"Nije važno ono što kažeš, nego kako to kažeš"

Prijavite se na besplatnu radionicu o prezentacijskim vještinama

https://pixabay.com/en/workplace-team-business-meeting-1245776/

Iskoristite priliku i naučite kako najučinkovitije prezentirati sebe i svoj rad.

Centar za savjetovanje studenata Sveučilišta u Splitu organizira besplatnu radionicu na kojoj ćete moći usavršiti svoje prezentacijske vještine, ali i naučiti nešto novo. Radionica će se održati 21. svibnja 2019. od 14:00 do 15:30 u dvorani P3 Filozofskog fakulteta u Splitu.

Vještine prezentacije, važan aspekt uspjeha u javnom nastupu, iznimno su važan alat koji pomaže u svim aspektima života, krenuvši od uspjeha na samom fakultetu te u odnosima s drugima u profesionalnom, ali i privatnom životu. Stoga ne škodi iskoristiti priliku i prijaviti se.

Zbog ograničenosti broja sudionika, svi zainteresirani moraju se prijaviti na e-mail savjetovanje@unist.hr.

Komentari na članak

Vezani članci

Mršavljenje, jabuka

Događanja u Klubu mladih Split

Radionica "Sila se budi" pomaže pri mršavljenju

Koji se principi kriju iza uspješno provedenih programa u cilju regulacije potkožnog masnog tkiva, koje su metode najefikasnije te koji je odabir vježbi optimalan s obzirom na budžet kojim raspolažete, otkrijte na radionici fitness tematike "Sila se budi – Fat loss happens on Monday".

CINAZ logo

Radionica prezentacijskih vještina u CINAZ-u

Savladajte strah od javnog nastupa

Klub mladih KLOOZ organizira radionicu prezentacijskih vještina za mlade. Prijavite se najkasnije do 29. veljače do 12 sati.

Sreća3

Pomicanje granica

Savjeti za sreću i uspjeh na „Mogu!” konferenciji

Četiri izuzetna predavača podučit će vas vještinama uspješnog komuniciranja, usklađivanju života u sveprožimajućim promjenama, osvješćivanju emocija koje su nam autentična informacija i pronalaženju vremena za uspjeh.

suvremeni ples

Umjetnost pokreta

Poslovnica za sport zagrebačkog SC-a pokreće radionice suvremenog plesa

Radionice suvremenog plesa održavat će se svakog ponedjeljka i srijede od 21 do 22:30 u društvenoj dvorani Studentskog naselja „Stjepan Radić”.

CROZ radionica

Timebox radionica na „Maratonu karijera"

Što nam donosi ograničavanje našeg najvrjednijeg resursa?

Kako najbolje rasporediti svoje vrijeme studentima je često prava enigma. U sklopu nadolazećeg „Maratona karijera" na Fakultetu elektrotehnike i računarstva organizatori su pripremili zanimljiv sadržaj koji će studentima na zabavan i interaktivan način odgovoriti na ovo pitanje i njemu slična.