Nove tehnologije

Prijavite se na 3D Akademiju STEM vještina u Rijeci

Robotska ruka

Zakoračite u budućnost i upoznajte se s najnovijim naprecima u 3D-tehnologijama.

Poslovna Akademija Rijeka i znanstveno-tehnološki institut VISIO Sveučilišta Jurja Dobrile pokreću novu 3D Akademiju STEM vještina u kojoj će polaznicima prezentirati najnovija znanja u području 3D-tiska, 3D-modeliranja, robotike te pokretanja tehnoloških startupova.

Radionica će trajati 40 sati tijekom kojih će, predavanjima i laboratorijskim vježbama na 3D-pisačima, 3D-skenerima i robotskim rukama, polaznici moći naučiti osnove novih tehnologija. Edukacija se održava u učionici opremljenoj najnovijom vrhunskom opremom, a predavanja su posebno prilagođena poduzetnicima, hobistima te učenicima i učenicama starijih razreda osnovnih škola i srednjoškolcima. Cijena ove radionice je 3400,00 kn, a moguće je plaćanje u dvije rate.

Predavanja će se održavati u dvije grupe u prostorima Poslovne akademije Rijeka na adresi Trg Riječke rezolucije 4. Prva grupa s predavanjima će započeti 17. lipnja 2019, dok druga grupa s radom započinje 8. srpnja. Svi zainteresirani mogu se prijaviti online obrascem koji je dostupan na poveznici, a sve dodatne informacije možete doznati na web-stranici programa ili se obratite na e-mail edukacije@par.hr.

Komentari na članak

Vezani članci

Traperice, koljeno, moda. Izvor: https://pixabay.com/en/jeans-fashion-ruptured-modern-828693/

Radionica udruge CINAZ

Od starog jeansa i plastičnih vrećica do kul poklona

CINAZ priprema idealnu radionicu recikliranja starog jeansa i plastičnih vrećica koja će se održati ove subote od 19 sati.

JRR Tolkien

Zadar

Dani Tolkiena u Zadru; naučite više o Tolkienovim djelima uz zabavne radionice i predavanja

Dani Tolkiena su trodnevna manifestacija koju organizira Udruga CINAZ u sklopu projekta kluba mladih KLOOZ u suradnji sa Udrugom Tolkienovih obožavatelja 'Almarenska družina' iz Zagreba.

https://newsroom.fb.com/news/2019/04/f8-2019-day-1/
Predstavljanje novih karakteristika Facebook aplikacija

TEHNOLOGIJA

FOTO: Predstavljene nove karakteristike Facebooka, Instagrama, Messengera i WhatsAppa

Na F8 konferenciji predstavljene su nove značajke aplikacija u vlasništvu Facebooka, od kojih će većina biti dostupna u Hrvatskoj kasnije ove godine. Osim novih kreativnih alata, desktop-verzije aplikacije te online kupnje, naglasak se stavlja na sve više narušavanu privatnost. Buduće izglede aplikacija pogledajte u našoj galeriji.

Sveučilište u Rijeci

Projekt TRIS

Značajno smanjeni problemi studentskog smještaja u Rijeci

Projekt vrijedan 180 milijuna kuna Sveučilištu u Rijeci omogućio je prijeko potrebno povećanje kapaciteta. Novcem iz europskih fondova osiguran je smještaj za studente.

Sveučilište u Dubrovniku

Sveučilište u Dubrovniku

„Umjetna inteligencija, roboti i mediji“ tema su 11. Dubrovačkih medijskih dana

Međunarodna znanstvena konferencija Dubrovački medijski dani održat će se 30. i 31. listopada u Kampusu Sveučilišta u Dubrovniku.