Studentska udruga PROBION

Radionice i predavanja na 1. Kongresu studenata biotehnologije

izvor: https://pixabay.com/en/dna-string-biology-3d-1811955/

Studentska udruga PROBION organizira Prvi kongres studenata biotehnologije. Cilj je kongresa proširivanje znanja o biotehnologiji i njezinoj primjeni u znanosti i svakodnevnom životu te dobra prilika za upoznavanje stručnjaka i studenata iz područja biotehnologije.

1. Kongres studenata biotehnologije održat će se od 25. do 27. svibnja na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Kongres je namijenjen svim studentima bioloških, kemijskih, medicinskih i tehničkih znanosti, profesorima i znanstvenim suradnicima te onima koji žele nešto više naučiti o biotehnologiji i njezinoj primjeni u svakodnevnom životu.

Kao što i samo ime kaže, Kongres organizira studentska udruga PROBION u suradnji sa Studentskim zborom Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta te pod pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske i Ministarstva znanosti i obrazovanja. Predavači će biti stručnjaci iz područja biotehnologije i srodnih znanosti, kao i studenti Prehrambeno-biotehnološkog i Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta. Osim predavanja, i radionice će se održavati sva tri dana Kongresa.

Sam Kongres započinje ceremonijom otvaranja u petak, 25. svibnja u 17 sati, a završava u nedjelju. Uz predavanja i radionice, sadržaj Kongresa nadopunjen je prilikama i za neformalno druženje. U petak navečer održat će se svečana gala večera, dok je subotnja večer rezervirana za izlazak u Hollywood Vanity Club na Tuškancu.

Prijaviti se možete do 2. svibnja ispunjavanjem online obrasca. Sudjelovanje je moguće uz uplatu kotizacije u iznosu od 50 kuna koja osigurava sve sadržaje Kongresa. Za više informacija o Kongresu i njegovim organizatorima posjetite Facebook stranicu događaja.

Komentari na članak

Vezani članci

ivana Maletić

Otvorene prijave za edukaciju

Naučite kako pripremiti i provesti projekte financirane iz EU fondova

Polaznici koji budu prisutni na više od 20 sati dobit će potvrdu o sudjelovanju potpisanu od strane zastupnice Maletić i za njih će biti organiziran posjet Europskom parlamentu u Bruxellesu, a najuspješniji polaznik dobit će mogućnost stažiranja mjesec dana u Europskom parlamentu u Bruxellesu u Uredu zastupnice Ivane Maletić.

ASESE Osijek

Udruga SMART i PRONI Centar

Besplatna Akademija društvenog poduzetništva i samozapošljavanja za mlade u Osijeku i Rijeci

U sklopu projekta „Nove mogućnosti – veći izgledi za zapošljavanje nezaposlenih mladih“, udruga SMART iz Rijeke i osječki PRONI centar organiziraju besplatnu Akademiju društvenoga poduzetništva i samozapošljavanja za sve nezaposlene mlade.

FERSEC

Sigurnost na internetu

Budući inženjeri organiziraju radionicu o računalnoj sigurnosti

FERSEC Challenge je radionica na temu računalne sigurnosti koja će se održati krajem ožujka u organizaciji studentske udruge EESTEC.

ZFA

Pridruži se folklornom ansamblu

ZFA dr. Ivana Ivančana u potrazi za novim članovima

Pozivaju sve iskusne plesače, pjevače i svirače tambura, violina i tradicijskih instrumenata da pristupe audiciji u prostorijama Osnovne škole Ivana Gorana Kovačića, Matije Mesića 35, Zagreb.

Summer School of Visual Identity and Graphic Design

Projekt udruge SKAC_ST

Ljetna škola dizajna na splitskom FESB-u

Sudjelovati mogu svi ljubitelji grafičkog dizajna, „web”-stranica i vizualnih identiteta. Prijavite se što prije jer predavanja i radionice traju od 23. srpnja do 27. srpnja 2018.