LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Iskustvom do idealne karijere

Riješi kviz, saznaj koje je tvoje idealno zanimanje i kako steći praksu u udruzi Studentski informativni kutak

Još ne znaš čime se želiš baviti ili se dvoumiš između prijavljivanja u više naših timova? Možda će ti upravo kviz „Kojem timu pripadaš“ dati odgovore.

Još ne znaš čime se želiš baviti ili se dvoumiš između prijavljivanja u više naših timova? Možda će ti upravo kviz „Kojem timu pripadaš“ dati odgovore.

Nije tajna da mnogi upisuju fakultet pritom još ne znajući čime se točno žele baviti ili da tek tijekom studija shvate da zanimanje koje su odabrali nije ono čime se žele baviti do kraja života. Često se baš kroz praksu pokaže da je neki posao daleko od onoga što su prethodno zamišljali, dok ih tek praksa u nekim područjima navede na pomisao da su za to stvoreni. Zato udruga Studentski informativni kutak nudi mogućnost stjecanja prakse u svojim brojnim timovima. Rješavanjem kviza Kojem timu pripadaš možda ćeš otkriti nešto novo o sebi i shvatiti da baš tebe tražimo!

Diploma najčešće poslodavcu više nije dovoljan argument za zapošljavanje – potrebno je steći nešto iskustva i znati kako pravila određene struke funkcioniraju u stvarnom, poslovnom svijetu. Ohrabrujuća je činjenica da sve češće nije važno studirati u određenoj struci za bavljenje njome nakon fakulteta, no u ovom je slučaju još važnije steći određeno iskustvo. Baš zato nudimo volontersku praksu, stjecanje iskustva pri radu na mnogobrojnim uspješnim projektima, učenje i mnogo zabave u svojim timovima: redakciji, marketingu, odnosima s javnošću, community managementu i ljudskim resursima.

Ako ti je rješavanje kviza ukazalo na tim u kojem zaista želiš naučiti nešto novo ili ako se ipak želiš okušati u radu u nekom od naših drugih timova, sve se informacije nalaze na poveznici. Požuri se jer vremena nema još puno: prijave traju do 21. listopada 2018.