Prilika za nezaposlene u Osijeku

Prijavite se na besplatni program osposobljavanja za zanimanja u ugostiteljstvu

Ugostiteljstvo1

Programe će voditi vrhunski profesori mentori u najsuvremenije opremljenim praktikumima, a prijave traju do 6. rujna 2019.

S ciljem povećanja konkurentnosti nezaposlenih osoba za zanimanja u ugostiteljstvu na tržištu, provodi se projekt Udruge paraplegičara i tetraplegičara Osječko-baranjske županije (UPiT) pod nazivom Nova prilika. Program će se održavati u Ugostiteljskoj i turističkoj školi u Osijeku uz podršku vrhunskih profesora u najsuvremenije opremljenim praktikumima.

U 4. ciklusu projekta održavat će se program za priprematelja/icu pizze i bureka. Ovaj će ciklus trajati 15 tjedana te će u njemu sudjelovati od 7 do 8 polaznika. Rok za prijavu je 6. rujna 2019. godine, a sam ciklus počinje 19. rujna 2019. godine Svi su programi besplatni te su prilagođeni i osobama s lakšim tjelesnim invaliditetom. 

Više informacija o uvjetima koje polaznici moraju ispunjavati te odgovore na sva pitanja možete pronaći na Facebook stranici Nove prilike

Komentari na članak

Vezani članci

Jednaki u različitosti

Projekt „World in the City”

AIESEC vas uči stranom jeziku preko ljeta za sitne novce!

Tečajeve će voditi strani studenti volonteri iz cijeloga svijeta, a radionice će se održavati kroz pet tjedana.

Ivan Jurlina, FOTO: COBE

Osijek četvrtkom

„Postignuća nisu utjecala na moj ego, već sam shvatio koliko moram učiti i raditi da bi se mogao natjecati s velikima”

Ivan Jurlina magistar je ekonomije koji se prije nekoliko godina, radeći na online aplikaciji, zaljubio u poduzetništvo i ICT/IT sektor. Od 2015. godine član je Osijek Software Cityja, gdje trenutno obnaša dužnost koordinatora projekta, a istu titulu nosi i u digitalnoj agenciji COBE u kojoj radi od prošle godine, a u međuvremenu je radio i kao voditelj projekata u Bamboo Labu. Za vrijeme studentskih dana bio je član studentske udruge Poduzetnici bez granica (EWoB) i poseban naglasak želi staviti na ljude koji se bave poduzetništvom jer, kako kaže, zrače pozitivnom energijom i za njih ne postoje problemi koji se ne mogu riješiti.

EU zastava

Izvješće o rezultatima jesenskog Eurobarometra

Hrvati vjeruju u EU, u 15 država povjerenje opada

Nakon što je objavljeno Izvješće o rezultatima jesenskog Eurobarometra za 2015. godinu, možemo primijetiti da opada povjerenje Europljana prema Europskoj uniji. Hrvatska se nalazi u samom vrhu država članica s najpozitivnijim stavom prema ovoj integraciji, ali se ne radi o pretjerano velikom postotku.

Strucna praksa

Stručna praksa u Njemačkoj

Tajna niske nezaposlenosti mladih u Njemačkoj

U Njemačkoj je nezaposlenost mladih tek 8 posto. Razlog tome je što 60 posto studenata uz redovito obrazovanje obavlja stručne prakse vezane za područje njihovog studiranja.

Kratki na brzinu

Treće izdanje Revije hrvatskih kratkih filmova „Kratki na brzinu”

Kratkometražni filmovi, edukacije i radionice u Zagrebu i Zelini

„Kratki na brzinu” prvi će se put održati u Zagrebu, uz dva nova festivalska programa.