LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
BHV Education poziva

Prezentacija studentskih programa u Švicarskoj

Studenti će se na prezentaciji moći informirati o mogućnostima studiranja ili nastavku studija u Švicarskoj, koja slovi za kolijevku svjetskog turizma.

Studenti će se na prezentaciji moći informirati o mogućnostima studiranja ili nastavku studija u Švicarskoj, koja slovi za kolijevku svjetskog turizma.

BHV Education u suradnji sa Swiss Education Group organizira prezentaciju studentskih programa u srijedu, 12. veljače 2014. godine u 18 sati u hotelu Sheraton, Kneza Borne 2, Zagreb.

Studenti će se na prezentaciji moći informirati o mogućnostima studiranja ili nastavku studija u Švicarskoj, koja slovi za kolijevku svjetskog turizma. Švicarsko hotelijerstvo i ugostiteljstvo poznato je u cijelom svijetu, a ovim putem moći ćete saznati kako doživjeti visoke standarde studiranja u Švicarskoj i steći međunarodno priznate diplome iz poslovnog i hotelskog menadžmenta, turizma i kulinarstva.

BHV Education organizacija je koja već 19 godina uspješno surađuje s mnogim eminentnim organizacijama, školama, sveučilištima i veleposlanstvima širom svijeta i u ovom razdoblju preko 5000 učenika, studenata i profesionalaca sudjelovalo je u programima. Dugogodišnje iskustvo jamči polazniku da će unaprijed biti dovoljno pripremljen na sve što ga očekuje na školovanju u inozemstvu.

Swiss Education Group jedna je od vodećih obrazovnih organizacija hotelijerstva i turizma, a čine je vrhunski fakulteti hotelskog menadžmenta, turizma, kulinarstva i ekonomije: Hotel Institute Montreux, Swiss Hotel Menagement School, School of Hotel Management IHTII, Cesar Ritz Colleges i Culinary Arts Academy Switzerland.

Mjesto na prezentaciji nužno je rezervirati na e-mail education@bhv.hr.

FOTO: WALLPAPERS