Ispitna anksioznost

Pridruži se predavanju Centra za savjetovanje studenata i dočekaj ispitne rokove spreman

Stres

Ako imaš problema s osjećajem napetosti i nervoze prilikom ispita ili tijekom pripreme za isti, pridruži se predavanju čija je tema ispitna anksioznost u Sveučilišnoj knjižnici u Splitu 6. lipnja 2018.

Poslijepodnevno ispijanje kave s prijateljima i uživanje u sunčevim zrakama propuštaš jer sjediš u knjižnici spremajući nadolazeći ispit, a kada dođe vrijeme ispita, ti se ne možeš sjetiti ni retka iz ispitne literature? Znojenje dlanova, osjećaj mučnine ili potpuna blokada u glavi baš kao da ispitnu literaturu nisi nikada ni dotaknuo – opisane se situacije dogode većini studenata u njihovoj studentskoj karijeri, no ukoliko se osjećaj anksioznosti događa učestalo, on će postati ozbiljan problem za uspješno rješavanje studentskih obaveza, tj. polaganje ispita.

Ako imaš problema s osjećajem napetosti i nervoze prilikom ispita ili tijekom pripreme za isti, pridruži se predavanju čija je tema ispitna anksioznost, a koje organiziraju Centar za savjetovanje studenata i Sveučilište u Splitu. Održat će se u Sveučilišnoj knjižnici u Splitu 6. lipnja s početkom u 18 sati. Predavanje će održati psihologinja Ana Čulić na adresi Ruđera Boškovića 31 za sve zainteresirane studente.

Više informacija nalazi se na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

FFOS

Otvoreno predavanje

Gordana Buljan Flander upoznaje studente FFOS-a s traumama u dječjoj dobi

Tijekom svojega gostovanja na FFOS-u prof. dr. sc. Gordana Buljan Flander održat će predavanje na temu ukradenog djetinjstva, a zatim će predstaviti knjigu o odgoju namijenjenu roditeljima i odgojiteljima.

Prvo motivacijsko predavanje u sklopu projekta „Mozgalo“

eSTUDENT

Prvo motivacijsko predavanje u sklopu projekta „Mozgalo“

„Mozgalo“ – prvo i jedino studentsko natjecanje u Hrvatskoj u dubinskoj analizi velikih količina podataka i izradi Big Data rješenja ponovno kreće!

https://pixabay.com/en/anxiety-fear-stress-emotion-wooden-2019928/

Okršaj s problemima

Nekoliko načina borbe protiv anksioznosti

Neovisno o tome jeste li introvert ili patite od socijalne anksioznosti, početak rješavanja problema je isti – a to je borba protiv anksioznosti. Donosimo vam nekoliko načina koji će vam pomoći u toj borbi.

Predstavljanje sociokulturnih karakteristika "gamera" u Info zoni

Serija predavanja "Mala škola sociologije"

Predstavljanje sociokulturnih karakteristika "gamera" u Info zoni

Udruga "Imaginacija- splitsko društvo sociologa" i Info zona organiziraju seriju tematskih socioloških predavanja. Iduće na redu je predavanje Krešimira Krole o "gamerima" i njihovoj subkulturi.

schoolexam1

Profesor statistike iznenadio nekonvencionalnim pristupom

FOTO: Biste li dobili dodatne bodove na ovom ispitu?

Profesor statistike studentima na zanimljivim pitanjima daje dodatne bodove. Znate li nastaviti stihove Dr. Drea ili koliko sezona ima kultna serija?