LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentska prehrana u Rijeci, Osijeku, Varaždinu i Splitu

Radno vrijeme dežurnih studentskih restorana za vrijeme blagdana Svih svetih

Većina restorana studentske prehrane u četvrtak će raditi u skraćenom radnom vremenu.

Većina restorana studentske prehrane u četvrtak će raditi u skraćenom radnom vremenu.

Iako produženi vikend za mnoge studente znači odlazak doma i opuštanje uz svoje najmilije, nemali broj studenata odlučio je provesti ovaj blagdan u gradu studiranja. Kako ne biste ostali gladni, donosimo vam radno vrijeme menzi u Rijeci, Osijeku, Varaždinu i Splitu. 

Rijeka

U četvrtak, 1. studenoga, otvorene menze u Rijeci bit će Restoran Kampus, Restoran Mini i Restoran Index. Ostali će objekti biti zatvoreni, a navedeni će raditi u skraćenom radnom vremenu. Restoran Kampus radit će od 7 h do 21 h, dok pizzeria neće raditi. Restoran Mini također će raditi od 7 h do 21 h, a pizzeria će raditi od 12 h do 21 h. Restoran Index započet će s radom u 10 h, a završit će u 21 h te pizzeria neće raditi. Studentski centar Rijeka ne spaja produženi vikend, stoga su u petak restorani studentske prehrane otvoreni prema uobičajenom radnom vremenu.

Osijek

Restorani studentske prehrane u Osijeku bit će zatvoreni, osim restorana Istarska 5 koji radi od 8 do 19:30. Studentski centar Osijek ne spaja produženi vikend te menze u petak rade prema uobičajenom radnom vremenu. 

Varaždin 

Kraće radno vrijeme bit će na snazi i u varaždinskom studentskom restoranu koji će biti otvoren od 11 h do 20 h, dok će A la carte restoran toga dana biti zatvoren. Studentski centar Varaždin, poput Rijeke i Osijeka, ne spaja produženi vikend te u petak radi prema uobičajenom radnom vremenu.  

Split

U četvrtak će u Splitu dežurni restorani studentske prehrane biti FGAG i Index koji će raditi prema uobičajenom radnom vremenu. U petak će svi objekti studentske prehrane organizirati svoj rad u skladu s radom fakulteta na kojem se nalaze. 

FOTO: UNSPLASH