LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Summer Camp Ericsson Nikola Tesla

Prijavite se na Ljetnu radionicu Ericcsona Nikole Tesle

Do 20. travnja možete se o prijaviti na Summer Camp Ericssona Nikole Tesle te steći iskustvo u istraživanju i razvoju softvera!

Do 20. travnja možete se o prijaviti na Summer Camp Ericssona Nikole Tesle te steći iskustvo u istraživanju i razvoju softvera!

I ove je godine kompanija Ericsson pokrenula natječaj za sudjelovanje na Ljetnoj radionici za sve koji žele steći iskustvo u istraživanju i razvoju softvera. Natječaj je otvoren za studente završne godine dodiplomskog te studente diplomskog studija, profila Informacijska i komunikacijska tehnologija te profila Računarstvo.

S detaljima ovogodišnje radionice, zainteresirani se mogu upoznati ili 14. travnja, u 12 sati u dvorani 1017 na Tehničkom veleučiište u Zagrebu, gdje će ih predstaviti prof. dr. sc. Saša Dešić, Ericsson Nikola tesla i voditelj Ljetne radionice ili u srijedu, 15. travnja, na FER-u u dvorani B5.

Radionica, odnosno Summer Camp, održat će se u tjednima od 13. do 24. srpnja te od 24. kolovoza do 11. rujna u prostorijama Ericssona Nikola Tesla. Prilika je da se steknu iskustva u istraživanju te razvoju pod vodstvom stručnjaka unutar industrije, no studenti se unaprijed moraju pripremiti za sudjelovanje prema naputcima mentora te na kraju radionice i dokumentirati dobivene rezultate. U rezultate spadaju softver, dokumentacije te tehničko izvješće na engleskom, kao i prezentacija koja će se održati završni dan Summer Campa, dok će se rad plaćati 500 kuna tjedno.

Prijave se prihvaćaju do 20. travnja u 10 sati, a šalju se putem maila na adresu Summer.Camp@ericsson.com, a potrebno je poslati CV prema predlošku, objavljenom na stranici Ericssona Nikola Tesla, u PDF formatu. Prijavljeni će najkasnije do 22. svibnja biti obaviješteni o rezultatima natječaja.

Slideovi s predavanja bit će objavljeni na stranicama Ericssona po završetku predavanja. Dodatna pitanja možete poslati na stranicu na Facebooku ili ih uputiti putem maila na adresu Summer.Camp@ericsson.com

 

FOTO: FACEBOOK