Case Study Competition

Prijavi se za vodeće regionalno studentsko natjecanje i upotrijebi znanje stečeno u studentskim klupama

Case Study Competition

– Case study competition projekt je koji nas odmiče od monotonih svakodnevnih situacija i donosi nam dodatnu vrijednost koju čista teorija na fakultetu ne donosi.

Na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu otvoreno je vodeće regionalno studentsko natjecanje u organizaciji eSTUDENTa, Case Study Competition. Prijave traju do 17. ožujka, a prijaviti se mogu svi zainteresirani studenti iz cijele regije.

Case Study Competition studentsko je natjecanje u kojem studenti dobivaju priliku upotrijebiti znanje stečeno u studentskim klupama za rješavanje pravih poslovnih slučajeva. Ove godine predstavljeno je 11 poslovnih slučajeva poduzeća različitih područja djelovanja. To daje priliku studentima različitih interesa i sa različitih fakulteta da pokažu svoje sposobnosti. Za najkreativnija rješenja rezerviran je bogati fond novčanih nagrada, ali i brojne prilike za stjecanje pravih poslovnih iskustava kroz prakse u predstavljenim poduzećima.

Case study competition projekt je koji nas odmiče od monotonih svakodnevnih situacija i donosi nam dodatnu vrijednost koju čista teorija na fakultetu ne donosi. Takva vrsta natjecanja je must have za svako sveučilište jer nas tjera da radimo sami, prema svojim pravilima, napredujemo vlastitim razmišljanjem i stalnim istraživanjem te konstantnim radom na rješenjima jer samo tako ćemo naučiti najbolje što možemo! –  ističe Nikola Dudek, pobjednik Case Study Competitiona 2013. godine

Studenti se prijavljuju u timovima od dva do četiri člana, a svaki tim na raspolaganju ima i mentora iz poduzeća čiji poslovni slučaj rješava. Od 14. do 18. ožujka na Fakultetu elektrotehnike i računarstva i na Ekonomskom fakultetu bit će organizirana i predstavljanja poslovnih slučajeva  na kojima će se studenti moći upoznati sa zadanim problemima i iz prve ruke saznati sve što ih zanima.

Sve informacije o rasporedu predavanja, tijeku natjecanja i prijavama, dostupne su na službenim mrežnim i Facebook stranicama projekta. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i iskušajte svoje snage među kolegama studentima iz cijele regije.

Komentari na članak

Vezani članci

Studenti

Studentsko natjecanje

Predstavljanje ovogodišnjih slučajeva na otvorenju Vizionara

– Vizionar je jedan od rijetkih primjera gdje možeš izraziti svoju kreativnost i poduzeti korak prema drugačijem razmišljanju. – istaknuo je Igor Mladinović.

Predavanja na Job Fairu

Bogat program na FER-u

Job Fair: 115 poduzeća, 9 radionica i 23 predavanja na najvećem sajmu poslova u Hrvatskoj

U dva dana Job Faira na Fakultetu elektrotehnike i računarstva zainteresirane mlade očekuje 9 stručnih radionica i 23 predavanja, a predstavit će se ukupno 115 poduzeća.

Nogometna lopta

Ekonomisti zabili 10 komada ekipi Grafičkog fakulteta

'Prometnici' razbili Hrvatske studije u 6. kolu Zagrebačke sveučilišne futsal lige

6. kolo Zagrebačke sveučilišne futsal lige nije donijelo velikih iznenađenja. Najuvjerljiviji su bili studenti Prometnog fakulteta i Ekonomskog fakulteta koji su svojim protivnicima zabili po 10 golova.

Ekonomski fakultet II

Sveučilište u Zagrebu

Ekonomskom fakultetu dodijeljena EPAS akreditacija na pet godina

Za Ekonomski fakultet i Sveučilište u Zagrebu ova akreditacija znači potvrdu akademske izvrsnosti, proširenje međunarodne suradnje i priznanje dosadašnjim naporima svih djelatnika Ekonomskog fakulteta, dok za studente znači dodatnu prepoznatljivost na međunarodnom tržištu rada.

Studenti zagrebačke Ekonomije dobili priliku učiti i raditi u Zagrebačkoj banci

Ugovor o suradnji

Studenti zagrebačke Ekonomije dobili su priliku učiti i raditi u Zagrebačkoj banci

Dvije institucije nastavljaju suradnju koja, među ostalim, omogućuje sudjelovanje studenata EFZG-a u šestomjesečnome programu plaćene stručne prakse "Zaba Banking Academy."