Sveučilište u Zagrebu

Raspisan natječaj za dodjelu Rektorove nagrade

Logo Sveučilišta u Zagrebu

Sveučilište u Zagrebu raspisalo je natječaj za dodjelu Rektorove nagrade. Prijave su moguće do 29. travnja u 16 sati.

Sveučilišta u Zagrebu raspisalo je natječaj za dodjelu Rektorove nagrade za akademsku godinu 2015/16. Pravo na prijavu imaju svi studenti preddiplomskih i diplomskih studija Sveučilišta u Zagrebu.

Svoje radove možete prijaviti najkasnije do 29. travnja u 16 sati i tako se natjecati za ovu prestižnu nagradu koja će vam jednog dana puno značiti u životopisu. Svoje radove prijavljujete preko mrežne stranice Sveučilišta u Zagrebu, a možete prijaviti timski ili pojedinačni znanstveni i umjetnički rad.

Svečana dodjela Rektorove nagrade bit će 17. lipnja 2016. godine Također, tijekom svečane dodjele bit će organizirana i izložba radova dobitnika Rektorove nagrade. Na mrežnim stranicama Sveučilišta bit će objavljeni sažetci nagrađenih radova, dok će čitavi radovi biti objavljeni u posebnoj sveučilišnoj publikaciji. 

U ovom dokumentu možete pronaći sve ostale informacije i uvjete natječaja. 

Komentari na članak

Vezani članci

Informiranje – pravo mladih - izdužena

„Informiranje – pravo mladih"

Besplatne relevantne informacije u Infocentru za studente i mlade

„Offline“ informacije potražite svakim radnim danom od 8:00 do 16:00 u Ulici Frane Petrića 4 na trećem katu.

AMAC-UK Nenad Bičanić

Raspisan natječaj

Akademska nagrada AMAC-UK 2014.

AMAC-UK raspisao je natječaj za akademsku nagradu AMAC-UK 2014. kojoj je cilj omogućiti ostvarenje projekta iz znanosti i kulture studenata i mladih znanstvenika iz Hrvatske.

Laptop

„Online” edukacija za volontere

#Skill me – besplatni trening pripreme edukativnih radionica

Kako bi mladi volonteri i „youth workeri“ naučili stvarati radionice neformalnog učenja, za njih 15 pripremljen je online trening koji se sastoji od 5 modula. Prijaviti se mogu do 15. siječnja.

Prvi korak prema Erasmus+ iskustvu

ESN Hrvatska

Učinite prvi korak prema Erasmus+ iskustvu

Kroz informativnu, interaktivnu prezentaciju imat ćete priliku proći kroz osnovne informacije o Erasmus+ studijskom boravku i stručnoj praksi, a mladi s iskustvom razmjene prezentirat će vlastito iskustvo, dok će pitanja sudionika biti u prvom planu.

Fotografiranje

Za sve zaljubljenike u fotografiju

Prijavite se na sedmodnevni seminar napredne fotografije

Ako se u vama oduvijek skrivala strast za profesionalnim fotografiranjem, ovo je idealna prilika da proširite svoje znanje i usavršite vještine iza fotografskog objektiva!