Upravljanje karijerom

Prvi Career Booster Zagreb okuplja vrhunske predavače i brojne kompanije

Career Booster Zagreb

Career Booster Zagreb održava se od 23. do 25. svibnja u terminu od 16 do 20:30h na Ekonomskom fakultetu. Sudjelovanje u svim aktivnostima je besplatno, a prijave su otvorene do 22. svibnja.

Career Booster dolazi u Zagreb. Preko 250 studenata sudjelovalo je na prvom ovogodišnjem izdanju u Rijeci. Do sada su se održala ukupno četiri u 2016. u Rijeci, Osijeku, Puli i Zadru, a posjetilo ih je ukupno 650 sudionika, 70 kompanija/institucija/organizacija i 28 predavača. Kroz projekt veliki je broj studenata pronašao praksu ili zaposlenje kod partnera koji su predstavili poslovne slučajeve. Jedan takav primjer je i Aleksandra Ružić, koja je rješavajući mini case study od Convergent Media Group dobila zaposlenje u kompaniji. Njezinu priču možete pogledati na poveznici.

Career Booster predstavlja jedinstven koncept u Hrvatskoj u kojem studenti i mladi imaju priliku steći znanja i vještine iz različitih područja, naučiti kako tražiti posao i upravljati karijerom, ostvariti kontakte s budućim poslodavcima te dobiti potrebne informacije i motivaciju za uspjeh na studiju i poslu. Predstavit će se brojne kompanije i održati predavanja iz područja financija, marketinga, IT-a, EU fondova, poduzetništva, event managementa. Sudionici će moći vidjeti kako izgleda rad u uspješnim kompanijama, koje su mogućnosti zapošljavanja te rješavati pet mini case study-ja različitih kompanija.

Foto: Start-up udruga

Među ostalima, Eli Novaković podijelit će vlastiti poduzetnički put, a sudionici će također imati priliku rješavati i zanimljiv poslovni slučaj njezinog brenda Acro. Za sve one koje zanima event management moći će poslušati Adnana Mehmedovića – Medu, osnivača Fresh Island-a, vodećeg europskog festivala hip-hop i urbane glazbe, čije ime također vežemo i za klub Papayu, legendarni R'n'B Confusion, DJ Mag, kao i Teslu concept bar. Nedavna predavačica na LEAP Summitu Ivana Zvrko iz Adiza održat će radionicu na temu osobnog brandinga i učinkovitog upravljanja karijerom.

Jedan od najcjenjenijih stručnjaka s područja EU fondova Ariana Vela (učilište EU projekti) podijelit će sa sudionicima koje su mogućnosti financiranja projekata. Kristina Ercegović, osnivačica već svima dobro poznatog Business café-a, u sklopu kojeg se organiziraju druženja poduzetnika u cijeloj regiji, pripremila je predavanje Poduzetništvo kao karijera Ana Šimunović iz Ciceron komunikacija održat će predavanje o prezentacijskim vještinama, Petar Ćuk (Mediatoolkit) iz područja prodaje, Goran Deak o tematici digitalnog marketinga te Ivica Šarčević (MojPosao) o tržištu rada.

Career Booster Zagreb održava se od 23. do 25. svibnja u terminu od 16 do 20:30h na Ekonomskom fakultetu, a organizira ga Start-Up udruga u partnerstvu s Ekonomskom klinikom. Sudjelovanje u svim aktivnostima je besplatno, a prijave su otvorene do 22. svibnja. Više informacija možete pronaći na službenim stranicama udruge i Facebook stranici.

U projektu sudjeluju: Metro, KPMG, Netokracija, Mediatoolkit, Acro, MojPosao, Overtime, Fresh Island, STEMI, Adiz, Forgebit, a2z solutions, Ciceron komunikacije, Business Cafe, hostel 63, TIEES, učilište EU projekti, Swanky Mint, Razvojna agencija Zagreb, HAMAG, HZZ i dr.

Komentari na članak

Vezani članci

Veterinarski fakultet

Cjelodnevna manifestacija

Zavirite u unutrašnjost Veterinarskog fakulteta na otvorenim vratima te nastavite na Noć knjiga

Program Dana otvorenih vrata započet će organiziranim obilaskom zavoda, klinika i studentskih prostora Veterinarskoga fakulteta, tijekom kojega će se posjetiteljima demonstrirati rad s malim životinjama.

Novinarska radionica u Zoni

Predavanja, zadaci i individualni rad

Renomirani novinari stižu na novinarske radionice u Klub Zona

U tijeku su prijave za tradicionalne novinarske radionice Mate Prlića u Klubu Zona. Održavat će se od 17. listopada do kraja mjeseca.

puštanje lampiona 2016

Humanitarna manifestacija

Tisuće lampiona ukrasile nebo nad Zagrebom

Puštanje lampiona već je tradicionalna manifestacija koja se održava u Zagrebu, a krasi je i humanitarni karakter.

Sveučilište u Zagrebu

Sveučilište u Zagrebu

Produljen rok prijave za suradnike studentske pravobraniteljice

Rok prijave za mjesto suradnika u uredu pravobraniteljice te voditelja mrežnih stranica studentske pravobraniteljice produljen je do 5. studenoga 2017.

Promocija

Studij u Zemlji izlazećeg sunca

Otvoren natječaj za stipendije za doktorski studij inženjerstva u Japanu

Sveučilište Kochi otvorilo je natječaj za doktorski studij na Odsjeku za inženjerstvo te dodjelu stipendija za pokrivanje troškova prijave na fakultet, upisnine i školarine.