Udruga eStudent

Projekt „Bez veze nije bezveze” potiče mlade na borbu protiv korupcije

Bez veze nije bezveze 2016

Ovaj je projekt namijenjen ponajprije mladima, studentima, srednjoškolcima, ali i ostatku akademske zajednice. Njime se pokušava potaknuti mlade na raspravu o korupciji i mogućnostima zapošljavanja na osnovu vlastitog truda, a ne korisnih poznanstava.

Tim Društveno odgovornog poslovanja udruge eSTUDENT povodom Međunarodnog dana borbe protiv korupcije, 9. prosinca, organizira projekt Bez 'veze' nije bezveze. Tijekom dana organizirat će se štandovi u neposrednoj blizini Ekonomskog fakulteta i Prehrambeno-biološkog fakulteta, kao i Studentskog Centra, u čijim će se prostorijima održavati i prigodne edukacije. Organiziran je i event u Taban baru u Tkalčićevoj ulici s početkom u 20 sati, gdje će biti održan i nastup grupe Anger Managers. Više o samom događaju možete pronaći na Facebooku.

Bez 'veze' nije bezveze projekt je udruge eSTUDENT koji se organizira već sedam godina te je usko povezan s Međunarodnim danom borbe protiv korupcije. Ovaj je projekt namijenjen ponajprije mladima, studentima, srednjoškolcima, ali i ostatku akademske zajednice. Njime se pokušava potaknuti mlade na raspravu o korupciji i mogućnostima zapošljavanja na osnovu vlastitog truda, a ne korisnih poznanstava. Ovaj bi projekt trebao ohrabriti mlade ljude na postizanje uspjeha oslanjanjem na vlastitu diplomu i rad te ih inspirirati da promijene koruptivno ponašanje koje se rezignirano prihvaća u društvu i ukazati im na prave vrijednosti kojima trebaju težiti.

Tim za društveno odgovorno poslovanje (DOP) ili Angels nizom projekata koje provodi tijekom cijele akademske godine nastoji djelovati na dobrobit kako same Udruge, tako i ukupne akademske zajednice. Cilj je potaknuti studente na promjene i ohrabriti ih pri postizanju ciljeva vlastitim znanjem, a zajednicu potaknuti na humanitarnost. Organiziranjem različitih projekata studenti mogu steći vrijedno iskustvo i nova znanja o radu u timu te važnosti komunikacije i međusobnog razumijevanja.

Komentari na članak

Vezani članci

„Međunarodni susret studenata turizma i ugostiteljstva“ 2015

Studentski zbor Veleučilišta u Šibeniku (VUŠ) organizira

Studentski zbor šibenskog veleučilišta organizira Međunarodni susret studenata turizma i ugostiteljstva

Susret će trajati tri dana, od 16. do 18. listopada, a cilj je upoznati studente s najnovijim saznanjima iz gospodarske grane turizma.

Sveučilište Sjever

U suradnji s europskim visokoobrazovnim institucijama

Sveučilište Sjever provodi projekt za kvalitetnije visoko obrazovanje

Glavni cilj i zadaća projekta postizanje je kvalitete procesa obrazovanja razvojem i primjenom QM & CQAF modela prilagođenog za visokoobrazovne institucije, odnosno partnere u projektu, i za transfer modela na ostale visokoobrazovne institucije u zemljama partnerima.

OTP banka

Velika potpora studentima i mladima

OTP banka podupire portal Studentski.hr

OTP banka, prepoznavanjem uspješnih projekata i usmjerenošću na mlade, veliki je poticaj studentima koji radom i volontiranjem postižu vrhunske rezultate tijekom studiranja.

Regional Case Study

START UP udruga poziva studente i mlade

Objavljen natječaj za „Regional Case Study”

Prijavi se na natječaj, riješi poslovni slučaj, stekni novo iskustvo, a uz malo sreće i zaradi nešto!

Bez veze nije bezveze

eSTUDENT poziva na završnicu projekta

Točka na „i“ za „Bez 'veze' nije bezveze“: završni party u Vip klubu

Da se stavi točka na „i“ čitavom projektu, organizacijski tim pripremio je event koji će se održati danas u Vip clubu s početkom u 21 sat.