LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Radionica ministra Zmajlovića

Radionica za studente - Održiva Hrvatska

U suradnji s Ministarstvom zaštite okoliša i Fondom za zaštitu okoliša održat će se radionica o projektima vezanim za energetsku učinkovitost i održivo gospodarenje otpadom.

U suradnji s Ministarstvom zaštite okoliša i Fondom za zaštitu okoliša održat će se radionica o projektima vezanim za energetsku učinkovitost i održivo gospodarenje otpadom.

U sklopu projekta Hrvatska pamet Hrvatskoj Poslovni dnevnik organizira radionicu za studente Održiva Hrvatska.

Na radionici će predstavnici Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost te ministar Zmajlović studentima prezentirati kako poboljšati vlastiti odnos prema potrošnji energije te kako je održiva Hrvatska budućnost svih nas. 

U suradnji s Ministarstvom zaštite okoliša i Fondom za zaštitu okoliša održat će se radionica o projektima vezanim za energetsku učinkovitost i održivo gospodarenje otpadom. Govorit će se o tome kako cirkularna ekonomija i prelazak na niskougljično gospodarstvo utječe na razvoj novih, zelenih radnih mjesta te kako osigurati održivost projekta i njegovo sufinanciranje. Na radionici će stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom prenijeti svoja znanja o održivom razvoju i energetskoj učinkovitosti studentima te im razjasniti sve nedoumice vezane uz tematiku.

Na radionici će prisustvovati i ministar zaštite okoliša Mihael Zmajlović te Sven Muller, direktor Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

Radionica će se održati 16. travnja 2015. u 11 sati, i to na adresi Edward Bernays Visoka škola za komunikacijski menadžment, Ratkajev prolaz 8.

Prijavite se ovdje, a detalje ćete dobiti na Vašu e-mail adresu najkasnije 5 dana prije radionice.

FOTO: FLICKR/JOHANNES ORTNER