27 susjedstava

Prijavom svojeg programa postanite dio projekta Rijeka 2020 – Europska prijestolnica kulture

grad Rijeka1

Projekt 27 susjedstava provodi se u okviru projekta Rijeka 2020 – Europska prijestolnica kulture te traži projekte koji povezuju lokalno stanovništvo sa Sveučilišnim kampusom na Trsatu. Prijave navedenih projekata otvorene su sve do 28. prosinca 2018. godine.

Projekt 27 susjedstava ponovno je u potrazi za prijedlozima aktivnosti i programa za susjedstvo Kampus u 2019/2020. godini. Navedenim projektom Sveučilišni kampus na Trsatu želi se približiti lokalnoj društvenoj zajednici. Dugoročni cilj ovog projekta jest sudjelovanje lokalnog stanovništva u provedbi projekata na Kampusu. 

Sveučilište u Rijeci 2017. godine oformilo je Kampus kreativni tim u kojem sudjeluje veći broj profesora, asistenata, kulturnih djelatnika i studenata, kao i Izvršni odbor KKT-a koji se brine o provedbi i koordinaciji predloženih projekata i programa. Navedeni tim raspisuje natječaj u znanstvenim, kulturnim i umjetničkim područjima u svrhu financiranja produkcije, prezentacije i distribucije aktivnosti i programa u sklopu projekta 27 susjedstava

Projekt 27 susjedstava održava se u okviru provedbe projekta Rijeka 2020  Europska prijestolnica kulture kojim se želi postići kulturna razmjena diljem cijele Europe, stvarajući mreže i poveznice kulturnim aktivnostima, kao i nove društvene centre. 

Prijavljeni projekti, kako je već navedeno, moraju biti namijenjeni svim građanima grada Rijeke i šire zajednice te uključivati i članove sveučilišne zajednice. Na sam se natječaj mogu prijaviti studenti Sveučilišta u Rijeci, zaposlenici Sveučilišta u Rijeci kao fizičke osobe, sastavnice Sveučilišta u Rijeci, organizacije civilnog društva, neformalne grupe pojedinaca i lokalni klubovi koji se nalaze ili djeluju na području Kampusa, Vojaka i Trsata.

Prijave su otvorene do 28. prosinca 2018. godine u 23:59. Za prijavu je potrebno ispuniti obrazac koji se nalazi na poveznici te ga dostaviti u pdf-formatu (potpisan i skeniran primjerak) i word-formatu (nepotpisan primjerak) na mail-adresu: masa.drndic@uniri.hr.

Komentari na članak

Vezani članci

Tolerancija

Financijska podrška

EYF pruža novčanu pomoć za realizaciju europskih aktivnosti mladih

Za aktivnosti mladih koje promiču mir, razumijevanje i toleranciju unutar različitih europskih zemalja dodjeljuju se financijske podrške. Rok je za prijavu 1. listopada.

Fitnes
FOTO IZVOR: https://pixabay.com/photos/dumbbells-training-fitness-gym-2465478/

Riječki športski sveučilišni savez

U tijeku je natječaj za financiranje sportskih aktivnosti riječkih studenata

Riječki športski sveučilišni savez pokrenuo je natječaj kojim će financirati sudjelovanje na sportskim manifestacijama, međunarodnu sportsku suradnju, organizaciju sportskih manifestacija, programe sportske edukacije te sportske programe studenata s invaliditetom.

Exit festival otvara svoja vrata novim glazbenim nadama

Ljeto ljubavi 2017.

Exit festival otvara svoja vrata mladim glazbenim nadama

– Future Shock Stage na Exitu odskočna je daska iz snova za svaki novi bend. – ističe Marko Vidojković.

Europski dan jezika

Natječaj Europske komisije

Jezične nagrade za aktivno "brzinsko jezičarenje"

Mnogi će razvezati jezik na desetominutnim individualnim tečajevima s izvornim govornicima čak dvadeset jezika koji ih očekuju u Kinu Europa na Europski dan jezika. Aktivne sudionike očekuju vrijedne jezične nagrade.

Učenje i laptop

Stipendiranje redovitih studenata

Hrvatska narodna banka dodjeljuje 8 stipendija u visini od 3000 kuna

Studenti ekonomije, informatike i matematike imaju mogućnost dobivanja stipendije Hrvatske narodne banke u sklopu natječaja koji traje do 30. rujna 2019.