LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Poziv studentima

Prvi broj časopisa „Foo2rama" u potrazi za studentskim radovima

Kako bi se unaprijedile visokoškolske djelatnosti studenata, „Futuri Magistri" pozivaju ih da pošalju svoje radove za prvo izdanje časopisa koji pokreću do 3. prosinca.

Kako bi se unaprijedile visokoškolske djelatnosti studenata, „Futuri Magistri" pozivaju ih da pošalju svoje radove za prvo izdanje časopisa koji pokreću do 3. prosinca.

Pozivaju se svi studenti odgojnih i obrazovnih znanosti te srodnih studija na slanje autorskih radova (stručnih radova, članaka, izvješća sa studentskih razmjena, prakse i sl.) koji će se objaviti u prvome broju studentskoga časopisa Foo2rama. Časopis pokreće Udruga studenata odgojnih i obrazovnih znanosti Futuri Magistri na Fakultetu za odgojne i obrazovne znanosti, dislociranome studiju u Slavonskome Brodu.

Cilj je ovoga projekta, koji sufinancira Studentski zbor Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku, povezati studente učiteljskih, predškolskih i srodnih studija u kritičkome promišljanju o odgojno-obrazovnome sustavu; ujedno ih potaknuti na samostalno istraživanje i pisanje radova s područja odgoja i obrazovanja te srodnih znanosti. Time se nastoje unaprijediti visokoškolske djelatnosti studenata. Radovi koji se šalju ne smiju biti prethodno objavljeni niti upućeni u recenzentski postupak u nekoj drugoj publikaciji.

Tehničke upute:

Traženi font je Times New Roman 11, prored 1. Navođenje u tekstu: (prezime godina: broj stranice), (prezime, prezime i prezime godina) ili (prezime i dr. godina: broj stranice). Popis bibliografskih jedinica treba biti u skladu s Hrvatskim pravopisom Instituta za hrvatski jezik i jezikoslovlje (http://pravopis.hr/pravilo/bibliografske-jedinice/87/). Na prvoj stranici rada u lijevome uglu potrebno je navesti ime i prezime autora/ice, naziv i adresu ustanove te adresu elektroničke pošte. Radovi se šalju na e-adresu foo2rama.fm@gmail.com. Krajnji je rok za slanje radova 3. prosinca 2017. Obavijest o prihvaćanju teksta za objavljivanje objavit će se do 17. prosinca 2017.

FOTO: FLICKR