Nagrada poduzećima

Predstavnici studentskih zborova i udruga odlučuju kome u ruke ide Zlatni indeks

Zlatni index 2017

Najaktivniji studentski zborovi i udruge poslat će svoje predstavnike u Zagreb kako bi formirali Povjerenstvo koje će odlučiti kojima će se poduzećima dodijeliti nagrada Zlatni indeks u sljedećim kategorijama: stručne prakse, stipendije, ulaganje u studentske udruge i projekte, stručna potpora i organiziranje projekata te imidž.

Prijave za Povjerenstvo koje će odlučivati o dobitnicima nagrade Zlatni indeks za 2018. godinu počinju 10. prosinca 2018. i traju do 14. siječnja 2019, a prijaviti se mogu studentski zborovi i udruge s područja cijele Hrvatske. Riječ je o jedinstvenoj nagradi koja se dodjeljuje poduzećima koja aktivno sudjeluju u životu studenata te tako pridonose njihovom obrazovanju i stručnom usavršavanju. 

Poduzeća se sama prijavljuju za Zlatni indeks, koji im je prilika ne samo za promociju i izgradnju dobrog imidža već i za povezivanje sa studentima, odnosno budućim zaposlenicima, dok o nagradama odlučuje spomenuto Povjerenstvo. Nagrade se dodjeljuju u pet kategorija:

  • stručne prakse
  • stipendije
  • ulaganje u studentske udruge i projekte
  • stručna potpora i organiziranje projekata
  • najbolji imidž.

Svi zainteresirani na natječaj za Povjerenstvo mogu se prijaviti ispunjavanjem obrasca u koji se unose osnovni podaci o udruzi ili zboru te svi projekti na kojima su radili. Na temelju projekata biraju se najaktivniji od njih. Odabrani šalju svog predstavnika u Zagreb, gdje se formira Povjerenstvo koje zajednički odlučuje o dobitnicima Zlatnog indeksa.

Komentari na članak

Vezani članci

Predavanje "Kako opustiti tijelo i um"

Opuštanje tijela i uma

eSTUDENT otkriva kako vratiti osobno zadovoljstvo, fokus i snagu

Interaktivno predavanje "Kako opustiti tijelo i um" održat će se 10. svibnja. Sandra Baksa će vam pomoći da se vratite u svoje prirodno stanje smirenosti.

Bez veze nije bezveze

eSTUDENT poziva na završnicu projekta

Točka na „i“ za „Bez 'veze' nije bezveze“: završni party u Vip klubu

Da se stavi točka na „i“ čitavom projektu, organizacijski tim pripremio je event koji će se održati danas u Vip clubu s početkom u 21 sat.

Nagrada Zlatni Indeks

eSTUDENTov projekt

Zlatni indeks u potrazi za studentskim Povjerenstvom

Dobitnike nagrade Zlatni indeks odabire Povjerenstvo kojega čine studenti predstavnici studentskih udruga i zborova.

Završnica Mozgala 2018.

Projekt udruge eSTUDENT

Rođendanskim partijem završilo „Mozgalo”, popularno studentsko natjecanje

U završnici eSTUDENT-ovog natjecanja timovi su prezentirali svoja rješenja pred žirijem, a natjecali su se i u izradi najbolje prezentacijie. Po objavi pobjednika, za njih je održan prigodan „party”.

Pobjednici Mozgala

eSTUDENT poziva na

Svečano otvorenje jedinog natjecanja za data analitičare u Hrvatskoj

Ušteda milijuna, spašavanje života, predviđanje budućnosti. Ne, to nije scenarij iz filma, to je Big Data - to je Mozgalo! Detalje o početku natjecanja saznajte na linku!