Case Study Competition

Prijavi se za vodeće regionalno studentsko natjecanje i upotrijebi znanje stečeno u studentskim klupama

Case Study Competition

– Case study competition projekt je koji nas odmiče od monotonih svakodnevnih situacija i donosi nam dodatnu vrijednost koju čista teorija na fakultetu ne donosi.

Na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu otvoreno je vodeće regionalno studentsko natjecanje u organizaciji eSTUDENTa, Case Study Competition. Prijave traju do 17. ožujka, a prijaviti se mogu svi zainteresirani studenti iz cijele regije.

Case Study Competition studentsko je natjecanje u kojem studenti dobivaju priliku upotrijebiti znanje stečeno u studentskim klupama za rješavanje pravih poslovnih slučajeva. Ove godine predstavljeno je 11 poslovnih slučajeva poduzeća različitih područja djelovanja. To daje priliku studentima različitih interesa i sa različitih fakulteta da pokažu svoje sposobnosti. Za najkreativnija rješenja rezerviran je bogati fond novčanih nagrada, ali i brojne prilike za stjecanje pravih poslovnih iskustava kroz prakse u predstavljenim poduzećima.

Case study competition projekt je koji nas odmiče od monotonih svakodnevnih situacija i donosi nam dodatnu vrijednost koju čista teorija na fakultetu ne donosi. Takva vrsta natjecanja je must have za svako sveučilište jer nas tjera da radimo sami, prema svojim pravilima, napredujemo vlastitim razmišljanjem i stalnim istraživanjem te konstantnim radom na rješenjima jer samo tako ćemo naučiti najbolje što možemo! –  ističe Nikola Dudek, pobjednik Case Study Competitiona 2013. godine

Studenti se prijavljuju u timovima od dva do četiri člana, a svaki tim na raspolaganju ima i mentora iz poduzeća čiji poslovni slučaj rješava. Od 14. do 18. ožujka na Fakultetu elektrotehnike i računarstva i na Ekonomskom fakultetu bit će organizirana i predstavljanja poslovnih slučajeva  na kojima će se studenti moći upoznati sa zadanim problemima i iz prve ruke saznati sve što ih zanima.

Sve informacije o rasporedu predavanja, tijeku natjecanja i prijavama, dostupne su na službenim mrežnim i Facebook stranicama projekta. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i iskušajte svoje snage među kolegama studentima iz cijele regije.

Komentari na članak

Vezani članci

Alumnus - Kijevo Jako Sport

MNK Kijevo bio je laka zadaća

Novi bodovi za Alumnus

U 15. kolu 'Studenti' su uspjeli upisati još jednu pobjedu, a žrtva je bio MNK Kijevo Jako Sport. Utakmica je riješena u prvom poluvremenu.

Erasmus+ info day

eSTUDENT poziva

„Erasmus+ info dan by eSTUDENT“ potiče razmjenu iskustava studenata

Poseban naglasak bit će na informacijama koje valja znati prije prijavljivanja: priznavanje izbornih i obveznih kolegija, troškovi života, kvaliteta odlazne institucije i sl.

Motivacijska predavanja_Razmišljaj kao Vizionar

Motivacijska predavanja u sklopu Vizionara

„Diplome su važne, ali ljubav prema poslu presudna je”

Povodom natjecanja Vizionar, koje okuplja ambiciozne studente koji žele započeti karijeru u dizajnu, održana su motivacijska predavanja na kojima su gostovale renomirane osobe.

Tour de Tourism

Studentska konferencija

„Tour de Tourism“ otkriva tajne slapova Plitvičkih jezera

Udruga studenata turizma Ekonomskog fakulteta organizira konferenciju „Tour de Tourism“. Održat će se od 6. do 9. prosinca u Zagrebu.

Finale natjecanja TVZ MC2 2018

Studentsko natjecanje

Održano finale TVZ Mc2 natjecanja; ministrica Divjak osobno isprobala rješenja natjecatelja

Među 10 najboljih timova u završnici ovogodišnjeg natjecanja, pobjedu je odnio tim  „Electrified" i tako osvojio 10 000 kuna. Događaju je prisustvovala i ministrica Divjak, ali i predstavnici više od 25 tvrtki.