje održavati konferencije, paneli i edukativne radionice na kojima možete naučiti više o poduzetništvu i zapošljavanju mladih, sustavu visokog obrazovanja i kvaliteti studiranja u RH te hrvatskom studentskom standardu u usporedbi s onim europskim. Očekuju nas brojni ugledni gosti iz svijeta poduzetništva i obrazovanja.

U sportskom dijelu Festa, 26. i 27. svibnja će se, u suradnji s Hrvatskim akademskim sportskim savezom, u Studentskom domu Stjepan Radić održati Studentski dan sporta. Svatko se može pronaći u jednoj od brojnih sportskih disciplina koje nas očekuju; futsal, nogomet 3 na 3, ulična košarka, odbojka, trčanje i mnoge druge. Osim dobre zabave i odličnih protivnika, očekuju vas i vrijedne pojedinačne i timske nagrade naših sponzora, a najavljen je i dolazak nekih poznatih hrvatskih sportaša. Za one koji nisu baš sportski tipovi, održat će se brojna zabavna natjecanja, poput skakanja u vreći i beer ponga.

Zabave i tuluma neće nedostajati, pa će se tako u dvorištu Studentskog centra u Savskoj 25., 26. i 27. svibnja održati veliki open air koncerti te after partyji na tri floora unutar SC-a. Na jednom od koncerata, u srijedu, 25. svibnja (op.a. četvrtak je neradni dan) nastupaju legendarni izvođači Neno Belan i Edo Maajka s početkom u 20 sati, dok će u petak, 27. svibnja u dvorištu SC-a nastupiti Ljetno Kino, Kuzma & Shaka Zulu te nekoliko gostiju iznenađenja. Finale glazbenog dijela festivala bit će u klubu VIP na trgu Bana Josipa Jelačića u subotu, 28. svibnja.

Više detalja i cijeli program uskoro će biti dostupni na službenoj stranici i na Facebook stranici.

Ulaz je na sva događanja besplatan, ali ograničen, pa ćete stoga ulaznice za zabavni program morati rezervirati putem Entrio.hr sustava na službenoj stranici SCool Festa.

Komentari na članak

Vezani članci

Parov Stelar na Boćarskom

Ususret koncertu u Zagrebu

Parov Stelar: „U jedan od luđih nastupa mi spada privatni tulum za dvoje u Rusiji“

Izdao je šest albuma i više od 20 EP-a., a brojne pjesme s ovih izdanja se vrte u klubovima, na festivalima, na najavama reklami... Pročitajte u nastavku intervju s ovim izvanrednim DJ-em.

Tečaj plesa

Studentska zabava

Posljednji trenuci za prijavu na besplatan tečaj plesa za osječke studente

Tečaj je besplatan za sve osječke studente koji žele usavršiti svoje plesne korake i okušati se u plesanju valcera, tanga, sambe, salse, kao i mnogih drugih plesova iz svih krajeva svijeta.

Alpe; Izvor: https://pixabay.com/en/nature-france-alps-haute-savoie-3221782/

Europski forum Alpbach

Stipendije za okupljanje mladih u Alpama oko raznolikosti i otpora

Mladi do 30 godina starosti mogu se do 30. ožujka prijaviti za stipendiju za sudjelovanje na Europskom forumu Alpbach o temi „Raznolikost i otpor“.

Pisanje kolokvija

Josipa Miković

Tko sve ide na faks?

Ljudi na faksu koji se prave da su dobri s tobom samo zato što znaju da imaš skriptu, zovu te na kavu samo kako bi tračali o profesorima ili da bi saznali kako napraviti prezentaciju ― te osobe zvat ćemo „fejkuše”.

skripte učenje

Uvod u ispitne rokove

Ispitna literatura za zadnji čas – najtanje skripte za prolazak na ispitu

Studenti zagrebačkih fakulteta priznaju koje su najkraće skripte s kojima su se susreli tijekom studiranja.