LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Dani najvećeg studentskog doma u Hrvatskoj

Radićevi dani: sport, zabava i odmor od učenja

Najveći studentski dom u Hrvatskoj ove godine, od 12. do 14. lipnja poziva sve studente da se priključe kulturnom i sportskom programu te tako obogate ovaj događaj.

Najveći studentski dom u Hrvatskoj ove godine, od 12. do 14. lipnja poziva sve studente da se priključe kulturnom i sportskom programu te tako obogate ovaj događaj.

Iako lipanj nudi mnoštvo zabavnih događanja na otvorenom, jedan ultra mega događaj nijedan student ne bi trebao propustiti.

Za one koji ne znaju radi se o već tradicionalnim Radićevim danima

Najveći studentski dom u Hrvatskoj ove godine, od 12. do 14. lipnja poziva sve studente da se priključe  kulturnom i sportskom programu te tako obogate ovaj događaj.

Ova tri dana zaboravite na učenje, ispitne rokove i ostale brige koje vas more. Ako se već niste prijavili za sudjelovanje u natjecanjima, učinite to. A ako pak niste taj tip, samo dođite i uživajte. 

Što vas očekuje na Radićevim danima?

ČETVRTAK (12.6.2014.)
Otvaranje ''Radićevih dana'' - 22h prijenos utakmice Brazil - Hrvatska na terasi slastičarnice uz navijačke rekvizite i prigodan program uz povoljne cijene hladne točene pive.

PETAK (13.6.2014.)
Kulturna večer uz predstavu pod nazivom "Hitna upomoć" - Vodič za brucoše na Savi, u izvedbi stanara doma s početkom u 20 h - kino Forum.
Uz kvalitetnu izvedbu predstave, moći ćete vidjeti i umjetničke radove Mile Mravara na temu beskućnika.

SUBOTA (14.6.2013.)
Subota je dan koji definitivno ne smijete propustiti. More zgodnih studentica i studenata natječe se u raznim sportovima. 

IGRE U ORGANIZACIJI ZAVIČAJNIH UDRUGA:
- Ulična košarka (za dečke)
- Nogomet 3 na 3 (za dečke)
- Balote 
- Odbojka 
- Turnir u kartama (bela)

IGRE U ORGANIZACIJI ODBORA**
1. Povlačenje konopa 
2. Pogađanje kolača iz menze
3. Beer pong 
4. Vožnja bicikla - što sporije "Usporka"
5. Šah
6. Graničar (5+1)

Osim navedenog, organizirana je i specijalna igra za „BORBU PAVILJONA“. Nagrada je veliki pokal koji će biti izložen cijelu godinu u prostoru menze do idućih Radićevih dana s brojem paviljona koji pobjedi. 

Radićeve dane svečano ćemo zatvoriti uz dodjelu medalja te uz izvlačenje glavne nagrade, u dvorani Pauk, s početkom u 22:00h. Zatim se nastavlja zabava uz DJ-a.

FOTO: MAJA ČIRJAK/STUDENTSKI.HR