Potraga za novim članovima

Prijave na regrutaciju uspješne Ekonomske klinike još uvijek u tijeku

Regrutacija Ekonomske klinike

Ekonomska klinika prima prijave za nove članove do 22. listopada. Rad je potpuno volonterski, ali pruža prilike za razvoj novih vještina i znanja, pretvaranje teoretskih znanja u praktična, dodatne edukacije, mogućnost zapošljavanja u različitim poduzećima i umrežavanje s poslovnom zajednicom.

Ekonomska klinika, neprofitna udruga u kojoj studenti EFZG-a besplatno savjetuju građane, društvene i mlade poduzetnike te neprofitne udruge o pitanjima ekonomske prirode, u potrazi je za novim članovima. Osim savjetovanja, udruga provodi različite projekte i edukacije s ciljem promicanja poduzetništva i podizanja opće razine financijske pismenosti u RH. Klinika počiva na konceptu društvene odgovornosti pa svaki član svojim znanjem već za vrijeme studiranja daje doprinos zajednici u kojoj živi pomoću savjetovanja onih kojima je to najpotrebnije.

Uspjeh ove udruge potvrđuje i činjenica kako je trenutno više od 135 pozitivno riješenih slučajeva i deset provedenih projekata u manje od godinu dana postojanja. Godine 2015. na dodjeli nagrada Project Management Awards, Ekonomska klinika proglašena je Najboljim projektom s mladim voditeljem u Hrvatskoj.

Svaki kliničar dodatno se razvija u okviru triju funkcijskih skupina: financija, marketinga i PR-a, ljudskih potencijala pa će se tako i novi članovi zajedno s njima uže specijalizirati za određeno područje kako bi efikasnije riješavali slučajeve građana i poduzetnika. Rad je potpuno volonterski, ali pruža prilike za razvoj novih vještina i znanja, pretvaranje teoretskih znanja u praktična, dodatne edukacije, mogućnost zapošljavanja u različitim poduzećima i umrežavanje s poslovnom zajednicom.

Osim studenata ekonomije, Ekonomska klinika ove godine poziva i mlade dizajnere, fotografe i programere da se prijave na poveznici. U udrugu su dobrodošli i studenti ekonomije s privatnih učilišta. Prijave traju do 22. listopada nakon čega će svi prijavljeni biti obaviješteni e-porukama.

Komentari na članak

Vezani članci

Knjige Ekonomija i Makroekonomija

Edukacijski materijali

Posebna ponuda literature za studente ekonomskih usmjerenja

U susret ispitnim rokovima Samuelsonova „Ekonomija” te „Makroenomija” Pindycka i Rubinfelda naći će se na policama svih studenata ekonomije jer u tijeku je posebna ponuda za kupnju njihova kompleta.

ESN Zadar traži nove članove

Potraga za novim članovima

Duh studentske razmjene i zajedništva u kulturnoj raznolikosti osjetite prijavom u ESN Zadar

Priključite se mladima u udruzi ESN Zadar i otkrijte fenomen koji Erasmus studenti nazivaju „Jednom Erasmus, zauvijek Erasmus“. Napravite korak koji će vam zasigurno promijeniti život i omogućiti internacionalizaciju kod kuće.

Putovanje vlakom

Matea Jalžečić

Mentalna ekonomija – moć zemlje

Što patka Matilda misli u kakvome svijetu živimo, kako taj sustav nazivamo? Je li on lijevi ili desni, gornji ili donji? Bože, patka bi već pet puta preplivala Jarun dok smisli što bi moglo biti, a vjerojatno ni tada ne bi znala odgovor.

https://www.facebook.com/940362292643701/photos/gm.784268495103825/1888834101129844/?type=3&theater

Studentski zbog Građevinskog fakulteta u Rijeci

Sudionicima ovogodišnje Građevinijade u Bugarskoj opravdani izostanci s predavanja

Za sudjelovanje u novom izdanju Građevinijade studenti geodezije i građevine riječkog Sveučilišta prijaviti se mogu do 10. travnja, na što će potrošiti samo 165 eura. A posebnim će ih pravilima i fakultet dodatno potaknuti na odlazak.

Sveučilište u Zagrebu

Sveučilište u Zagrebu

Otvoren natječaj za dodjelu Rektorove nagrade

Do 4. svibnja zaprimaju se individualni ili timski znanstveni i umjetnički radovi od kojih će najkvalitetniji biti nagrađeni Rektorovom nagradom.