financijska potpora

Riječki Studentski zbor dodjeljuje sredstva poslijediplomskim studentima koji sami financiraju svoj studij

grad Rijeka1

Natjecati se mogu svi koji planiraju sudjelovati na simpozijima, konferencijama, ljetnim školama, stručnim radionicama i sličnim događanjima, a sami snose najmanje 80% troškova školarine. Rok za prijavu je 15. prosinca.

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci otvorio je Natječaj za financiranje aktivnosti studenata poslijediplomskih studija u sklopu kojeg dodjeljuju sredstva kandidatima koji sami financiraju svoj studij. Natjecati se mogu svi koji planiraju sudjelovati na simpozijima, konferencijama, ljetnim školama, stručnim radionicama i sličnim događanjima, a sami snose najmanje 80% troškova školarine. Financirat će se kotizacije za aktivno sudjelovanje, smještaj i prijevoz.

Uz prijavu je potrebno priložiti potvrde o statusu doktoranda Sveučilišta u Rijeci u tekućoj akademskoj godini, visini školarine te o tome tko snosi troškove školarine i u kojem iznosu/postotku, dokaz da studij nije financiran iz drugih izvora ili da je sufinanciran iz drugih izvora manje od 20% visine školarine (uplatnica o školarini ili potvrda o uplaćenoj školarini), životopis, izjavu o istinitosti podataka te presliku indeksa i ocjena.

Pravo sudjelovanja na Natječaju nemaju znanstveni novaci ili asistenti čija je školarina plaćena iz sustava znanosti visokog obrazovanja, oni kojima poslodavac ili druga pravna ili fizička osoba plaća više od 20% školarine, stipendisti hrvatskih ili međunarodnih stipendija, dobitnici financijskih potpora kojima se financiraju njihove plaće (npr. Programa razvoja karijera mladih istraživača Hrvatske zaklade za znanost). U obzir se neće uzeti studenti koji koriste pravo na mirovanje obveza u tekućoj godini te oni kojima status studenta prestaje prije 31. prosinca 2018. godine

Rok za prijavu je 15. prosinca, a cijeli tekst natječaja možete pročitati ovdje.

Komentari na članak

Vezani članci

Naslovna

Festival znanosti u Rijeci

FOTO: Dan otvorenih vrata Odjela za biotehnologiju

U sklopu Festivala znanosti koji je obilježen diljem Hrvatske mnogi fakulteti održali su Dan otvorenih vrata. Među njima je Odjel za biotehnologiju Sveučilišta u Rijeci gdje su posjetitelji mogli vidjeti laboratorije i doznati čime se bave profesori i studenti.

Naslovna

Posljedice nesreće u studentskom domu

FOTO: Požar uništio desetak soba na Cvjetnom, stanarima osiguran smještaj

Nakon što se utvrdi kolika je točno šteta te tko je krivac za požar, morat će se pronaći način da se refundiraju stvari koje su studentima uništene u požaru, tvrde predstavnici Studentskog zbora.

https://pixabay.com/en/team-motivation-teamwork-together-386673/

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci

Ribroo priprema riječke brucoše na studentski život

Riječki studentski zbor organizira trodnevno druženje novih studenata Sveučilišta u Rijeci s ciljem lakše i brže prilagodbe na nepoznatu okolinu.

Sveučilište u Zagrebu

Sporazum Vlade i Sveučilišta u Zagrebu

Prvi se put ustrojava studij domovinske sigurnosti

Za potrebe Hrvatske vojske i sustava domovinske sigurnosti ustrojit će se poslijediplomski specijalistički studiji, što predstavlja nastavak izvrsne višegodišnje suradnje koje je ostvarena između Hrvatskoga vojnoga učilišta i Sveučilišta u Zagrebu. Sporazumom se u Hrvatskoj prvi put ustrojava studij domovinske sigurnosti.

Nagrada Zlatni Indeks

Poziv studentskim udrugama i studentskim zborovima

U tijeku formiranje studentskog povjerenstva koje će dodijeliti Zlatne indekse poduzećima

Zlatni indeks jedinstvena je nagrada kojom se nagrađuje društveno odgovorno poslovanje poduzeća i njihov doprinos studentskoj zajednici, a u tijeku su prijave studentskih zborova i studentskih udruga koje će odlučiti kome će ovog puta on ići.