Studentski smještaj

Riječki Studentski centar raspisao natječaj za smještaj u studentske domove

Kampus rijeka

Rok je za prijavu na Natječaj od 1. srpnja 2019. do 19. srpnja 2019, a rezultati će biti objavljeni 2. kolovoza.

Studentski centar Sveučilišta u Rijeci raspisao je Natječaj za ostvarivanje prava redovitih studenata na subvencionirano stanovanje u objektima smještaja Studentskog centra Rijeka i slobodnim kapacitetima učeničkih domova u akademskoj godini 2019/2020. Pravo na ostvarivanje smještaja imaju redoviti studenti koji pohađaju studij u Republici Hrvatskoj, a koji su ujedno i državljani Republike Hrvatske ili državljani zemlje članice Europske unije s prijavljenim boravkom u Republici Hrvatskoj. 

Potrebnu dokumentaciju potrebno je dostaviti riječkom Studentskom centru od ponedjeljka, 1. srpnja 2019, do petka, 19. srpnja 2019, preporučeno na adresu: 

STUDENTSKI CENTAR RIJEKA 

Radmile Matejčić 5, 51 000 RIJEKA 

s naznakom NATJEČAJ ZA SMJEŠTAJ 

Dokumentaciju je moguće predati osobno od 1. srpnja do 23. srpnja na recepciji Studentskoga naselja Trsat, ulica Radmile Matejčić 5, svakim danom od 8:00 do 15:00 sati ili na recepciju Studentskog naselja Ivan Goran Kovačić, ulica Franje Čandeka 4, svakim danom od 8:00 do 20:00 sati.

Tekst natječaja, kao i popis potrebne dokumentacije, dostupan je na poveznici, a sve upite vezane uz Natječaj studenti mogu uputiti na e-mail adresu natjecaj@scri.hr ili na brojeve telefona 099 492 5801 i 099 435 3215, radnim danom od 9 do 15 sati. 

Rezultati natječaja bit će objavljeni na web-stranici i oglasnoj ploči Studentskog centra Rijeka u petak, 2. kolovoza 2019, nakon čega će se, u roku od 8 dana, moći podnijeti eventualni pisani prigovori Povjerenstvu za rješavanje prigovora Studentskog centra Rijeka. Konačna rang-lista bit će poznata najkasnije 15 dana nakon roka za podnošenje prigovora, odnosno do 25. kolovoza. 

 

 

Komentari na članak

Vezani članci

Ispunjavanje obrazaca

Gotovo 500 stipendija

Natječaj Nacionalne zaklade za potporu učeničkom i studentskom standardu

Natječaj za 434 stipendije iz fonda od gotovo četiri i pol milijuna kuna otvoren je do 28. veljače, a prijave se šalju isključivo poštom.

Sveučilište u Splitu

Apel studenata Sveučilišta u Splitu

Studenti u Splitu strepe od povećanja školarina

Studenti Sveučilišta apeliraju predsjednicima studentskih zborova da, po uzoru na predsjednika studentskog zbora Pravnog fakulteta, Paska Tomaša, pošalju zahtjeve studentskim predstavnicima u Senatu.

MZOS

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta

Otvoren Natječaj za dodjeljivanje minimalno 5.000 državnih stipendija

Raspisan je natječaj za dodjeljivanje minimalno 5.000 državnih stipendija redovitim studentima visokih učilišta u Republici Hrvatskoj i studentima s invaliditetom poslijediplomskih sveučilišnih studija za 2015. godinu.

https://pixabay.com/en/classroom-school-education-learning-2093744/

Sveučilište u Rijeci

Raspisan natječaj za program DPPO-a – za one koji bi ipak radili u školama

Filozofski fakultet u Rijeci otvara natječaj dopunskog pedagoško - psihološkog obrazovanja za nastavnike u trajanju od jedne godine. Cijena programa iznosi deset tisuća kuna, a upisna kvota je 35. Prednost imaju osobe zaposlene u odgojno-obrazovnim institucijama, a prijaviti se može do 20. rujna.

Ministarstvo znanosti obrazovanja i sporta

Prosvjed stipendista

"Državne stipendije bit će isplaćene do kraja tjedna"

Ministarstvo bi tako trebalo već sutra isplatiti oko 2 tisuće stipendija na račune stipendista. Prema riječima organizatora prosvjeda, dosad ih je isplaćeno tek 700, što znači da od srijede do nedjelje treba na račune sjesti još oko 2 500 stipendija.