Predavanja o zapošljavanju

Projektom „My Future Career" do pronalaska stručne prakse i budućeg zaposlenja

Projekt "My Future Career"

Pozivaju se svi studenti ekonomskih usmjerenja na sudjelovanje u projektu „My Future Career", koji će im otvoriti vrata poslovnog svijeta i pružiti izvanrednu priliku za upoznavanje s predstavnicima uspješnih hrvatskih poduzeća, koja im u skoroj budućnosti potencijalno ponude i mjesto za razvoj te izgradnju perspektivne profesionalne karijere.

Ekonomska klinika, uspješna studentska udruga u kojoj usluge pružaju zagrebački studenti ekonomije uz mentorstvo renomiranih stručnjaka iz različitih ekonomskih područja, organizira projekt „My Future Career“, koji će se 8. veljače održati na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu u dvorani 3 u 17 sati. Projekt je organiziran u suradnji s RSM Croatia d.o.o., zagrebačkom podružnicom poznate globalne revizorske i konzultantske tvrtke RSM International, koja je danas prisutna u 120 zemalja diljem svijeta.

Sudionici su događaja JUB, Futsal Dinamo, Grafički zavod Hrvatske, Sv. Katarina – specijalna bolnica za ortopediju, kirurgiju, internu medicinu, neurologiju, fizikalnu medicinu i rehabilitaciju, Lada (koja slavi 45. obljetnicu), Carwiz rent a car, GO dizajn, hotel Sport i Zepter. Navedena će poduzeća ovom prilikom predstaviti svoje poslovanje i iskustva, a svi zainteresirani studenti dobit će jedinstvenu priliku upoznati se s pogodnostima i mogućnostima budućeg zapošljavanja u vlastitoj struci. Specifičnost ovog projekta je to što se temelji na B2B poslovnom konceptu, vrsti poslovanja koja uključuje proces predstavljanja jedne tvrtke drugoj u svrhu dogovaranja potencijalne suradnje.

Poslije ciklusa zanimljivih predavanja bit će organiziran neformalni dio projekta – networking, na kojem će svi studenti iz prve ruke moći dobiti detaljne informacije o otvorenim radnim pozicijama i aktualnim mogućnostima obavljanja stručne prakse. Isto tako, organizatori događaja odlučili su prikupiti novac namijenjen stipendiranju ponajboljih studenata Ekonomskog fakulteta u Zagrebu. Naime, nakon objave konačnih rezultata natječaja Sveučilišne stipendije za izvrsnost, prikupljena će se financijska sredstva dodijeliti prvim studentima ispod crte, odnosno najboljima nakon samih dobitnika. Broj studenata koji će ostvariti pravo na stipendiju ovisi o visini prikupljenog novčanog iznosa. 
 

Komentari na članak

Vezani članci

Isto

Stručna praksa

IAESTE CROATIA raspisuje natječaj za plaćenu stručnu praksu u inozemstvu

Studenti prirodnih i tehničkih znanosti u Zagrebu, Splitu, Osijeku i Rijeci, uključujući izvanredne, imaju se priliku prijaviti na plaćenu stručnu praksu u inozemstvu. Prijave traju do 24. veljače.

Stipendije u Chicagu

Prilika za mlade iz Hrvatske, BiH i Slovenije

Stipendiranje mladih ljudi u Chicagu

Mladi mogu u SAD-u steći radno iskustvo u području IT tehnologija.

RGNF

Rudarsko-geološko-naftni fakultet

Zagreb je domaćin najveće studentske energetske konferencije u Europi

Prisutne očekuju aktualne energetske teme, predavanja predstavnika vodećih europskih i svjetskih kompanija iz naftno-plinske industrije te predavanja studenata iz sveučilišta diljem svijeta.

Erasmus logo

Studentska razmjena

Raspisan natječaj za Erasmus+ stručnu praksu i razmjenu

I ove se godine studentima dodjeljuje stipendije i tako potiče mobilnost studenata i njihovih profesora iz cijelog svijeta.

Mladi ljudi

Obrazovni program Ekonomske klinike

Nakon uspjeha na EFZG-u Akademija za OPG seli se u Đurđevac

Nakon uspješne trogodišnje organizacije na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu i zbog velike potražnje za ovakvom vrstom edukacija, Ekonomska klinika širi svoje znanje u Đurđevcu gdje će se održati novo izdanje Akademije za OPG.