Studentska udruga PROBION

Radionice i predavanja na 1. Kongresu studenata biotehnologije

izvor: https://pixabay.com/en/dna-string-biology-3d-1811955/

Studentska udruga PROBION organizira Prvi kongres studenata biotehnologije. Cilj je kongresa proširivanje znanja o biotehnologiji i njezinoj primjeni u znanosti i svakodnevnom životu te dobra prilika za upoznavanje stručnjaka i studenata iz područja biotehnologije.

1. Kongres studenata biotehnologije održat će se od 25. do 27. svibnja na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Kongres je namijenjen svim studentima bioloških, kemijskih, medicinskih i tehničkih znanosti, profesorima i znanstvenim suradnicima te onima koji žele nešto više naučiti o biotehnologiji i njezinoj primjeni u svakodnevnom životu.

Kao što i samo ime kaže, Kongres organizira studentska udruga PROBION u suradnji sa Studentskim zborom Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta te pod pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske i Ministarstva znanosti i obrazovanja. Predavači će biti stručnjaci iz područja biotehnologije i srodnih znanosti, kao i studenti Prehrambeno-biotehnološkog i Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta. Osim predavanja, i radionice će se održavati sva tri dana Kongresa.

Sam Kongres započinje ceremonijom otvaranja u petak, 25. svibnja u 17 sati, a završava u nedjelju. Uz predavanja i radionice, sadržaj Kongresa nadopunjen je prilikama i za neformalno druženje. U petak navečer održat će se svečana gala večera, dok je subotnja večer rezervirana za izlazak u Hollywood Vanity Club na Tuškancu.

Prijaviti se možete do 2. svibnja ispunjavanjem online obrasca. Sudjelovanje je moguće uz uplatu kotizacije u iznosu od 50 kuna koja osigurava sve sadržaje Kongresa. Za više informacija o Kongresu i njegovim organizatorima posjetite Facebook stranicu događaja.

Komentari na članak

Vezani članci

The Voice

Prilika za ostvarenje snova

„The Voice” napokon u Hrvatskoj – prijavite se!

Prijave za The Voice - Najljepši glas Hrvatske traju do 19. listopada, a emitiranje započinje već u siječnju!

Let, avion, nebo; izvor: https://unsplash.com/photos/ONpGBpns3cs

Lisbon Consortium

Stipendija za doktorski studij iz kulturnih studija

Organizacija za znanost i tehnologiju (FCT) iz Portugala dodjeljuje sedam stipendija za međunarodni poslijediplomski studij kulturologije u akademskoj godini 2018/19. U program doktorskog studija uključena su tri vrhunska europska sveučilišta, a prijave traju do 1. lipnja.

Simpozij

TO MI, TO VI – simpozij studenata psihologije i medicine

Otvorene prijave za studentski simpozij na temu Drugog svjetskog rata

Studenti i stručnjaci iz područja psihologije, medicine, povijesti, filozofije, različitih jezika, sociologije, pedagogije i srodnih struka pozvani su na interdisciplinarni simpozij na Filozofskom fakultetu u Osijeku. Prijave su otvorene do 27. siječnja 2019.

Ljudski glas

Radio radionice

Ri Rock besplatno educira zainteresirane za rad na radiju

Do 20. rujna zaprimaju se prijave za sudjelovanje na radio radionicama koje priprema Ri Rock, a koje će voditi Ana Kuzmanić i Ivana Perić, glavna urednica i novinarka portala H-alter, te Edvin Rožić, radijski producent i voiceover.

EUSA Volonteri

Natjecanja diljem Europe

Prijavite se za volontiranje na Europskom sveučilišnom prvenstvu

Budući da je riječ o internacionalnom programu, prijava se može ostvariti samo za prvenstvo koje se ne održava u Hrvatskoj. Odabrani volonteri bit će obaviješteni o uspjehu svoje prijave najkasnije 15 dana nakon završetka roka.