Nove tehnologije

Prijavite se na 3D Akademiju STEM vještina u Rijeci

Robotska ruka

Zakoračite u budućnost i upoznajte se s najnovijim naprecima u 3D-tehnologijama.

Poslovna Akademija Rijeka i znanstveno-tehnološki institut VISIO Sveučilišta Jurja Dobrile pokreću novu 3D Akademiju STEM vještina u kojoj će polaznicima prezentirati najnovija znanja u području 3D-tiska, 3D-modeliranja, robotike te pokretanja tehnoloških startupova.

Radionica će trajati 40 sati tijekom kojih će, predavanjima i laboratorijskim vježbama na 3D-pisačima, 3D-skenerima i robotskim rukama, polaznici moći naučiti osnove novih tehnologija. Edukacija se održava u učionici opremljenoj najnovijom vrhunskom opremom, a predavanja su posebno prilagođena poduzetnicima, hobistima te učenicima i učenicama starijih razreda osnovnih škola i srednjoškolcima. Cijena ove radionice je 3400,00 kn, a moguće je plaćanje u dvije rate.

Predavanja će se održavati u dvije grupe u prostorima Poslovne akademije Rijeka na adresi Trg Riječke rezolucije 4. Prva grupa s predavanjima će započeti 17. lipnja 2019, dok druga grupa s radom započinje 8. srpnja. Svi zainteresirani mogu se prijaviti online obrascem koji je dostupan na poveznici, a sve dodatne informacije možete doznati na web-stranici programa ili se obratite na e-mail edukacije@par.hr.

Komentari na članak

Vezani članci

Sveučilište u Zadru

Sveučilište u Zadru

Edukativne radionice u organizaciji Studentskog savjetovališta

Studentsko savjetovalište Sveučilišta u Zadru organizira besplatne radionice edukativnog karaktera na temu panike, anksioznosti, odgađanja učenja i izrade seminara.

Izložba "Margina"

Galerija SKC

„Margina“ – izložba na kojoj se redefiniraju granice

Izložba „Margina“ Nine Zimmermann i Sare Salamon spoj je dvaju samostalnih projekata koje povezuje zajednički motiv granica. Za jednu su granice one između autora i čitatelja, a za drugu državne granice u našoj regiji i arhitektonski objekti „na ničijoj zemlji“.

21 Google trikova koji će vam olakšati surfanje internetom

Neka tražilica misli za vas

21 Google trik koji će vam olakšati „surfanje“ internetom

Učinite od Googlea vašeg osobnog asistenta! Rezultati će vas iznenaditi!

Glazba

Na današnji dan

Besplatnim koncertima na otvorenom slavi se glazba

Svjetski dan glazbe obilježit će više od 500 glazbenika besplatnim nastupima na hrvatskim trgovima i ulicama.

čitanje

Mjesec hrvatske knjige

Akcija Gradske knjižnice Rijeka: godišnja članarina 50% jeftinija

Za sve članove riječkih knjižnica ili one koji žele napraviti novu člansku iskaznicu godišnja će članarina u petak, 19. listopada, iznositi 25 kuna umjesto uobičajenih 50.