„Djetinjstvo van bolnice”

Prikupljanjem donacija i humanitarnim koncertom splitski studenti pomažu najmlađima

Djeca

Splitski studenti humanitarnim koncertom i prikupljanjem donacija daju svoj doprinos uređenju Klinike za dječje bolesti KBC-a „Split”.

Svakoga nam dana studenti različitim akcijama pokazuju kako su uvijek spremni pomoći onima kojima je najpotrebnije, a ovoga su nam puta to potvrdili i splitski studenti koji pomažu najmlađima. Studentska sekcija za neuroznanost NeuroSplit i Medicinski fakultet Sveučilišta u Splitu odlučili su organizirati humanitarnu akciju kako bi dali svoj doprinos uređenju Klinike za dječje bolesti KBC-a Split.

Tim su povodom organizirali humanitarni koncert na kojem će, uz zvijezde hrvatske estrade, nastupiti The Rajner's Orchestra s Medicinskog fakulteta u Splitu, učenici srednjih škola u Splitu, plesači Hrvatskog narodnog kazališta, Ana Malovan, studentica Umjetničke akademije u Splitu, Roko Blažević – pobjednik natjecanja regionalnog glazbenog showa i ostali izvođači.

Djetinjstvo van bolnice, kako je događaj nazvan, održat će se u petak, 29. lipnja, u 18:30 sati u velikom afiteatru Medicinskog fakulteta u Splitu, na adresi Šoltanska 2. Preporučena je cijena ulaznice 20 kuna, a mogu se kupiti na ulazu u amfiteatar na dan koncerta.

Osim koncerta, donacije se prikupljaju i u donacijskim kutijama koje će se također nalaziti na ulazu u amfiteatar Medicinskog fakulteta, a svi koji žele pomoći mogu novac uplatiti i na račun. Podaci su za uplatu sljedeći: IBAN HR1210010051863000160, model 65, poziv na broj 7595-035-26418-503000, opis: Za uređenje ambulante Zavoda za gastroenterologiju i nefrologiju Klinike za dječje bolesti KBC-a Split.

Komentari na članak

Vezani članci

Koncert "Make a wish"

Humanitarni božićni projekt

Koncertom "Make a wish", licitacijama i tombolom vraća se osmijeh na lica

Božićnim koncertom u klubu Boogaloo, humanitarnom licitacijom i tombolom, nastoje se prikupiti financijska sredstva namijenjena Domu za djecu bez adekvatne roditeljske skrbi Sv. Franjo u Vugrovcu i udruzi Zagrebački humanitarci.

Prijateljstvo

Godine prolaze nervoznim korakom

Devet reakcija kad shvatimo da su nam prijatelji odrasli, a mi nismo

Za svu vječitu djecu u duši naveli smo misli koje nam zasigurno prolete kroz glavu dok slušamo prijatelje koji su nas „izdali“ te prešli u svijet odraslih.

Trčanje

Humanitarna utrka

U čast preminulog Terryja Foxa pet kontinenata bori se s rakom

Nakon 143 dana trčanja po Kanadi, Terry Fox izgubio je bitku s bolešću. Njemu u čast svake se godine skuplja novac za borbu protiv raka u kanadskim gradovima, brojnim zemljama diljem svijeta i na zagrebačkom Jarunu.

Humanitarni date auction party

Humanitarna aukcija udruge Bookmark

Licitacijom na „Date auction“ partiju pomažete osobama sa sindromom Down

„Date auction“ format poznat je diljem svijeta, a udruga Bookmark dovodi ga u Barcelona Pub kako bi u opuštenoj atmosferi pomogla svojim dragim sugrađanima sa sindromom Down.

Modna revija Fashion&Compassion

Humanitarna modna revija

Fashion&Compassion traži mlade modne dizajnere

Do 1. veljače mladi se dizajneri mogu prijaviti za prezentaciju svojih kolekcija na humanitarnoj modnoj reviji Fashion&Compassion.