Studentska udruga PROBION

Radionice i predavanja na 1. Kongresu studenata biotehnologije

izvor: https://pixabay.com/en/dna-string-biology-3d-1811955/

Studentska udruga PROBION organizira Prvi kongres studenata biotehnologije. Cilj je kongresa proširivanje znanja o biotehnologiji i njezinoj primjeni u znanosti i svakodnevnom životu te dobra prilika za upoznavanje stručnjaka i studenata iz područja biotehnologije.

1. Kongres studenata biotehnologije održat će se od 25. do 27. svibnja na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Kongres je namijenjen svim studentima bioloških, kemijskih, medicinskih i tehničkih znanosti, profesorima i znanstvenim suradnicima te onima koji žele nešto više naučiti o biotehnologiji i njezinoj primjeni u svakodnevnom životu.

Kao što i samo ime kaže, Kongres organizira studentska udruga PROBION u suradnji sa Studentskim zborom Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta te pod pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske i Ministarstva znanosti i obrazovanja. Predavači će biti stručnjaci iz područja biotehnologije i srodnih znanosti, kao i studenti Prehrambeno-biotehnološkog i Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta. Osim predavanja, i radionice će se održavati sva tri dana Kongresa.

Sam Kongres započinje ceremonijom otvaranja u petak, 25. svibnja u 17 sati, a završava u nedjelju. Uz predavanja i radionice, sadržaj Kongresa nadopunjen je prilikama i za neformalno druženje. U petak navečer održat će se svečana gala večera, dok je subotnja večer rezervirana za izlazak u Hollywood Vanity Club na Tuškancu.

Prijaviti se možete do 2. svibnja ispunjavanjem online obrasca. Sudjelovanje je moguće uz uplatu kotizacije u iznosu od 50 kuna koja osigurava sve sadržaje Kongresa. Za više informacija o Kongresu i njegovim organizatorima posjetite Facebook stranicu događaja.

Komentari na članak

Vezani članci

SCZG dvorište

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu

Raspisan Natječaj za sufinanciranje studentskih programa

Natječajem se neće financirati programi koji nisu rezultat studentskih aktivnosti i nisu bazirani na dragovoljnom radu, studentske brucošijade i zabave, odlazak na stručne prakse i stručne sportske događaje u okviru nastave te nabava nastavne opreme i pomagala.

Studenti

Edukacije u četiri grada

„ESN Youth Academy” nudi studentima korisna životna znanja; prijave u tijeku

ESN Hrvatska priprema program u Splitu, Zagrebu, Osijeku i Rijeci, čiji je cilj mladima iz lokalnih zajednica u kojima djeluje prenijeti vještine i znanja koja su njeni volonteri stekli i usavršili svakodnevnim angažmanom u svojoj lokalnoj sredini.

Tour of Croatia 2015

Traži se 400 volontera

Volontirajte na biciklističkoj utrci Tour of Croatia

Organizatori biciklističke utrke Tour of Croatia traže 400 volontera. Utrka se održava od 19. do 24. travnja, a prijave su moguće do 25. ožujka.

PMF fizika

Kongres za studente fizike

CRES 2018: PRIMUS-ovci upoznaju kolege s karijernim potencijalom u području energetike

CRES 2018 prvi je kongres svoje vrste za studente fizike, ali i ostalih tehničkih fakulteta koje zanima područje energetike. U njegovu će sklopu posjetitelji moći naučiti nešto od najboljih hrvatskih fizičara, kemičara i inženjera koji posjeduju značajno iskustvo u proučavanju tehnologija obnovljivih izvora energije.

Studenti

NAGRADNI NATJEČAJ

Agencija za mobilnost i programe EU i Eurodesk nagrađuju najinkluzivnije projekte

Na nagradni natječaj Erasmus+ programa možete se prijaviti do 7. rujna 2018. godine. Sudjelovati mogu sve organizacije koje su provele projekte u okviru navedenog programa i to u području mladih.