Studentski domovi

SC modernizirao plaćanje stanarine, omogućeno korištenje internet bankarstva

Rad na laptopu

Studenti koji su rezervirali smještaj u zagrebačkim studentskim domovima "online" putem, stanarinu mogu platiti internet bankarstvom. U tom slučaju ne moraju useliti u sobu do kraja rujna.

Zagrebački Studentski centar ove se godine potrudio, barem donekle, modernizirati stari sustav prijave na Natječaj za smještaj u studentskim domovima. Također, jutros je objavljena vijest da je moderniziran i način plaćanja stanarine.

Naime, stanarinu za rujan moguće je platiti internet bankarstvom, što prije nije bio slučaj. Odnosi se na one koji su svoje mjesto rezervirali online, a plaćanje mogu izvršiti na poveznici.

Nakon prijave u osobni profil potrebno je pristupiti Rezervaciji smještaja, gdje će se otvoriti opcija Plaćanje s obrascem za plaćanje stanarine prema obračunu za nadolazeći rujan. Po uspješnom završetku transakcije, račun se izdaje u PDF obliku.

Nadalje, studenti koji su na ovaj način platiti prvi mjesec boravka u ovoj akademskoj godini ne moraju useliti u rezervirane sobe do 11. rujna, kako bi sačuvali svoju rezervaciju. Sada to mogu učiniti do kraja rujna.

Više informacija nalazi se na službenoj stranici Studentskog centra Zagreb.

Komentari na članak

Vezani članci

Grammar nazi

Najčešće pravopisne i gramatičke pogreške

Jezična (ne)kultura

Živimo u internetskoj eri, u vremenu kad informacije kolaju nevjerojatnom brzinom, kad vijesti ne čitamo iz papirnatih tjednika već pomoću aplikacija na mobilnim uređajima tijekom vožnje tramvajem. Možda zbog toga što nam se sve servira i sve manje razmišljamo vlastitom glavom, istovremeno živimo i u vremenu opće nepismenosti.

Anonymous

Borba protiv terorizma

Anonymousi hakirali mrežnu stranicu ISIS-a i ostavili oglas za Viagru

Anonymousi su hakirali mrežnu stranicu koja podržava ISIS te ostavili poruku smirenja i promovirali „online“ ljekarnu.

Rektorat

Ministar Mornar posjetio Osijek

Sveučilište u Osijeku dobiva nove studijske programe?

U četvrtak, 5. ožujka 2015, održan je sastanak članova Uprave UNIOS-a, Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta te Agencije za znanost i visoko obrazovanje. Govorilo se o novom studentskom domu i novim studijskim programima za osječke studente.

Najsmješnije objave "tražim cimera" sa domskih grupa

kompilacija smijeha

FOTO: Najsmješnije objave „tražim cimera" iz domskih grupa

Izdvojili smo najzanimljivije objave studenata koji traže nove cimere u nadi da će baš oni osvojiti „cimerski jackpot".

Internet

Prednosti interneta

Vještine koje možete steći na online tečajevima

Iako smo nekada za sve nove vještine i znanja upisivali tečajeve koji su uključivali odlaske na redovita predavanja, danas je puno bolji izbor učenje putem interneta.