„Na faksu volontiraj“

Saznajte zašto treba volontirati tijekom studiranja

Na faksu volontiraj

Zašto volontiraju ili su volontirali tijekom studiranja, gdje su volontirali i što su od toga dobili, studentima će ispričati gošće tribine: Lidija Piskač, Deni Milišić, Marija Marušić i Matea Bešlić.

Sveučilišni centar za savjetovanje studenata, Savjetovalište za upravljanje karijerama, organizira javnu tribinu posvećenu temi studentskog volontiranja – „Na faksu volontiraj, koja će se održati u četvrtak, 21. siječnja, s početkom u 18:30 sati u multifunkcionalnoj dvorani Sveučilišne knjižnice.

Zašto volontiraju ili su volontirali tijekom studiranja, gdje su volontirali i što su od toga dobili, studentima će ispričati gošće tribine: Lidija Piskač, Deni Milišić, Marija Marušić i Matea Bešlić. Kao uvod u temu volontiranja, predstavnici Ureda za EU projekte Sveučilišta u Splitu predstavit će zainteresiranim studentima projekt Student Business e-Academy (SBeA), u koji se mogu uključiti i volontirati. 

Nakon izlaganja svi zainteresirani moći će se uključiti u raspravu i postaviti pitanja.

Komentari na članak

Vezani članci

Splitska riva III

Klub mladih Split

Besplatni tečaj hrvatskog jezika za mlade strance!

Svi zainteresirani mladi stranci koji trenutno žive u Splitu, sada mogu učiti ne samo hrvatski jezik, već i o hrvatskoj kulturi i običajima!

Panorama

Predavanja u Klubu mladih Split

Startup udruga okuplja splitsku IT zajednicu na „tech meetupu“

„Dan tech meetupa“ održat će se u Klubu mladih Split 14. ožujka. Očekuju se zanimljiva predavanja stručnjaka iz splitske IT zajednice.

Svemir, zvijezde; izvor: https://pixabay.com/en/milky-way-starry-sky-night-sky-star-2695569/

Predavanja o astronomiji i posjet zvjezdarnici

Upoznajte svemir i pogledajte nebo iz središta Zagreba

Drugi Zoom u znanost studentske udruge PROBION baca pogled u svemir uz vodstvo stručnjaka iz područja astronomije, astrofizike i eksperimentalne fizike. Predavanja i interaktivna radionica u zvjezdarnici održavaju se 18. i 19. siječnja 2018.

Poljubac ispod imele

Predavanje na FFZG-u

Slatke ljubavne tajne – tips and tricks

Što žele i vole muškarci, a što žene? Kako pronaći idealnog partnera i koji je ključ uspješne i zdrave veze?

Predavanje "Rvat katolik", Hrvatsko nadzemlje

Susret Hrvatskog nadzemlja

Profesor s KBF-a pričom na temu „Rvat Katolik” privukao pažnju mnogih mladih

Profesor crkvene povijesti na KBF-u, u sat vremena je, svojim predavanjem i odgovorima na pitanja voditelja i publike, ističu iz Hrvatskog nadzemlja, dao jednu širu vizuru hrvatske stvarnosti u kojoj je podijeljenost društva očita.