Sveučilište u Zadru

Pustolovne studentice otkrivaju sve o stručnoj praksi, razmjeni i studiju u inozemstvu

Sveučilište u Zadru

Volite putovati? Mislite kako nemate dovoljno vremena ili novca? Kako spojiti ugodno s korisnim, saznajte na predavanju „Putovanja i obrazovanje."

U Multimedijalnoj dvorani na Novom kampusu Sveučilišta u Zadru u utorak, 15. studenoga 2016. godine u 18:00 sati, održat će se predavanje pod nazivom Putovanja i obrazovanje. Tom prilikom će Stanka Gabrić i Andrea Kegalj govoriti o svojim iskustvima sa studentskih razmjena u Austriji i Bugarskoj, stručnoj praksi na Kanarskim otocima, studiju u Irskoj, ali i o drugim putovanjima. Posebna gošća na ovom predavanju bit će Ashley Colburn, američka novinarka koja je za dokumentarni film WOW CROATIA dobila dva Emmyja.

Ashley Colburn je američka novinarka koja je završila srednju školu u Fallbrooku, San Diego te fakultet novinarstva i španjolskog jezika u Coloradu. Za vrijeme studija sudjelovala je u razmjeni studenata u Madridu i zaljubila se u Europu. Snimila je mnoštvo dokumentaraca i proputovala više od 45 država svijeta, a za dokumentarac o Hrvatskoj WOW CROATIA dobila je čak dvije prestižne nagrade Emmy.

Stanka Gabrić završila je Gimnaziju u Metkoviću nakon koje je upisala preddiplomski studij Kultura i turizam te diplomski studij Poduzetništvo u kulturi i turizmu na Odjelu za turizam i komunikacijske znanosti na Sveučilištu u Zadru. Za vrijeme diplomskog studija sudjelovala je na razmjeni studenata u Velikom Tarnovu u Bugarskoj. Nakon uspješno završenog diplomskog studija nastavila je obrazovanje u Waterfordu, Irska te je ove godine diplomirala Business, smjer Marketing. Trenutno završava Odnose s javnošću na Londonskoj školi za odnose s javnošću u Zagrebu.

Andrea Kegalj završila je turističku srednju školu u Splitu te preddiplomski studij Kultura i turizam na Odjelu za turizam i komunikacijske znanosti na Sveučilištu u Zadru. Nakon uspješne tri godine studija nastavila je diplomski studij Kulturne baštine u turizmu na istom Odjelu, na kojemu je trenutno apsolventica. Tijekom studija završila tečaj fotografije i tečaj za turističkog vodiča. Sudjelovala je na razmjeni studenata u Klagenfurtu te se inspirirana tim iskustvom prijavila za stručnu praksu na Kanarskom otočju.

Komentari na članak

Vezani članci

Financijski impuls, FOTO: Franjo Sabolski

Studentska udruga na EFOS-u

Financijski impuls na kreativan i inovativan način mijenja stav mladih prema financijama

Ako su i vama upitnici iznad glave kada slušate o dohocima, razlici između bruto i neto plaće, doprinosima na plaću i oporezivanju, možete se obratiti studentskoj udruzi Financijski impuls. Njezina je vizija od mladih i ambicioznih studenata stvoriti financijski obrazovane i sposobne poslovne ljude.

Noć zagorskih studenata vol.16

Noć zagorskih studenata vol.16

Najveći zagorski blagdan ponovno se slavi u Zagrebu!

Tijekom osam godina Noć zagorskih studenata postala je senzacija utorkom jer ju je do sada posjetilo više od 20 000 ljudi!

Prijave

Odvojite tri minute za ispunjavanje ankete

Doprinesite uvođenju promjena u pravilnik o prehrani

Cilj ankete je steći uvid u prehrambene navike studenata na pojedinim sveučilištima, ali i pružiti vam priliku da izrazite svoje mišljenje i stavove o količini hrane jednog menija

Devz Meetup

Tehnološki park Varaždin

Prijavi se na Devz Meetup

Riječ je o lokalnom meetupu za developere, dizajnere i sve druge koji žele nešto naučiti nešto novo.

Photo contest

Photo contest

Zaljubljeni, vodimo vas u Budimpeštu

Studentski.hr organizira nagradnu igru za svoje zaljubljene čitatelje. Pošaljite fotografiju sa svojom boljom polovicom u razdoblju od 1. do 11. veljače jer najkreativniji i najsimpatičniji par osvaja putovanje u veličanstveni grad na Dunavu.