LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Nagrade poduzećima

Proglašeni dobitnici Zlatnog indeksa

Ukupno je dodijeljeno 12 priznanja u 6 kategorija, u konkurenciji malih i srednjih te velikih poduzeća. Centar za razvoj mladih jedna je od devet udruga koja je sudjelovala u donošenju odluke.

Ukupno je dodijeljeno 12 priznanja u 6 kategorija, u konkurenciji malih i srednjih te velikih poduzeća. Centar za razvoj mladih jedna je od devet udruga koja je sudjelovala u donošenju odluke.

U ponedjeljak, 15. ožujka 2021., održana je dodjela nagrade Zlatni indeks za 2020. godinu u organizaciji studentske udruge eSTUDENT, prvi put u online formatu. Već se 11. godinu ovaj kipić dodjeljuje poduzećima koja su u protekloj godini značajno podržala studentsku populaciju.

Ukupno je dodijeljeno 12 priznanja u 6 kategorija, u konkurenciji malih i srednjih te velikih poduzeća: stipendije, stručne prakse, najbolji imidž, stručna potpora i organiziranje projekata, ulaganje u studentske udruge i projekte te posebna nagrada Povjerenstva. Dobitnici su:
  • stipendije: mala i srednja poduzeća – Rockwool Adriatic d.o.o., velika poduzeća – INA – Industrija nafte d.d.
  • stručne prakse: mala i srednja poduzeća – Ernst & Young d.o.o., velika poduzeća – Pliva Hrvatska d.o.o.
  • najbolji imidž: mala i srednja poduzeća – L'OREAL Adria d.o.o., velika poduzeća – Rimac automobili d.o.o.
  • stručna potpora i organiziranje projekata: mala i srednja poduzeća – INCHOO d.o.o., velika poduzeća – Infobip d.o.o.
  • ulaganje u studentske udruge: mala i srednja poduzeća – AVL - AST d.o.o., velika poduzeća – Pliva Hrvatska d.o.o.
  • posebna nagrada Povjerenstva: mala i srednja poduzeća – GlobalLogic d.d., velika poduzeća – Styria grupa Hrvatska.
Centar za razvoj mladih jedna je od devet udruga koja je i ove godine odabrana za sudjelovanje u Povjerenstvu Zlatnog indeksa. Već je od ranije prepoznala kvalitetu i značaj jedne ovakve inicijative. Kako se i sama Udruga trudi potaknuti osobni i profesionalni razvoj studentske populacije, podrška Zlatnom indeksu i eSTUDENTU logičan je nastavak djelovanja.

Odluku je u pojedinim kategorijama nije bilo nimalo lako donijeti. Brojna su poduzeća imala vrlo kreativne projekte, a gotovo su svi bili vrlo uspješni i posjećeni. Posebnu pažnju privukla su i manja poduzeća koja su bez obzira na manje dostupnih resursa uspjela napraviti pozitivnu promjenu u životu velikog broja studenata.
FOTO: ESTUDENT