Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku

Raspisan je natječaj za izbor osječkog studentskog pravobranitelja

Isto

Na Natječaj se mogu prijaviti svi zainteresirani studenti koji žele biti uključeni u proces promoviranja i zaštite ljudskih prava. Rok je za prijavu 31. prosinca.

Temeljem članka 17. Zakona o studentskom zboru i drugim studentskim organizacijama te članka 24. Statuta Studentskog zbora Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Skupština Studentskog zbora Sveučilišta donijela je odluku o raspisivanju Natječaja za izbor studentskog pravobranitelja. Na Natječaj se mogu prijaviti sve zainteresirane studentice i studenti koji imaju želju za aktivnim uključenjem u proces promoviranja i zaštite ljudskih prava.

Kako bi prijava bila valjana, student treba dostaviti sljedeću dokumentaciju:

  • potvrdu sastavnice (fakulteta, akademije ili odjela) o ostvarenih minimalno 60 ECTS bodova u protekle dvije godine studija
  • potvrdu o statusu studenta s prijepisom ocjena
  • životopis u Europass formi
  • motivacijsko pismo.

Rok je za prijavu 31. prosinca, a prijava se šalje na e-mail adresu szbor.os@gmail.com s naznakom Natječaj za studentskog pravobranitelja 2018. Nakon primitka i obrade prijava, Povjerenstvo za izbor pravobranitelja pozvat će kandidate s ispunjenim uvjetima na razgovor. Rezultati će pak Natječaja biti objavljeni na službenim web-stranicama Studentskog zbora Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku najkasnije osam dana od dana donošenja odluke o izboru studentskog pravobranitelja. Za ostale je informacije dostupna spomenuta e-mail adresa.

Komentari na članak

Vezani članci

FUL KULTURNO

Natječaj Brend kulture

FUL KULTURNO nagrađuje ful kulturni projekt s 10 000 kn

Niskobudžetna kulturna događanja, kao što su promocije, predstavljanja, festivali i drugo, do 1. rujna mogu se prijaviti na natječaj FUL KULTURNO te konkurirati za nagradu od 10 000 kn.

HNS, natpis

Natječaj za dizajnere i akademske umjetnike

Za dizajn novog grba HNS-a nagrada od 35 000 kuna

Profesionalni dizajneri, studenti dizajna, diplomirani akademski umjetnici te studenti ALU i APU imaju priliku sudjelovati u natječaju Hrvatskog nogometnog saveza za osmišljavanje njegova grba. Natječaj traje do 5. studenog 2018. te nudi novčane nagrade od 35 000, 15 000 i 10 000 kuna.

zastava na tipkovnici
IZVOR: https://pixabay.com/illustrations/technology-flag-internet-keyboard-2648242/

Financijska podrška

Raspisan natječaj za stipendiranje učenja francuskog jezika

Natječaj za dodjelu jezičnih stipendija Vlade Francuske Republike raspisali su Ministarstvo znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske, Agencija za mobilnost i programe Europske unije i Veleposlanstvo Francuske Republike u Republici Hrvatskoj. Rok je za prijavu 20. ožujka 2019. godine.

Note

Natječaj „International“

HDS dodjeljuje potporu za produkciju hrvatske glazbe u inozemstvu

Hrvatsko društvo skladatelja raspisalo je natječaj „International“ za potporu produkcije hrvatske glazbe u inozemstvu. Natječaj traje do 20. siječnja 2017. godine.

Zagrebačka banka

Nagradni natječaj

Milano te zove – javi se i osvoji put na utakmicu godine

Zagrebačka banka organizira nagradni fotonatječaj i dvoje sretnika vodi na finale UEFA Champions League u Milanu.