LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Okupljanje studenata europskih sveučilišta

Primatijada 2014.: izlet u Bugarsku za sve studente Sveučilišta u Puli

Budući da mjesta u autobusu za odlazak na Primatijadu nisu potpuno ispunjena, otvorena je mogućnost ostalim studentima da se priključe pulskim ekipama.

Budući da mjesta u autobusu za odlazak na Primatijadu nisu potpuno ispunjena, otvorena je mogućnost ostalim studentima da se priključe pulskim ekipama.

Od 28. travnja do 5. svibnja u poznatom crnomorskom ljetovalištu u Bugarskoj održat će se 41. Primatijada na kojoj će se okupiti preko 1000 studenata s brojnih europskih sveučilišta.

Na ovogodišnjem izdanju nadmetat će se i studenti pulskog Sveučilišta, i to u konkurenciji sporta (košarka i futsal) i znanstveno-stručnih projekata (studenti studija informatike).

Budući da mjesta u autobusu još nisu potpuno ispunjena, otvorena je mogućnost ostalim studentima da se priključe pulskim ekipama. Osim dobrog provoda u jednoj od najatraktivnijih regija u Europi, nadamo se da će imati vremena i za navijanje za naše sportaše i znanstvenike.

Paket-aranžman za studente iznosi od 199 eura, a uključuje prijevoz modernim autobusom, pet noćenja na bazi punog pansiona u hotelu s 4 zvjezdice i propusnice za studentske partije. Na put iz Pule krenulo bi se 28. travnja, a povratak se očekuje 5. svibnja u kasnim popodnevnim satima.

Više informacija o Primatijadi 2014. možete naći na službenoj stranici i Facebook grupi događaja. 

Za sve informacije i rezervacije oko odlaska na Primatijadu 2014. obratite se glavnom organizatoru i voditelju putovanja Davoru Jačimoviću na e-mail: djacimov@unipu.hr ili na mobitel: 095/581-5148.

FOTO: PRIMATIJADA