Udruga eStudent

Projekt „Bez veze nije bezveze” potiče mlade na borbu protiv korupcije

Bez veze nije bezveze 2016

Ovaj je projekt namijenjen ponajprije mladima, studentima, srednjoškolcima, ali i ostatku akademske zajednice. Njime se pokušava potaknuti mlade na raspravu o korupciji i mogućnostima zapošljavanja na osnovu vlastitog truda, a ne korisnih poznanstava.

Tim Društveno odgovornog poslovanja udruge eSTUDENT povodom Međunarodnog dana borbe protiv korupcije, 9. prosinca, organizira projekt Bez 'veze' nije bezveze. Tijekom dana organizirat će se štandovi u neposrednoj blizini Ekonomskog fakulteta i Prehrambeno-biološkog fakulteta, kao i Studentskog Centra, u čijim će se prostorijima održavati i prigodne edukacije. Organiziran je i event u Taban baru u Tkalčićevoj ulici s početkom u 20 sati, gdje će biti održan i nastup grupe Anger Managers. Više o samom događaju možete pronaći na Facebooku.

Bez 'veze' nije bezveze projekt je udruge eSTUDENT koji se organizira već sedam godina te je usko povezan s Međunarodnim danom borbe protiv korupcije. Ovaj je projekt namijenjen ponajprije mladima, studentima, srednjoškolcima, ali i ostatku akademske zajednice. Njime se pokušava potaknuti mlade na raspravu o korupciji i mogućnostima zapošljavanja na osnovu vlastitog truda, a ne korisnih poznanstava. Ovaj bi projekt trebao ohrabriti mlade ljude na postizanje uspjeha oslanjanjem na vlastitu diplomu i rad te ih inspirirati da promijene koruptivno ponašanje koje se rezignirano prihvaća u društvu i ukazati im na prave vrijednosti kojima trebaju težiti.

Tim za društveno odgovorno poslovanje (DOP) ili Angels nizom projekata koje provodi tijekom cijele akademske godine nastoji djelovati na dobrobit kako same Udruge, tako i ukupne akademske zajednice. Cilj je potaknuti studente na promjene i ohrabriti ih pri postizanju ciljeva vlastitim znanjem, a zajednicu potaknuti na humanitarnost. Organiziranjem različitih projekata studenti mogu steći vrijedno iskustvo i nova znanja o radu u timu te važnosti komunikacije i međusobnog razumijevanja.

Komentari na članak

Vezani članci

Papergirl Zadar

Zadarski art projekt

Prijavite svoj rad na „Papergirl Zadar” i širite pozitivu među ljudima!

Zadarski art projekt „Papergirl”, po uzoru na američke dostavljače novina „Paperboys”, umjesto dnevnih novina dijeliti će umjetničke radove svojih sugrađana.

Studentski projekt "Kontra krize"

Okrugli stol: Tourism – Full of opportunities

Studentski projekt „Kontra krize“

Govorili su uspješni poslovni ljudi koji su svojim radom ukazali na to da kriza nije samo nepremostiva prepreka.

SF Week

Ljubitelji Sci-Fi filmova i serija, napokon je stigao tjedan za vas!

Šesto izdanje SF Weeka u Zadru

Cilj ovog projekta je popularizacija znanstvene fikcije unutar akademskog kruga, odnosno uporaba žanra kao apstraktnog edukativnog instrumenta. Uz to, želi se popularizirati žanr znanstvene fikcije i na taj način razbiti ustaljene akademske kanone koji su zavladali domaćom akademskom scenom.

App start contest logo 2017

U organizaciji udruge eStudent

Otvorene prijave za najveće studentsko natjecanje u izradi aplikacija

App Start Contest vodeće je studentsko natjecanje u razvoju mobilnih i internetskih aplikacija u Republici Hrvatskoj koje već desetu godinu okuplja velik broj ambicioznih studenata te ih potiče da pokažu svoju kreativnost i znanje.

Eurasmus ekipa

Intervju: Miško Macolić Tomičić

Eurasmus: Stranica koja nudi prakse, smještaj, vodiče i... sve što studentu treba u inozemstvu!

Projekt najbolje opisuje slogan „Eurasmus.com: Making student mobility easier“ te nudi četiri usluge veoma korisne studentima koji razmišljaju na mobilnost.