Potraga za novim članovima

Prijave na regrutaciju uspješne Ekonomske klinike još uvijek u tijeku

Regrutacija Ekonomske klinike

Ekonomska klinika prima prijave za nove članove do 22. listopada. Rad je potpuno volonterski, ali pruža prilike za razvoj novih vještina i znanja, pretvaranje teoretskih znanja u praktična, dodatne edukacije, mogućnost zapošljavanja u različitim poduzećima i umrežavanje s poslovnom zajednicom.

Ekonomska klinika, neprofitna udruga u kojoj studenti EFZG-a besplatno savjetuju građane, društvene i mlade poduzetnike te neprofitne udruge o pitanjima ekonomske prirode, u potrazi je za novim članovima. Osim savjetovanja, udruga provodi različite projekte i edukacije s ciljem promicanja poduzetništva i podizanja opće razine financijske pismenosti u RH. Klinika počiva na konceptu društvene odgovornosti pa svaki član svojim znanjem već za vrijeme studiranja daje doprinos zajednici u kojoj živi pomoću savjetovanja onih kojima je to najpotrebnije.

Uspjeh ove udruge potvrđuje i činjenica kako je trenutno više od 135 pozitivno riješenih slučajeva i deset provedenih projekata u manje od godinu dana postojanja. Godine 2015. na dodjeli nagrada Project Management Awards, Ekonomska klinika proglašena je Najboljim projektom s mladim voditeljem u Hrvatskoj.

Svaki kliničar dodatno se razvija u okviru triju funkcijskih skupina: financija, marketinga i PR-a, ljudskih potencijala pa će se tako i novi članovi zajedno s njima uže specijalizirati za određeno područje kako bi efikasnije riješavali slučajeve građana i poduzetnika. Rad je potpuno volonterski, ali pruža prilike za razvoj novih vještina i znanja, pretvaranje teoretskih znanja u praktična, dodatne edukacije, mogućnost zapošljavanja u različitim poduzećima i umrežavanje s poslovnom zajednicom.

Osim studenata ekonomije, Ekonomska klinika ove godine poziva i mlade dizajnere, fotografe i programere da se prijave na poveznici. U udrugu su dobrodošli i studenti ekonomije s privatnih učilišta. Prijave traju do 22. listopada nakon čega će svi prijavljeni biti obaviješteni e-porukama.

Komentari na članak

Vezani članci

Coca-colina podrška mladima

Podrška mladima

Sudionici iskazuju zadovoljstvo Coca-Colinim programom; u tijeku prijave za nove edukacije

– Konkurencija je pri traženju posla velika i svi pokušavamo pronaći nešto u svojim vještinama i znanjima što nas izdvaja od drugih. Na ovim smo radionicama saznali i kako to učiniti. – rekla je polaznica Nataša.

Film

Natječaj za volontere

Volontiraj na 4. Filmskoj RUNDI

Do 20. svibnja primaju se prijave za volontiranje u različitim sektorima Filmske RUNDE.

Pulska arena 2

Odlična prilika za filmofile

Sudjelujte u stvaranju najvećeg hrvatskog filmskog festivala

Volonterima se nude mogućnost besplatnog gledanja filmova u slobodno vrijeme, službene majice, topli obroci, preporuka za daljnje angažmane na budućim festivalima te potvrda o volontiranju.

Natpis Šara

Sveučilište u Zagrebu

Produžene prijave za članove studentskih odbora u domovima

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu produljio je rok za prihvaćanje prijava za članove studentskih odbora u studentskim domovima do 29. studenog u 12:00 sati.

Alfred Nobel

Ljudi koji su zadužili svijet

Činjenice o dobitnicima Nobelove nagrade s kojima vjerojatno niste upoznati

Najmlađi dobitnik prestižne nagrade imao je svega 25 godina, a najstariji među uglednicima bio je devedesetogodišnjak.