Nove tehnologije

Prijavite se na 3D Akademiju STEM vještina u Rijeci

Robotska ruka

Zakoračite u budućnost i upoznajte se s najnovijim naprecima u 3D-tehnologijama.

Poslovna Akademija Rijeka i znanstveno-tehnološki institut VISIO Sveučilišta Jurja Dobrile pokreću novu 3D Akademiju STEM vještina u kojoj će polaznicima prezentirati najnovija znanja u području 3D-tiska, 3D-modeliranja, robotike te pokretanja tehnoloških startupova.

Radionica će trajati 40 sati tijekom kojih će, predavanjima i laboratorijskim vježbama na 3D-pisačima, 3D-skenerima i robotskim rukama, polaznici moći naučiti osnove novih tehnologija. Edukacija se održava u učionici opremljenoj najnovijom vrhunskom opremom, a predavanja su posebno prilagođena poduzetnicima, hobistima te učenicima i učenicama starijih razreda osnovnih škola i srednjoškolcima. Cijena ove radionice je 3400,00 kn, a moguće je plaćanje u dvije rate.

Predavanja će se održavati u dvije grupe u prostorima Poslovne akademije Rijeka na adresi Trg Riječke rezolucije 4. Prva grupa s predavanjima će započeti 17. lipnja 2019, dok druga grupa s radom započinje 8. srpnja. Svi zainteresirani mogu se prijaviti online obrascem koji je dostupan na poveznici, a sve dodatne informacije možete doznati na web-stranici programa ili se obratite na e-mail edukacije@par.hr.

Komentari na članak

Vezani članci

https://www.facebook.com/StudentDayFestival/photos/a.141353625993791.26307.136430069819480/1496294633833010/?type=1&theater

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci

„Student Day Festival” u Rijeci traži volontere

„Student Day Festival”, koji se već devetu godinu organizira u Rijeci, domaćin je brojnim sportskim, kulturnim i glazbenim programima. Organizatorima su pune ruke posla pa zato traže baš vašu pomoć.

Timski rad, grupni rad

Sveučilište u Rijeci

Inovativna radionica „Riverzija” briše granice među studentima

Sveučilište u Rijeci i ove godine organizira „Riverziju”, interdisciplinarnu radionicu i predavanja za sve studente otvorenoga uma. Rok za prijavu je 1. svibnja.

Isto

Svijet tehnologije

Zanimljivosti o napretku tehnologije u Hrvatskoj i praćenju svjetskih trendova

U Republici Hrvatskoj, nažalost, u veoma se maloj mjeri govori o novim znanstvenim otkrićima, poduzetničkim pothvatima, poboljšanju obrazovanja i tehnološkom napretku. Ono što u većini inozemnih država bude brzo prepoznato kao kvalitetan i inovativan proizvod, kod nas često ne prolazi.

 Festival 25 FPS

Internacionalni festival

Uranjanje u budućnost filma na predfestivalskom druženju 25 FPS-a

Ususret novom izdanju festivala 25 FPS, održat će se zagrijavanje s dokumentarcem „Budućnosti filma“ u zagrebačkom MM centru.

Stablo znanja

Studentski projekt

Otvoreno „Stablo znanja”, prvi centar za tehnologiju namijenjen studentima

– Ovim projektom želimo mladima ponuditi osnovne alate za rad i potaknuti ih da se uključe u razvoj vlastitih i timskih projekata. – poručio je inicijator projekta Marko Komerički.