LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentsko natjecanje

Rješavanjem poslovnih slučajeva na Regional Case Studyju do 12 000 kuna

Prijave za Regional Case Study otvorene su do 9. studenog. Natjecatelje očekuju četiri poslovna slučaja i nagradni fond od 12 000 kuna.

Prijave za Regional Case Study otvorene su do 9. studenog. Natjecatelje očekuju četiri poslovna slučaja i nagradni fond od 12 000 kuna.

Start-Up udruga otvorila je prijave za sudjelovanje na 4. izdanju natjecanja Regional Case Study (RCS). Natjecatelji će imati priliku rješavati poslovne slučajeve uspješnih kompanija iz različitih djelatnosti. Sudionici odabiru poslovni slučaj i rješavaju isti u timovima, a na kraju se za svaki proglašavaju najbolja tri tima za koja su predviđene novčane i utješne nagrade.

Ovogodišnje izdanje natjecanja imat će četiri poslovna slučaja, a nagradni fond iznosi 12 000 kuna. Sudjelovati mogu studenti svih sveučilišta u Hrvatskoj ili visokoškolskih ustanova (visoke škole i veleučilišta) te mlade osobe do 30 godina s VŠS i VSS. Sve aktivnosti projekta su besplatne za sudionike.

Za prijavu je dovoljno poslati životopis na e-mail: regionalcasestudy@gmail.com najkasnije do 9. studenog 2016. Prijava sudionika je pojedinačna, dok će po isteku natječaja sudionici uz dobivene smjernice samostalno formirati timove (minimalno dva, a maksimalno tri člana) te izabrati kompanije čije će poslovne slučajeve rješavati.

– RCS omogućava rješavanje stvarnih slučajeva, te potiče razvoj kreativnosti i razmišljanja o potrebama tržišta – ističe prošlogodišnja natjecateljica Dorotea Travalja, koja je zaposlena u vodećoj IT kompaniji Infobip, te napominje da je zahvaljujući sudjelovanju u RCS-u po završetku studiranja dobila mogućnost zapošljavanja u struci u navedenoj kompaniji.

Također, jedna od natjecateljica koja je nakon prošlogodišnje pobjede na natjecanju dobila posao u Infobipu je i Vedrana Jakus.

– RCS natjecanje potiče timski rad, kreativnost i ono najvažnije za mlade ljude upoznavanje potencijalnih poslodavaca – poručuje Vedrana te dodaje da se s kolegama tijekom natjecanja dobro zabavila i naučila puno novih stvari kroz istraživanje za odabranu temu, a sudjelovanje joj je na kraju pružilo i priliku prvog ozbiljnog poslovnog iskustva.

Uspješne priče natjecatelja koji su se putem RCS-a zaposlili u međunarodno uspješnim kompanijama Infobip, Uniline i dr. možete pogledati na YouTube kanalu Start-Up udruge. Više informacija o prijavama i tijeku natjecanja možete pronaći na službenoj stranici udruge i Facebook stranici natjecanja.

FOTO: START-UP UDRUGA