Sedmodnevni studentski spektakl u srcu Zagreba

SCool Fest u novom izdanju

SCoolFest

Krajem svibnja u zagrebačkim će se studentskim domovima "Ante Starčević" i "Stjepan Radić" te Studentskom centru održavati razne sportske, edukativne i zabavne manifestacije uz brojne popularne glazbene goste. Ulaz je slobodan, ali svoje ulaznice, zbog velikog interesa, ipak morate rezervirati.

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu i Studentski Centar u suradnji s RNB Confusionom i portalom Studentski.hr najavljuju studentski događaj godine koji će se održati na trima lokacijama u centru Zagreba, od 21. do 28. svibnja 2016. godine ScoolFest u novom će vam izdanju, besplatnom za sve posjetitelje, pružiti sportski, edukativni i zabavni program kakav Zagreb nije doživio još od Univerzijade.

Događanje koje ne smije propustiti nijedan zagrebački student počinje jednim od najstarijih studentskih tuluma – Šarijadom koja odavno nije samo domski tulum. Od 22. do 25. svibnja u Studentskom će se domu Cvjetno naselje održavati konferencije, paneli i edukativne radionice na kojima možete naučiti više o poduzetništvu i zapošljavanju mladih, sustavu visokog obrazovanja i kvaliteti studiranja u RH te hrvatskom studentskom standardu u usporedbi s onim europskim. Očekuju nas brojni ugledni gosti iz svijeta poduzetništva i obrazovanja.

U sportskom dijelu Festa, 26. i 27. svibnja će se, u suradnji s Hrvatskim akademskim sportskim savezom, u Studentskom domu Stjepan Radić održati Studentski dan sporta. Svatko se može pronaći u jednoj od brojnih sportskih disciplina koje nas očekuju; futsal, nogomet 3 na 3, ulična košarka, odbojka, trčanje i mnoge druge. Osim dobre zabave i odličnih protivnika, očekuju vas i vrijedne pojedinačne i timske nagrade naših sponzora, a najavljen je i dolazak nekih poznatih hrvatskih sportaša. Za one koji nisu baš sportski tipovi, održat će se brojna zabavna natjecanja, poput skakanja u vreći i beer ponga.

Zabave i tuluma neće nedostajati, pa će se tako u dvorištu Studentskog centra u Savskoj 25., 26. i 27. svibnja održati veliki open air koncerti te after partyji na tri floora unutar SC-a. Na jednom od koncerata, u srijedu, 25. svibnja (op.a. četvrtak je neradni dan) nastupaju legendarni izvođači Neno Belan i Edo Maajka s početkom u 20 sati, dok će u petak, 27. svibnja u dvorištu SC-a nastupiti Ljetno Kino, Kuzma & Shaka Zulu te nekoliko gostiju iznenađenja. Finale glazbenog dijela festivala bit će u klubu VIP na trgu Bana Josipa Jelačića u subotu, 28. svibnja.

Više detalja i cijeli program uskoro će biti dostupni na službenoj stranici i na Facebook stranici.

Ulaz je na sva događanja besplatan, ali ograničen, pa ćete stoga ulaznice za zabavni program morati rezervirati putem Entrio.hr sustava na službenoj stranici SCool Festa.

Komentari na članak

Vezani članci

Andrea Dugandžić - Fit vodič - naslovna vodiča

Naučite kako pravilno vježbati

Studentica svima poklanja besplatan vodič za mršavljenje!

Andrea se već duže vrijeme bavi bodybuildingom i fitnessom pa je odlučila na temelju svojega znanja napisati ovaj vodič te, iako je student, pokloniti ga.

Debatni klub EFZG

Trodnevna edukacija, zabava i druženje

Govornička škola za studente zagrebačkog i riječkog sveučilišta

Govornička škola za studente zagrebačkog i riječkog sveučilišta održat će se u Crikvenici od 28. do 30. listopada 2016. godine. Školu organiziraju Debatni klub EFZG i Hrvatska udruga mladih (HUM) u suradnji sa Studentskim zborom Ekonomskog fakulteta u Rijeci.

Logo Filozofskog fakulteta u Splitu

Filozofski fakultet u Splitu

Studenti s povijesti umjetnosti ovoga tjedna održavaju prvi studentski simpozij na tu temu

U sklopu simpozija bit će održana čak 24 studentska izlaganja te tri pozvana predavanja profesora s Filozofskog fakulteta u Zagrebu i Splitu.

Predstavljanje Odjela za umjetnost i restauraciju

Dan otvorenih vrata

Predstavljanje Odjela za umjetnost i restauraciju kulturnim, umjetničkim i znanstvenim institucijama

Program Dana otvorenih vrata Odjela za umjetnost i restauraciju izazvao je veliki interes. Studenti su predstavili svoje radionice, a predstavnici institucija govorili su o oblicima suradnje sa Sveučilištem.

HOWtoWOW

Komunikacijske vještine

Misliš da tvojoj prezentaciji nedostaje „WOW“ efekt, a uz to se pitaš i „HOW?“

Kako pronaći svoj glas, kako biti svoj, kako se opustiti, otkrit će ti karizmatični govornik Mark Shayler 6. listopada na radionici „How to give a talk like you have always wanted to?“.