Studentsko natjecanje

Programerima umjetne inteligencije i do 10 000 kuna na natjecanju „AI BattleGround“

AI BattleGround

U tijeku su prijave za natjecanje "AI BattleGround". Pravo sudjelovanja imaju studenti svih hrvatskih sveučilišta i ostalih visokoškolskih ustanova (veleučilišta i visoke škole).

Studentska udruga BEST Zagreb u suradnji s IT tvrtkama, nakon uspješne prve inačice, organizira AI BattleGround. Riječ je o natjecanju u programiranju umjetne inteligencije, drugome ovoga tipa u Hrvatskoj. Početkom prosinca timovi će sa svojim botovima odmjeriti snage u simulacijskoj areni. Cilj je pružiti programerima priliku da pokažu svoje znanje i predstave se istaknutim tvrtkama na hrvatskome IT tržištu. Natjecatelji će za svoj trud biti vrijedno nagrađeni, i to u iznosu od 10 000 kn za prvo mjesto, 5 000 kn za drugo mjesto i 2 000 kn za treće mjesto.

Nakon što članovi topic grupe BEST Zagreb predstave zadatak, natjecatelji će imati 20 sati za programiranje. Proglašenje pobjednika i predaja nagrada održat će se 12. prosinca na svečanome zatvaranju u popodnevnim satima. Tvrtke partneri predstavit će se prije i nakon samoga natjecanja te će studenti imati priliku stupiti u kontakt i dobiti sve informacije koje ih zanimaju.

Natjecatelji se prijavljuju u timovima do četiri osobe na poveznici na kojoj će uskoro biti dostupno više informacija. Pravo sudjelovanja imaju studenti svih hrvatskih sveučilišta i ostalih visokoškolskih ustanova (veleučilišta i visoke škole). Prilikom prijave natjecatelji su obvezni ostaviti svoje životopise koji će naknadno biti proslijeđeni zainteresiranim tvrtkama partnerima.

BEST Zagreb volonterska je i neprofitna studentska organizacija koja djeluje u sklopu međunarodne organizacije Board of European Students of Technology i okuplja visokomotivirane studente s 95 tehničkih i tehnoloških sveučilišta u 33 zemlje diljem Europe. Cilj je uključivanje studenata u izazovne domaće i međunarodne projekte kao što su stručni seminari, treninzi, radionice, kulturne razmjene, rad u internacionalnim timovima, suradnja s budućim poslodavcima te inženjerska i stručna natjecanja.

Više informacija o pravilima i rokovima natjecanja možete naći na službenoj stranici udruge te na Facebooku

Komentari na članak

Vezani članci

Budimpešta

Financijska podrška

Vlada Mađarske dodjeljuje stipendije u nekoliko kategorija

Prijave su otvorene do 28. veljače 2018. za semestralni/djelomični studij, odnosno do 30. siječnja 2018. za cjelokupni studij te istraživački boravak.

Interaktivna prezentacija Office 365

MZOS, Srce i Microsoft Hrvatska

Besplatni Office 365 online alati za visoka učilišta i studente u Republici Hrvatskoj  

Office 365 usluga studentima, između ostalog, omogućuje pohranu čak 1 TB podataka u oblaku te zajednički rad na raznim kolaboracijskim platformama kao što su OneNote, SharePoint online, Exchange Online, Skype for Business te Yammer, a sve to uz najviše standarde privatnosti i sigurnosti

Stres

Studentski život

Povratak studentskim problemima

Donosimo popis svega onoga čemu se „radujemo“ prilikom povratka u studentske klupe.

Putoholičari V

Putoholičari

FOTO: Započeli s putovanjima kao studenti, a do sada su obišli preko 40 zemalja: predstavljamo vam Putoholičare!

Iako smo ih mislili poštedjeti standardnog predstavljanja kada smo na njihovoj stranici vidjeli sva gostovanja u emisijama i priloge u novinama, ovim „sasvim običnim Međimurcima” to nije predstavljalo problem.

Udruga zagorskih studenata

Udruga zagorskih studenata

Krenite i vi „Putevima Hrvatskog zagorja 2015“

Svi zainteresirani studenti mogu sudjelovati u projektu, no broj mjesta je ograničen, stoga požurite jer prijave traju do sutra, odnosno do 23. travnja.