Studentska prehrana u Rijeci, Osijeku, Varaždinu i Splitu

Radno vrijeme dežurnih studentskih restorana za vrijeme blagdana Svih svetih

https://unsplash.com/photos/JVkGUwTYQag

Većina restorana studentske prehrane u četvrtak će raditi u skraćenom radnom vremenu.

Iako produženi vikend za mnoge studente znači odlazak doma i opuštanje uz svoje najmilije, nemali broj studenata odlučio je provesti ovaj blagdan u gradu studiranja. Kako ne biste ostali gladni, donosimo vam radno vrijeme menzi u Rijeci, Osijeku, Varaždinu i Splitu. 

Rijeka

U četvrtak, 1. studenoga, otvorene menze u Rijeci bit će Restoran Kampus, Restoran Mini i Restoran Index. Ostali će objekti biti zatvoreni, a navedeni će raditi u skraćenom radnom vremenu. Restoran Kampus radit će od 7 h do 21 h, dok pizzeria neće raditi. Restoran Mini također će raditi od 7 h do 21 h, a pizzeria će raditi od 12 h do 21 h. Restoran Index započet će s radom u 10 h, a završit će u 21 h te pizzeria neće raditi. Studentski centar Rijeka ne spaja produženi vikend, stoga su u petak restorani studentske prehrane otvoreni prema uobičajenom radnom vremenu.

Osijek

Restorani studentske prehrane u Osijeku bit će zatvoreni, osim restorana Istarska 5 koji radi od 8 do 19:30. Studentski centar Osijek ne spaja produženi vikend te menze u petak rade prema uobičajenom radnom vremenu. 

Varaždin 

Kraće radno vrijeme bit će na snazi i u varaždinskom studentskom restoranu koji će biti otvoren od 11 h do 20 h, dok će A la carte restoran toga dana biti zatvoren. Studentski centar Varaždin, poput Rijeke i Osijeka, ne spaja produženi vikend te u petak radi prema uobičajenom radnom vremenu.  

Split

U četvrtak će u Splitu dežurni restorani studentske prehrane biti FGAG i Index koji će raditi prema uobičajenom radnom vremenu. U petak će svi objekti studentske prehrane organizirati svoj rad u skladu s radom fakulteta na kojem se nalaze. 

Komentari na članak

Vezani članci

Tjestenina u umaku

Studentska prehrana

Početak rada menzi u Zagrebu i Splitu nakon uskršnjih blagdana

Donosimo obavijesti studentskih centara u Zagrebu i Splitu o radnom vremenu menzi u tim gradovima u narednim danima.

Menza

Studentska prehrana

Nakon inspekcije u menzama na Savi, studenti javljaju potrebu za njom i u drugim menzama

Studenti su imali zdravstvene tegobe nakon večere u menzi, a sada se javljaju i drugi koji dovode u pitanje sanitarno-higijenske uvjete te zdravstvenu ispravnost i u ostalim menzama zagrebačkoga Studentskog centra.

Halloween

Na današnji dan

Noć vještica

Znate li zašto zapravo dubimo bundeve za Noć vještica?

NSK krupniji plan

Obavijest korisnicima

NSK se privremeno zatvara!

Zbog dolaska predsjednice Europske komisije NSK će dva dana tijekom ovog tjedna biti zatvoren za korisnike.

SCZG dvorište

Studentski centri i dežurne menze

Blagdansko radno vrijeme studentskih centara diljem Hrvatske

Kako se ne bi dogodilo da naletite na zatvorena vrata Studentskog centra u vašem gradu, pobrinuli smo se saznati radno vrijeme svakog Studentskog centra.