„Djetinjstvo van bolnice”

Prikupljanjem donacija i humanitarnim koncertom splitski studenti pomažu najmlađima

Djeca

Splitski studenti humanitarnim koncertom i prikupljanjem donacija daju svoj doprinos uređenju Klinike za dječje bolesti KBC-a „Split”.

Svakoga nam dana studenti različitim akcijama pokazuju kako su uvijek spremni pomoći onima kojima je najpotrebnije, a ovoga su nam puta to potvrdili i splitski studenti koji pomažu najmlađima. Studentska sekcija za neuroznanost NeuroSplit i Medicinski fakultet Sveučilišta u Splitu odlučili su organizirati humanitarnu akciju kako bi dali svoj doprinos uređenju Klinike za dječje bolesti KBC-a Split.

Tim su povodom organizirali humanitarni koncert na kojem će, uz zvijezde hrvatske estrade, nastupiti The Rajner's Orchestra s Medicinskog fakulteta u Splitu, učenici srednjih škola u Splitu, plesači Hrvatskog narodnog kazališta, Ana Malovan, studentica Umjetničke akademije u Splitu, Roko Blažević – pobjednik natjecanja regionalnog glazbenog showa i ostali izvođači.

Djetinjstvo van bolnice, kako je događaj nazvan, održat će se u petak, 29. lipnja, u 18:30 sati u velikom afiteatru Medicinskog fakulteta u Splitu, na adresi Šoltanska 2. Preporučena je cijena ulaznice 20 kuna, a mogu se kupiti na ulazu u amfiteatar na dan koncerta.

Osim koncerta, donacije se prikupljaju i u donacijskim kutijama koje će se također nalaziti na ulazu u amfiteatar Medicinskog fakulteta, a svi koji žele pomoći mogu novac uplatiti i na račun. Podaci su za uplatu sljedeći: IBAN HR1210010051863000160, model 65, poziv na broj 7595-035-26418-503000, opis: Za uređenje ambulante Zavoda za gastroenterologiju i nefrologiju Klinike za dječje bolesti KBC-a Split.

Komentari na članak

Vezani članci

Dječak gura kolica

Projekt: Danas brinem za sebe!

Studentice ERF-a provode projekt kojemu je cilj pomoći djeci koja žive s ovisnicima o alkoholu

O problemima koje uzrokuje alkoholizam priča se već duže vrijeme. Može se reći da alkoholizam više ne predstavlja tabu temu. Saznajte na koji način možete studenticama ERF-a pomoći u promjeni života djece koja odrastaju u obiteljima s ovisnicima o alkoholu.

Modna revija Fashion&Compassion

Humanitarna modna revija

Fashion&Compassion traži mlade modne dizajnere

Do 1. veljače mladi se dizajneri mogu prijaviti za prezentaciju svojih kolekcija na humanitarnoj modnoj reviji Fashion&Compassion.

Humanitarna akcija Svjetiljke ljubavi

Akcija za pomoć djeci s poteškoćama u razvoju u OŠ Voštarnica

Humanitarna večer „Svjetiljke ljubavi” u Zadru

U subotu, 14. prosinca u 18 sati organizirana je humanitarna akcija pod nazivom „Svjetiljke ljubavi” koju organizira FRAMA Zadar Arbanasi za pomoć djeci s poteškoćama u razvoju iz Osnovne škole Voštarnica, Zadar.

Naslovna

Neka bolja vremena ili ipak ne?

Deset aktivnosti koje smo mrzili kao djeca, a sada ne možemo bez njih

Vodimo vas u ona davna vremena, kada smo bili djeca i kada nismo znali bolje. Podsjećamo vas na sve što smo tada mrzili, a sada obožavamo.

Kuća, požar

Humanitarna pomoć

Donirajte odjeću, obuću ili novac studentici KIF-a čija je kuća izgorjela u požaru

Na adventskom štandu Studentskog zbora Kinezološkog fakulteta možete donirati odjeću, obuću i novac za obitelj studentice čije su stvari stradale u požaru kuće.