Regrutacija članova

S4S u potrazi za studentima sa svih splitskih fakulteta

Pjaca

„Čekamo te jer nam je cilj animirati prosječnog studenta na rad na sebi, koji će postići radeći i učeći u polju širem od onog koje obuhvaća gradivo fakulteta koji polazi”, poručuju iz S4S-a.

Zanima te novinarstvo, sanjaš da jednog dana postaneš radijski voditelj ili su marketing i društvene mreže u sferi tvojih interesa? Želiš se usavršiti u komunikaciji, organizaciji zabavnih, kulturnih ili edukativnih događaja, zanima te kako funkcionira sustav organiziranih studenata koji uz fakultet i posao pronalaze vrijeme i za aktivizam? Ako je na barem jedno od pitanja tvoj odgovor potvrdan, S4S prima te u svoje redove. Ova je udruga u potrazi za novim članovima, a prijave zaprima sve do 2. studenog na poveznici.

– Postani aktivan, jer za to si stvoren, upali svoju lampicu i budi S4S! Čekamo te jer nam je cilj animirati prosječnog studenta na rad na sebi, koji će postići radeći i učeći u polju širem od onog koje obuhvaća gradivo fakulteta koji polazi. – poručuju iz S4S-a.

Udruga S4S (Studenti za studente Split) studentska je udruga osnovana 2008. godine, a nije vezana ni uz jedan fakultet pa su članovi studenti gotovo svih sastavnica splitskog Sveučilišta.

 

 

Komentari na članak

Vezani članci

TIM regrutacija

Studentska udruga TIM poziva

Regrutacija novih studenata u udrugu menadžera EFZG-a

Studentska udruga ''TIM'' osnovana je 2009. god od strane studenata s ciljem upoznavanja studenata sa područjem menadžmenta kao i s ciljem povezivanja studenata sa stručnjacima iz područja menadžmenta.

Volontiranje

Stjecanje novih znanja

Splitska volonterska organizacija ESN u potrazi za novim članovima

Studenti se mogu priključiti kulturološkom, sport, PR, HR i drugim timovima udruge ESN Split, a prijave se zaprimaju do 15. rujna.

CM

Regrutacija u community management timu

Kreativnom i dinamičnom praksom u CM timu zakorači u svijet društvenih mreža

Udruga SIK i središnji studentski portal u potrazi su za novim studentima koji će obavljati svoju volontersku praksu u timu za upravljanje društvenim mrežama. U nastavku saznaj što sve dinamični posao CM-a obuhvaća i pošalji svoju prijavu do 17. ožujka.

Isto

Regrutacija članova

AIESEC godišnje generira prego 20 000 praksi; imaš priliku postati njegovim dijelom

Ako smatraš da tvoje vještine i znanja rijetko kada izlaze na vidjelo, sada imaš priliku to promijeniti, a ujedno i upoznati kulturu poslovanja, organizacije, marketinga i pregovaranja kroz članstvo u AIESEC-u, međunarodnoj organizaciji mladih.

SUBOS cover

Hrvatska akademska sportska udruga

Znojenjem u SUBOS-u do boljih rezultata na fakultetu

Hrvatska akademska sportska udruga – SUBOS prima nove članove. Budući da se radi o socijalno osjetljivoj udruzi, pristupačna je apsolutno svima. Učlanite se jer vas očekuju kvalitetno znojenje i druženje s izvrsnom ekipom.