Studentska prehrana

Provjerite ljetno radno vrijeme riječkih studentskih restorana

Restoran Kampus

Donosimo ljetni raspored rada studentskih restorana, bistroa, buffeta i café-barova u Rijeci.

Riječki je Studentski centar objavio raspored prema kojem će u ljetnim mjesecima raditi restorani studentske prehrane.

Restoran Kampus u studentskom naselju Trsat neće raditi od 15. srpnja do 1. rujna. U istom će terminu za X-ice biti zatvoren restoran Mini u studentskom naselju Ivan Goran Kovačić, ali će cijelo ljeto biti otvoren za plaćanje bez subvencije. Restoran Index u Krešimirovoj 18 zatvara se 15. srpnja, a otvara 2. rujna.

Bistro Mul, bistro Pravni, bistro Riteh, bistro Pomorac, buffet Medicinar, buffet Start, café-bar Reful i café-bar Formula neće raditi od 26. srpnja do 26. kolovoza.

Od 24. srpnja do 28. kolovoza zatvoren će biti café-bar Andrea, café-bar Infuzija zatvara se istoga dana, a otvara 26. kolovoza. Café-bar Uniri bit će zatvoren od 31. srpnja do 26. kolovoza, a café-bar Kampus otvara se 30. rujna.

Detaljnije informacije o radnim vremenima možete pronaći na Facebook stranici riječkog SC-a.

Komentari na članak

Vezani članci

Novi paviljoni na Savi

Studentski centar u Zagrebu

Organiziran ljetni smještaj u SD-u „Stjepan Radić”

Šesti paviljon SD-a „Stjepan Radić” od 16. srpnja do 31. kolovoza postaje ljetno boravište redovitih studenata i poslijediplomanata.

https://pixabay.com/photos/shopping-mall-store-retail-center-509536/

Doriana Tomac

Gospa velika, zarada još veća

Ovo je iskreno suosjećanje za svakoga radnika koji je dobio „žao mi je što morate raditi na blagdan, ali kada već radite reci mi više o ovim xy tenisicama”. Ovo je za svakog studenta koji je na sezoni zaboravio koji je dan u tjednu i nije imao pojma da je neki blagdan dok nije vidio šale na račun Kolindina pjevanja dan nakon blagdana. Ovo je za svaku blagajnicu čiji je muž doma za blagdan i na poslu dobiva slike kako se provodi s djetetom na izletu.

10 filmova za početak ljeta

Pronađite inspiraciju za ljeto

10 filmova za početak ljetnih praznika

Filmovi nam pomažu da maštamo, sanjamo, pokrenemo se i nešto učinimo. Donosimo vam popis 10 filmova koji će vam uljepšati završetak rokova i početak ljeta. Pitanje je hoće li biti dovoljno inspirativni da se ovoga ljeta upustite u avanturu života.

Wake park

Dugo toplo ljeto u Zagrebu

Počinje sezona kupanja, ali i adrenalinskih sportova

Od 1. lipnja građani mogu osvježenje potražiti na zagrebačkom Jarunu i Bundeku. Sve avanturiste obradovat će i nova ponuda na Jarunu: Wake park.

Plaže, naočale

Promjena rutine

Kako stvoriti kvalitetan životni ritam tijekom ljetnih mjeseci

Ljetne vrućine donose mnogo promjena, a mijenja se i životni ritam. Kako zadržati njegovu kvalitetu ili je pak stvoriti unatoč tome što termometri pokazuju i preko 30 stupnjeva?