Studentski smještaj

Riječki Studentski centar raspisao natječaj za smještaj u studentske domove

Kampus rijeka

Rok je za prijavu na Natječaj od 1. srpnja 2019. do 19. srpnja 2019, a rezultati će biti objavljeni 2. kolovoza.

Studentski centar Sveučilišta u Rijeci raspisao je Natječaj za ostvarivanje prava redovitih studenata na subvencionirano stanovanje u objektima smještaja Studentskog centra Rijeka i slobodnim kapacitetima učeničkih domova u akademskoj godini 2019/2020. Pravo na ostvarivanje smještaja imaju redoviti studenti koji pohađaju studij u Republici Hrvatskoj, a koji su ujedno i državljani Republike Hrvatske ili državljani zemlje članice Europske unije s prijavljenim boravkom u Republici Hrvatskoj. 

Potrebnu dokumentaciju potrebno je dostaviti riječkom Studentskom centru od ponedjeljka, 1. srpnja 2019, do petka, 19. srpnja 2019, preporučeno na adresu: 

STUDENTSKI CENTAR RIJEKA 

Radmile Matejčić 5, 51 000 RIJEKA 

s naznakom NATJEČAJ ZA SMJEŠTAJ 

Dokumentaciju je moguće predati osobno od 1. srpnja do 23. srpnja na recepciji Studentskoga naselja Trsat, ulica Radmile Matejčić 5, svakim danom od 8:00 do 15:00 sati ili na recepciju Studentskog naselja Ivan Goran Kovačić, ulica Franje Čandeka 4, svakim danom od 8:00 do 20:00 sati.

Tekst natječaja, kao i popis potrebne dokumentacije, dostupan je na poveznici, a sve upite vezane uz Natječaj studenti mogu uputiti na e-mail adresu natjecaj@scri.hr ili na brojeve telefona 099 492 5801 i 099 435 3215, radnim danom od 9 do 15 sati. 

Rezultati natječaja bit će objavljeni na web-stranici i oglasnoj ploči Studentskog centra Rijeka u petak, 2. kolovoza 2019, nakon čega će se, u roku od 8 dana, moći podnijeti eventualni pisani prigovori Povjerenstvu za rješavanje prigovora Studentskog centra Rijeka. Konačna rang-lista bit će poznata najkasnije 15 dana nakon roka za podnošenje prigovora, odnosno do 25. kolovoza. 

 

 

Komentari na članak

Vezani članci

MZOS logo

Redoviti studenti visokih učilišta i postdiplomski studenti s invaliditetom

Produljen rok prijave na natječaj za državne stipendije

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta odlučilo je, zbog iznimnog interesa studenata i novog načina prijave na natječaj, produljiti Natječaj za dodjeljivanje državnih stipendija do 9. veljače 2014. godine.

szst

Financiranje studentskih programa Sveučilišta u Splitu

Natječaj za studentske programe 2014.

Studentski zbor Sveučilišta u Splitu raspisuje natječaj za financiranje studenskih programa za 2014. godinu

Australija1

Financijska podrška

Primamljive stipendije za nastavak obrazovanja na australskom sveučilištu

Ako te je oduvijek privlačila ideja studiranja na nekom drugom kontinentu, onda imamo prave vijesti za tebe. Naime, otvoren je natječaj za dodjelu stipendija koje omogućavaju studiranje u dalekoj Australiji.

Slavlje igrača

Kup RH

MNK ALUMNUS – MNK KIJEVO JAKO SPORT 6:3 (2:2)

Alumnus je odigrao dobru utakmicu, iako bi određene segmente igre definitivno morao popraviti.

SCZG izvana

Studentski centar Zagreb

Studenti s 1362 i više bodova ostvarili pravo na smještaj u zagrebačkim studentskim domovima

Objavljeni su rezultati SC-ovog natječaja za studentski smještaj za akademsku godinu 2018/2019, zajedno s informacijama o rezervaciji soba.