Međunarodna konferencija

Riječki studenti imaju priliku besplatno saznati sve o brendiranju kulture

Konferencija

Tijekom trodnevne međunarodne konferencije brojni će predavači govoriti o brendiranju kulture, a ciljana su publika studenti Hotelijersko-turističkog, Ekonomskog i Filozofskog fakulteta te Akademije primijenjenih umjetnosti.

U partnerstvu sa Sveučilištem u Rijeci, Učionica unutar Rijeka 2020. – Europska prijestolnica kulture organizira trodnevnu međunarodnu konferenciju pod nazivom Brendiranje kulture. Konferencija će se održati 28. veljače te 1. i 2. ožujka 2019. godine

Cilj je ove međunarodne konferencije jačanje kapaciteta lokalne i regionalne samouprave, predstavnika kulture i turističkih zajednica, marketinga i kreativnih industrija u području brendiranja kulture i razvoja kulturnog turizma. Ciljne su skupine studenti Hotelijersko-turističkog, Ekonomskog i Filozofskog fakulteta i Akademije primijenjenih umjetnosti, predstavnici lokalne i regionalne samouprave, turističkih zajednica, kulturnog sektora i kreativnih industrija te pojedinci iz svijeta marketinga.

Raspored je sljedeći:

  • 28. veljače (četvrtak) održat će se prvi dan konferencije na Građevinskom fakultetu u Rijeci (kampus na Trsatu), Radmile Matejčić 3
  • 1. ožujka (petak) održat će se drugi dan konferencije na Filozofskom fakultetu u Rijeci (kampus na Trsatu), Sveučilišna Avenija 4
  • 2. ožujka (subota) održat će se treći dan konferencije u Art-kinu Croatia, Krešimirova 2

Za sve studente Sveučilišta u Rijeci omogućene su besplatne kotizacije za sva tri dana konferencije te se mogu prijaviti na e-mail: nenad.antolovic@rijeka2020.eu do 25. veljače (ponedjeljak).

Više informacija o međunarodnoj konferenciji možete pronaći na poveznici, mini site konferencije ovdje, a program konferencije ovdje.

Komentari na članak

Vezani članci

ESN HR

Obogatite svoje obrazovanje

ESN Hrvatska vodi studente kroz volonterizam i programe razmjene

Članovi ESN-a Hrvatska pripremaju „Make a Circle!“ – ciklus interaktivnih predavanja, te će vas u opuštenoj atmosferi upoznati s različitim oblicima volonterizma i programa razmjene.

Predstava "Dobri čovjek iz Sečuana"

Kazališna izvedba

Studenti 3. godine igraju „Dobrog čovjeka iz Sečuana” u Exitu, ulaz besplatan

Čak 14 mladih glumaca ispričat će priču o jedinom dobrom čovjeku i njegovoj sudbini, o trima bogovima koji dokazuju da svijet koji su stvorili nije ispao potpuni promašaj.

ENC

ELSA Negotiation Competition

U Hrvatskoj se prvi put održava natjecanje u pregovaranju namijenjeno studentima

ELSA Negotiation Competition, natjecanje u pregovaranju, prva je vrsta ovakvog događaja u Hrvatskoj za studente. Na natjecanju mogu sudjelovati studenti prava i ekonomije, dok sudjelovati na radionicama i pratiti natjecanje mogu svi studenti bez obzira na vrstu studija.

FOI

Potpora za realizaciju projekata

Pruža se poslovna prilika studentima FOI-ja i diplomantima

Studenti FOI-ja i alumniji koji su završili studij prije manje od dvije godine imat će priliku usavršiti svoje postojeće projekte „Startup@FOI“ programom podrške projekata. Prijave se šalju do 9. ožujka do podneva.

Europske sveučilišne igre 2016

Europske sveučilišne igre

Portugal domaćin Sveučilišnih igara 2018.

Igre će se održati u gradu Coimbri koji je dobio organizaciju ispred finskog grada Tampere.