Studentski centar Split

Prilika za studente pjesnike da objelodane svoje stihove i osvoje knjigu

s

Povodom Mjeseca hrvatske knjige Studentski centar Split održava natječaj za najbolju studentsku pjesmu. Radovi se mogu poslati do 3. studenoga.

Povodom Mjeseca hrvatske knjige, koji traje od 15. listopada do 15. studenoga, Studentski centar Split otvara natječaj za najbolju studentsku pjesmu. Sudjelovati mogu svi studenti koji trebaju jednu zasad neobjavljenu pjesmu poslati do 3. studenoga.

Autori i autorice imaju potpunu umjetničku slobodu po pitanju duljine i vrste (slobodni ili u rimi) stihova. Pobjednik će biti nagrađen knjigom po vlastitom izboru u vrijednosti do 300 kuna te će nagrađena pjesma biti objavljena na online stranicama SC-a u Splitu.

Pjesme se šalju na adresu elektroničke pošte damira.basic@scst.hr zajedno s imenom i prezimenom, fakultetom te mjestom i godinom rođenja. Više informacija pronađite ovdje.

Komentari na članak

Vezani članci

Sveučilišni kampus u Splitu

Studentski centar Split

Spuštena bodovna granica za smještaj u domovima; potrebno potpisati ugovor do 18. listopada

Spuštene su bodovne granice za smještaj u dvama splitskim domovima. Svi koji su ostvarili pravo na mjesto, odnosno na subvenciju, trebaju potpisati ugovor do 18. listopada.

Peta humanitarna akcija Splićana

Humanitarna akcija „Dobro srce studenata Splita“

Humanitarna akcija traje od 2. do 10. travnja, a prikupljena sredstva poklonit će se obiteljima koji nemaju dovoljno sredstva za normalan život.

Vijesti

Sporno poslovanje

Splitski Studentski centar ne nalazi se više na dužničkoj listi FINA-e

Studentski centar nalazio se na FINA-inom popisu obveznika koji nisu dostavili godišnje izvještaje, ali je taj popis jutros ažuriran.

Gordana Raos

Ravnateljica Gordana Raos reagirala

Gordana Raos odgovorila na pritužbe oko natječaja za logo splitskog SC-a te stavila točku na i

Ravnateljica splitskog Studentskog centra odlučila je uputiti očitovanje svima onima koji se bune protiv pobjedničkog uratka na natječaju za izbor logotipa.

https://pixabay.com/photos/banknote-bill-business-buy-cash-15985/

Kontroverze iz Splita

SC Split i na dužničkoj listi FINA-e; zašto Petar Smajić nije dostavio izvještaj i zašto s istim nisu upoznati svi članovi Upravnog vijeća?

– Jedina je istina da Studentski centar Split, unatoč svim teškoćama, posluje vrlo uspješno! – komentar je Petra Smajića na optužbe usmjerene lošem financijskom poslovanju. Ipak, SC se nalazi na FINA-inom popisu obveznika koji nisu dostavili godišnje izvještaje, a Josip Podrug tvrdi da ni Upravno vijeće nije bilo upoznato s istim sve do rujna.