Studentska prehrana

Provjerite ljetno radno vrijeme riječkih studentskih restorana

Restoran Kampus

Donosimo ljetni raspored rada studentskih restorana, bistroa, buffeta i café-barova u Rijeci.

Riječki je Studentski centar objavio raspored prema kojem će u ljetnim mjesecima raditi restorani studentske prehrane.

Restoran Kampus u studentskom naselju Trsat neće raditi od 15. srpnja do 1. rujna. U istom će terminu za X-ice biti zatvoren restoran Mini u studentskom naselju Ivan Goran Kovačić, ali će cijelo ljeto biti otvoren za plaćanje bez subvencije. Restoran Index u Krešimirovoj 18 zatvara se 15. srpnja, a otvara 2. rujna.

Bistro Mul, bistro Pravni, bistro Riteh, bistro Pomorac, buffet Medicinar, buffet Start, café-bar Reful i café-bar Formula neće raditi od 26. srpnja do 26. kolovoza.

Od 24. srpnja do 28. kolovoza zatvoren će biti café-bar Andrea, café-bar Infuzija zatvara se istoga dana, a otvara 26. kolovoza. Café-bar Uniri bit će zatvoren od 31. srpnja do 26. kolovoza, a café-bar Kampus otvara se 30. rujna.

Detaljnije informacije o radnim vremenima možete pronaći na Facebook stranici riječkog SC-a.

Komentari na članak

Vezani članci

Kako zaraditi ljeti

Studentska ljetna zarada putem interneta

Alternativne ideje za ljetnu zaradu u zadnji čas

Postoje mnogobrojni alternativni načini ljetne, kao i cjelogodišnje zarade. Takva se zarada najčešće ostvaruje putem interneta.

Ljeto

Sa susreta Hrvatskog nadzemlja

„Iskoristite mladost i ljepotu, ali nemojte da vam grijesi mladosti dođu na naplatu u starosti!”

Pozitivne i negativne strane ljetnog odmora za duhovnost približio je don Darijo Čorić na posljednjem ovosezonskom susretu Hrvatskog nadzemlja.

Morska površina

Kulturno aktivan odmor

Prvi Rab Film Festival pretrpan sadržajem; film moguće pogledati i s barke

Posjetitelji će pogledati odabir društveno relevantnih igranih i dokumentarnih filmova u kojima se istražuju aktualni globalni i lokalni problemi, poslušati koncerte Urbana & 4, Zdenke Kovačiček, dvojca Nipplepeople, Detoura i Elementala te napraviti prvi korak u upoznavanju nedovoljno poznate rapske gastronomske ponude.

Kostrena Sunrise Festival naslovna

Kostrena Sunrise Festival

Kvarnerski izlazak sunca uz ritmične setove domaćih i stranih glazbenika

Ove ljetne sezone Jadranska obala postaje bogatija za još jedan festival u režiji domaće produkcije. Kostrena Sunrise Festival prvi će put zasjati Kvarnerskim poluotokom.

more, pogled i hrid

5 do 12

Kako uhvatiti sezonski posao kad je sezona već počela

Ako ste se već pozdravili s ljetnim rokovima, nemojte i s ljetnom zaradom. Još nije kasno pronaći dobar sezonski posao, malo je teže, ali daleko od neizvedivog. Za razliku od, na primjer, ispita.