Za najuspješnije

Riječki Studentski zbor nagrađuje s ukupno 4000 kuna

https://www.flickr.com/photos/30478819@N08/31638582878/in/photolist-95oXrA-d2SwE1-aaCd9r-dSTQ3C-95oY11-QcN1qf-aaF3jG-mjG3bj-DfJXB-76nQAs-d48mNs-8LaTSZ-7PsUYF-TeakqK-aaCdbe-6zKKSq-dekYu5-6PaQw6-aaF3e9-aaCdbB-aaF3f1-bQTQ8Z-7ZY1VS-krzysG-FDaNGZ-t36JSw-21tJRFQ-23zCU1P-7arKG6-EQ3K3E-aSSEgx-8rH5eZ-ef5H6V-7pYjBc-7q3eno-9boVMJ-25qTEZo-NSGdZS-P3XjC8-79nSHk

U tijeku su prijave za tri nagrade Studentskog zbora Riječkog sveučilišta. Najboljim udrugama, projektima i studentima koji su se iskazali i svojim radom posebno doprinijeli zajednici podijelit će se ukupno 4000 kuna.

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci dodjeljuje tri važne nagrade studentima – nagradu za najaktivniju studentsku udrugu Sveučilišta u Rijeci, nagradu za projekt od posebnog značaja i nagradu za poseban doprinos.

Nagrada za najaktivniju studentsku udrugu Sveučilišta u Rijeci

Cilj je prve nagrade vrednovati rad studentskih organizacija u protekle dvije akademske godine, a dodijelit će se jednoj studentskoj udruzi. Osim pisanog priznanja i simbolična poklona, dobit će i 1000 kuna. Uvjeti su za prijavu da udruga ima status studentske organizacije Sveučilišta u Rijeci, da djeluje više od dvije godine, da trenutno nije u postupku sanacije, da svojim statutom ističe kako njezin cilj nije stjecanje financijske dobiti, registrirana je kao neprofitna organizacija i da na godišnjoj razini organizira minimalno tri događaja.

Pri odabiru najaktivnijih prednost će se dati onima koje su svojim djelovanjem posebno unaprijedile znanost, sport, kulturu, umjetnost i obrazovanje te organizacijama koje su pripomogle u organizaciji projekata Studentskog zbora. 

Nagrada za projekt od posebnog značaja

Ovom će nagradom Zbor nagraditi najuspješnije projekte u protekle dvije akademske godine i to u dvije kategorije – nagradom za najuspješniji novi projekt i nagradom za najuspješniji studentski projekt Sveučilišta u Rijeci. Svaki će dobitnik dobiti po 1000 kuna, pisano priznanje i simboličan poklon. Dobivena sredstva moći će se iskoristiti jedino u svrhu direktnog plaćanja ili refundacije stvarnih troškova projekta.

Prijaviti se mogu projekti koji su pokrenuti i uspješno provedeni u protekle dvije (za novi projekt) ili tri godine i koje Povjerenstvo za praćenje provedbe projekata u protekle dvije akademske godine nije sankcioniralo. Prednost imaju projekti koji potiču studentski aktivizam i angažman na razini Sveučilišta, projekti koji djeluju i izvan lokalne zajednice, interdisciplinarni projekti, projekti s međunarodnim djelovanjem, cjelogodišnji projekti i projekti koji ne naplaćuju sudjelovanje korisnicima. 

Nagrada za poseban doprinos

Studentski zbor i za ovu nagradu dodjeljuje sredstva u dvije kategorije – za poseban doprinos radu Studentskog zbora sastavnice i za poseban doprinos radu Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci. Pojedina nagrada iznosi 500 kuna, a uz to i pisana priznanja te simboličan poklon.

Studenti koji se prijave na natječaj moraju imati status studenta Sveučilišta u Rijeci ili su ga imali tijekom protekle dvije akademske godine, moraju biti izabrani u studentske zborove sastavnica odnosno Studentski zbor te služiti drugu godinu svojeg mandata, nisu upisali mirovanje studija, stekli su minimalno 60 ECTS-bodova u protekle dvije akademske godine te su sudjelovali u organizaciji, predavali, vodili ili poduprli minimalno tri projekta/aktivnosti svoje sastavnice ili SZSUR-a.

Za prijavu je potrebno dostaviti potvrdu SZ-sastavnice odnosno SZSUR-a (Obrazac 2) te minimalno jedno pismo preporuke koje sadrži opis značenja posebnog doprinosa studenta SZ-sastavnice ili SZSUR-a.

Rok je za prijavu na sve natječaje 15. prosinca, a više informacija možete pronaći na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

ggladijator

Prilika za džeparac

SUBOS otvorio natječaj za dizajn majica

Svaki autor može poslati više idejnih rješenja, a kako biste sudjelovali u ovom natječaju ne morate biti član SUBOS-a. Sve što se od vas traži jest bujna mašta i dobra kreacija.

Sveučilišna brucošijada 2017.

Tulum u zagrebačkom SC-u

Objavljen datum održavanja šeste Sveučilišne brucošijade!

Na stranicama Sveučilišne brucošijade objavljeno je da se priprema njeno 6. izdanje. Zasad je poznat samo datum održavanja, a detalji o izvođačima i ulaznicama tek se očekuju.

Projekt WebPoSt 1

Projekt WebPoSt

Studentima dodijeljene nagrade za najbolje web stranice

– Pokazatelj da je projekt uspješan je i činjenica da su druge županije preuzele našu ideju i model. – zaključila je predsjednica Hrvatske gospodarske komore.

Hrvatski studiji

Sveučilište u Zagrebu

Sveučilišni Studentski zbor traži hitan sastanak s pročelnikom Grčevićem zbog spora na Hrvatskim studijima

Kako bi utvrdili kršenje slobodnog djelovanja i javnog govora, predstavnici Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu traže hitno očitovanje o onemogućenom održavanju primjerenoga govora na uvodnom predavanju studenata prve godine preddiplomskih studija Odjela.

Predstava "Slikari rudari"

„Gavella i Europlakat Fair”

Izvedbom „Slikari rudari” započinje veliki kazališni festival; cijena ulaznice simboličnih 20 kuna

U sklopu „Gavella i Europlakat Faira” dodijelit će se čak tri nagrade: za najbolju glumicu i najboljeg glumca, u predstavama premijerno izvedenim ove sezone, te za najbolju predstavu.