27 susjedstava

Prijavom svojeg programa postanite dio projekta Rijeka 2020 – Europska prijestolnica kulture

grad Rijeka1

Projekt 27 susjedstava provodi se u okviru projekta Rijeka 2020 – Europska prijestolnica kulture te traži projekte koji povezuju lokalno stanovništvo sa Sveučilišnim kampusom na Trsatu. Prijave navedenih projekata otvorene su sve do 28. prosinca 2018. godine.

Projekt 27 susjedstava ponovno je u potrazi za prijedlozima aktivnosti i programa za susjedstvo Kampus u 2019/2020. godini. Navedenim projektom Sveučilišni kampus na Trsatu želi se približiti lokalnoj društvenoj zajednici. Dugoročni cilj ovog projekta jest sudjelovanje lokalnog stanovništva u provedbi projekata na Kampusu. 

Sveučilište u Rijeci 2017. godine oformilo je Kampus kreativni tim u kojem sudjeluje veći broj profesora, asistenata, kulturnih djelatnika i studenata, kao i Izvršni odbor KKT-a koji se brine o provedbi i koordinaciji predloženih projekata i programa. Navedeni tim raspisuje natječaj u znanstvenim, kulturnim i umjetničkim područjima u svrhu financiranja produkcije, prezentacije i distribucije aktivnosti i programa u sklopu projekta 27 susjedstava

Projekt 27 susjedstava održava se u okviru provedbe projekta Rijeka 2020  Europska prijestolnica kulture kojim se želi postići kulturna razmjena diljem cijele Europe, stvarajući mreže i poveznice kulturnim aktivnostima, kao i nove društvene centre. 

Prijavljeni projekti, kako je već navedeno, moraju biti namijenjeni svim građanima grada Rijeke i šire zajednice te uključivati i članove sveučilišne zajednice. Na sam se natječaj mogu prijaviti studenti Sveučilišta u Rijeci, zaposlenici Sveučilišta u Rijeci kao fizičke osobe, sastavnice Sveučilišta u Rijeci, organizacije civilnog društva, neformalne grupe pojedinaca i lokalni klubovi koji se nalaze ili djeluju na području Kampusa, Vojaka i Trsata.

Prijave su otvorene do 28. prosinca 2018. godine u 23:59. Za prijavu je potrebno ispuniti obrazac koji se nalazi na poveznici te ga dostaviti u pdf-formatu (potpisan i skeniran primjerak) i word-formatu (nepotpisan primjerak) na mail-adresu: masa.drndic@uniri.hr.

Komentari na članak

Vezani članci

Brod u suton

Natječaj

Za studente otvorena radna mjesta marketing menadžera brodske kompanije

Prednost u dobivanju posla donosi iskustvo u radu u turizmu. Naknada varira ovisno o stupnju obrazovanja: od 600 eura za preddiplomske do 800 eura za diplomske studije.

Festival kratke priče - presica

Festival europske kratke priče

Zagreb u partnerstvu s Rijekom dovodi najzanimljivije kratkopričaše

Festival europske kratke priče ove godine priprema mnoge nove i zanimljive sadržaje na dvije lokacije – u Zagrebu i Rijeci. Na gostovanje su pozvani mnogi utjecajni, nagrađivani i poznati autori, a za one još anonimne, osiguran je natječaj kojim se izabire najbolja amaterska kratka priča.

Coca Cola traži pripravnike

Uči, zalaži se, iskaži se!

Postani dio „Coca-Cola” tima

Kako stoji u najavi na web-stranici „Coca-Cole”, ukoliko ste mladi i želite raditi s vrhunskim stručnjacima, sada je vrijeme da se prijavite! Možda „Coca-Cola” traži baš tebe!

Sveučilište u Zagrebu

Sveučilište u Zagrebu

Raspisan natječaj za funkciju studentskog pravobranitelja

Studentski zbor u potrazi je za ambicioznim studentom ili studenticom koji/a je spreman/na zalagati se za svoje kolege i boriti se za prava studenata.

„Master Guru IT Challenge“

Inicijativa "eSkills for Jobs"

Produljen rok za prijavu na „Master Guru IT Challenge“

Cilj je ovog kreativnog natječaja privući, s jedne strane zainteresirane studente okupljene u multidisciplinarne timove, a s druge strane ICT tvrtke i poslodavce, koji će činiti ocjenjivački žiri te će ujedno kreirati zadatke i poslovne izazove.