LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
EESTEC LC Zagreb poziva

Prijavite se na „Soft Skills Academy" i steknite dodatne vještine

Različitim treninzima omogućit će se razvoj intrapersonalnih, interpersonalnih i timskih vještina, a samim time lakše i brže zapošljavanje, a trodnevna radionica je u potpunosti besplatna.

Različitim treninzima omogućit će se razvoj intrapersonalnih, interpersonalnih i timskih vještina, a samim time lakše i brže zapošljavanje, a trodnevna radionica je u potpunosti besplatna.

Svjesni smo da je u današnje doba i visokoobrazovanim ljudima sve teže naći posao. Potrebno je nešto što će vam dati prednost pred ostalim kandidatima. Osim stručnog znanja, traži se određeni skup vještina koje se ne mogu steći tijekom obrazovanja na fakultetu. 

Cilj SSA (Soft Skils Academy) je obogatiti sudionike upravo tim vještinama. Različitim treninzima omogućit će se razvoj intrapersonalnih, interpersonalnih i timskih vještina, a samim time lakše i brže zapošljavanje. Na ovoj besplatnoj trodnevnoj radionici sudjelovati će 40 visoko motiviranih kandidata koji će biti odabrani selekcijskim postupkom. Radionica će biti održana u periodu od 28. do 30. ožujka na Fakultetu elektrotehnike i računarstva (FER).

Treninge će održati predstavnici uspješnih tvrtki s kojima EESTEC LC Zagreb surađuje i ovlašteni međunarodni EESTEC treneri:
- Stjepan Pavlek (KOIOS savjetovanje) – Kako uspjeti u poslovnom svijetu
- Tihana Tonković (Siemens Convergence Creators) – Razgovor za posao
- Ivana Ružička (ASSECO SEE) – Pisanje životopisa
- Igor Sočec (EESTEC LC Zagreb) – Emocionalna inteligencija
- Vanja Panćić (EESTEC LC Sarajevo) – Upravljanje projektima
- Nermin Smajić (EESTEC LC Sarajevo) – Javni nastup

Upravo su prethodno nabrojane vještine one koje, osim stručnog znanja, daju mladim ljudima prednost nad konkurencijom pri selekciji za posao i olakšavaju zapošljavanje bez prethodnog iskustva, zato ne propustite priliku da se prijavite. Prijave su otvorene svim studentima u Zagrebu do 20. ožujka. Po završetku SSA 2014, svi učesnici će dobiti certifikat o sudjelovanju, koji mogu priložiti prilikom molbe za posao, praksu ili stipendiju.

Ispunite formular za prijavu, a više informacija možete dobiti na Facebook eventu ili službenoj stranici udruge.

FOTO: EESTEC LC ZAGREB