Ispitna anksioznost

Pridruži se predavanju Centra za savjetovanje studenata i dočekaj ispitne rokove spreman

Stres

Ako imaš problema s osjećajem napetosti i nervoze prilikom ispita ili tijekom pripreme za isti, pridruži se predavanju čija je tema ispitna anksioznost u Sveučilišnoj knjižnici u Splitu 6. lipnja 2018.

Poslijepodnevno ispijanje kave s prijateljima i uživanje u sunčevim zrakama propuštaš jer sjediš u knjižnici spremajući nadolazeći ispit, a kada dođe vrijeme ispita, ti se ne možeš sjetiti ni retka iz ispitne literature? Znojenje dlanova, osjećaj mučnine ili potpuna blokada u glavi baš kao da ispitnu literaturu nisi nikada ni dotaknuo – opisane se situacije dogode većini studenata u njihovoj studentskoj karijeri, no ukoliko se osjećaj anksioznosti događa učestalo, on će postati ozbiljan problem za uspješno rješavanje studentskih obaveza, tj. polaganje ispita.

Ako imaš problema s osjećajem napetosti i nervoze prilikom ispita ili tijekom pripreme za isti, pridruži se predavanju čija je tema ispitna anksioznost, a koje organiziraju Centar za savjetovanje studenata i Sveučilište u Splitu. Održat će se u Sveučilišnoj knjižnici u Splitu 6. lipnja s početkom u 18 sati. Predavanje će održati psihologinja Ana Čulić na adresi Ruđera Boškovića 31 za sve zainteresirane studente.

Više informacija nalazi se na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Predavanje o strukturi znanosti i pseudoznanosti

Udruga Primus

Predavanje o strukturi znanosti i pseudoznanosti

Kako razlikovati znanost i pseudoznanost? Koje su sličnosti, a koje razlike u njihovoj strukturi? Odgovore na ova i druga pitanja možete saznati na predavanju Udruge Primus.

Redovito učenje

„Trebao učiti za ispite, usput snimio pjesmu“

VIDEO: Varaždinski student opjevao agoniju studentskih rokova

Zašto je pjesma snimljena baš na matricu iz „Pokemona“, nismo se ni usudili pitati.

Lynda

21 dan da steknete novu vještinu

LinkedIn i Lynda.com nude besplatne tečajeve svojim korisnicima!

Elektroničke su poruke korisnici trebali dobiti prije par dana pa, ako još niste, brzo prihvatite ovu dragocjenu LinkedIn ponudu i steknite novu vještinu!

Sudbina laptopa

„Online” učenje

Utažite glad za informacijama Courserom

Klub mladih KLOOZ ovog četvrtka priprema događaj pod nazivom „Online učenje: Coursera”.

Od vrata raja do vrata pakla

Info zona

Putopisno predavanje „Od vrata raja do vrata pakla”

Jurica Galić Juka, popularni bloger i autor portala TheMladichi.com, ispričat će anegdote sa svojih brojnih putovanja svijetom pod nazivom - Od vrata raja do vrata pakla.