Ispitna anksioznost

Pridruži se predavanju Centra za savjetovanje studenata i dočekaj ispitne rokove spreman

Stres

Ako imaš problema s osjećajem napetosti i nervoze prilikom ispita ili tijekom pripreme za isti, pridruži se predavanju čija je tema ispitna anksioznost u Sveučilišnoj knjižnici u Splitu 6. lipnja 2018.

Poslijepodnevno ispijanje kave s prijateljima i uživanje u sunčevim zrakama propuštaš jer sjediš u knjižnici spremajući nadolazeći ispit, a kada dođe vrijeme ispita, ti se ne možeš sjetiti ni retka iz ispitne literature? Znojenje dlanova, osjećaj mučnine ili potpuna blokada u glavi baš kao da ispitnu literaturu nisi nikada ni dotaknuo – opisane se situacije dogode većini studenata u njihovoj studentskoj karijeri, no ukoliko se osjećaj anksioznosti događa učestalo, on će postati ozbiljan problem za uspješno rješavanje studentskih obaveza, tj. polaganje ispita.

Ako imaš problema s osjećajem napetosti i nervoze prilikom ispita ili tijekom pripreme za isti, pridruži se predavanju čija je tema ispitna anksioznost, a koje organiziraju Centar za savjetovanje studenata i Sveučilište u Splitu. Održat će se u Sveučilišnoj knjižnici u Splitu 6. lipnja s početkom u 18 sati. Predavanje će održati psihologinja Ana Čulić na adresi Ruđera Boškovića 31 za sve zainteresirane studente.

Više informacija nalazi se na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

App Star Contest

eSTUDENT poziva

Edukativno predavanje o razvoju Android, iOS i WP aplikacija na FER-u

App Start Contest organizira edukativno predavanje u na temu „Brzi razvoj Android, iOS i WP aplikacija koristeći Xamarin.Forms i Azure Mobile Services”.

Predavanje-Telekom Electronic Beats festival

Telekom Electronic Beats festival

Predavanje A. J. Samuelsa u Zagrebu: Profesionalnost u glazbenom novinarstvu

Predavanje je namijenjeno studentima, novinarima, blogerima i svim glazbenim entuzijastima te je besplatno za sve sudionike.

Motivacija

Usredotočivanje na učenje

Jednostavne tehnike kojima ćete poboljšati koncentraciju

Najteže je smiriti misli baš onda kada nam je koncentracija najpotrebnija. Ovi jednostavni savjeti povećat će vašu produktivnost i inspirirati vas za nove ideje.

Postani/ostani poduzetnik

„Postani/ostani poduzetnik"

Daj svoj doprinos perspektivnijoj gospodarskoj budućnosti

Druga panel diskusija u sklopu projekta „Postani/ostani poduzetnik" održat će se 14. lipnja. Svi se zainteresirani mogu pridružiti te svojim idejama, znanjem i iskustvom doprinijeti raspravi, koja teži stvaranju podloge za perspektivniju gospodarsku budućnost.

Danijela Jozić_najava

Projekt udruge Studentski informativni kutak

„Maraton karijera“ nastavlja se na FPZG-u s Danijelom Jozić, glavnom urednicom Tportala.hr

U drugom krugu „Maratona karijera” uspješna Danijela Jozić stiže na FPZG gdje će studentima otkriti kako se ponašati u novinarskom svijetu. Pridružit će joj se predstavnici Mediatoolkita koji su pripremili radionicu „media monitoringa”, a posjetitelje očekuje i HalPetovo iznenađenje.