LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Splitu

Raspisan treći krug natječaja za Erasmus+ program

Na treći krug Natječaja za Erasmus+ mobilnost studenata mogu se prijaviti redovni i izvanredni studenti, kao i studenti s posebnim potrebama te slabijeg socioekonomskog statusa. Rok je za prijavu 19. rujna.

Na treći krug Natječaja za Erasmus+ mobilnost studenata mogu se prijaviti redovni i izvanredni studenti, kao i studenti s posebnim potrebama te slabijeg socioekonomskog statusa. Rok je za prijavu 19. rujna.

Sveučilište u Splitu raspisalo je treći krug Natječaja za pohađanje Erasmus+ programa za mobilnost studenata u ljetnom semestru akademske godine 2018/2019. U programu imaju pravo sudjelovati svi studenti Sveučilišta koji su u navedenoj akademskoj godini upisali drugu godinu preddiplomskog/integriranog/stručnog studija, prvu godinu diplomskog ili prvu godinu poslijediplomskog studija, kao i izvanredni studenti uz uvjet pohađanja redovnog studija tijekom mobilnosti.

Na mobilnost u ukupnom trajanju od 12 mjeseci dobro došli su i studenti s posebnim potrebama te studenti slabijeg socioekonomskog statusa koji ostvaruju pravo na dodatnu financijsku potporu. S druge strane, kandidati koji su dodatno financirani sredstvima iz Europske unije gube pravo na potporu, kao i oni koji su zadovoljili sve uvjete natječaja, ali nema dovoljno sredstava za plaćanje njihove mobilnosti.

Rok je za prijavu 19. rujna, a za istu je potrebno dostaviti sljedeću dokumentaciju:

  • elektronski ispunjen i ručno potpisan prijavni obrazac za akademsku godinu 2018/2019;
  • životopis na engleskom jeziku;
  • prijepis dosadašnjih ocjena i ostvarenih ECTS bodova ovjeren u referadi matične sastavnice na hrvatskom jeziku (uz najmanji prosjek ocjena 3,00 ili dvije preporuke profesora ako je manji);
  • vlastoručno potpisano motivacijsko pismo na engleskom jeziku (do 300 riječi);
  • dokaz o znanju stranog jezika (potvrda škole stranih jezika ili potvrda vidljiva iz prijepisa ocjena).

Za preuzimanje navedenih dokumenata, kao i dodatne informacije o prijavi, dostupna je poveznica.

FOTO: PIXABAY