LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Natjecateljsko-humanitarni projekt priveden kraju

Provjerite tko su pobjednici natječaja ''Slovom za svoj zavičaj''!

Natječaj je bio otvoren do 1. siječnja, a 24. siječnja su proglašeni i pobjednici, koji su među ostalim, osvojili i novčane nagrade.

Natječaj je bio otvoren do 1. siječnja, a 24. siječnja su proglašeni i pobjednici, koji su među ostalim, osvojili i novčane nagrade.

Slovom za svoj natječaj je natjecateljsko-humanitarni projekt u koordinaciji zavičajnih studentskih udruga Sveučilišta u Zagrebu. Natječaj je bio otvoren do 10. siječnja, a 24. siječnja su dodijeljene nagrade.

Sudionici natječaja su trebali poslati kratke priče zavičajne tematike. Od sveukupno 34 rada koji su pristigli, nagrade od 1000, 500 i 300 kuna osvojili su:

1. Karlo Krznarić s pričom "Baba Mara"

2. Petar Kliškinić s pričom "Oya noya"

3. Ana Vlah s pričom "Nakon izlaska".

Ukratko smo popričali i sa drugoplaniranim Petrom Kliškinićem, studentom novinarstva na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu.

''Drago mi je kada se daju šanse mladim piscima. Još ako dobiješ nagradu, znači da se ljudima zaista sviđa ono šta radiš, to je onda prava stvar. Ovakvi natječaji djeluju poticajno, tjeruju te da pišeš. Očekivao sam da ću biti pri vrhu. Priču sam napisao zabavljajući sebe, a po reakciji mojih prijatelja shvatio sam da se može zabaviti svatko tko je pročita.''

Čestitamo pobjednicima!

FOTO: FACEBOOK