Nagrada poduzećima

Predstavnici studentskih zborova i udruga odlučuju kome u ruke ide Zlatni indeks

Zlatni index 2017

Najaktivniji studentski zborovi i udruge poslat će svoje predstavnike u Zagreb kako bi formirali Povjerenstvo koje će odlučiti kojima će se poduzećima dodijeliti nagrada Zlatni indeks u sljedećim kategorijama: stručne prakse, stipendije, ulaganje u studentske udruge i projekte, stručna potpora i organiziranje projekata te imidž.

Prijave za Povjerenstvo koje će odlučivati o dobitnicima nagrade Zlatni indeks za 2018. godinu počinju 10. prosinca 2018. i traju do 14. siječnja 2019, a prijaviti se mogu studentski zborovi i udruge s područja cijele Hrvatske. Riječ je o jedinstvenoj nagradi koja se dodjeljuje poduzećima koja aktivno sudjeluju u životu studenata te tako pridonose njihovom obrazovanju i stručnom usavršavanju. 

Poduzeća se sama prijavljuju za Zlatni indeks, koji im je prilika ne samo za promociju i izgradnju dobrog imidža već i za povezivanje sa studentima, odnosno budućim zaposlenicima, dok o nagradama odlučuje spomenuto Povjerenstvo. Nagrade se dodjeljuju u pet kategorija:

  • stručne prakse
  • stipendije
  • ulaganje u studentske udruge i projekte
  • stručna potpora i organiziranje projekata
  • najbolji imidž.

Svi zainteresirani na natječaj za Povjerenstvo mogu se prijaviti ispunjavanjem obrasca u koji se unose osnovni podaci o udruzi ili zboru te svi projekti na kojima su radili. Na temelju projekata biraju se najaktivniji od njih. Odabrani šalju svog predstavnika u Zagreb, gdje se formira Povjerenstvo koje zajednički odlučuje o dobitnicima Zlatnog indeksa.

Komentari na članak

Vezani članci

FOI - zgrada fakulteta

Fakultet organizacije i informatike

„Digitrans“ poslovanje poduzeća temelji na digitalnim tehnologijama

Glavni je cilj projekta „Digitrans“ pomoći malim, srednjim i „startup“ poduzećima pri primjeni modernih modela poslovanja i organizacije poslovnih aktivnosti i procesa. U aktivnostima, uz FOI, sudjeluje 14 partnerskih institucija.

FSB zgrada

Radionica na FSB-u

Studenti mogu izraditi vlastiti rotirajući display

Sudionici radionice koju održavaju Davor Cihlar i Tomislav Bošnjak imat će priliku izraditi vlastiti LED Persistence of Vision Display na kojemu će moći ispisati personaliziranu poruku koja se dobiva kombinacijom rada elektromotora i rotiranja pločice koja sadrži ledice.

Zavšrnica App Start Contesta

Studentsko natjecanje

Za aplikaciju namijenjenu „hackathon” natjecanjima studenti osvojili 20 000 kuna

Pobjedu i novčanu nagradu u vrijednosti od 20 000 kuna odnio je Morpheus team za svoju ideju aplikacije koja povezuje sudionike i poslodavce na popularnim hackathon natjecanjima. Čine ga Mihael Međan, Lucija Segarić, Matej Jularić i Tesa Jurišić koji su ujedno osvojili i nagradu za najbolju prezentaciju te dodatnih 1000 kuna.

https://pixabay.com/en/calculator-calculation-insurance-385506/

Projekt udruge eSTUDENT

Financial Week – višednevni izlet u svijet financija na EFZG-u

Novo izdanje Financial Week započinje na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu uvodnim predavanjem zakazanim za ponedjeljak, 14. siječnja, a završava 18. siječnja izletom u revizorsku kompaniju.

App star contest

App star contest 2014.

Prijavi se i lansiraj svoj startup!

App Start Contest je edukativno studentsko natjecanje namijenjeno svim studentima Republike Hrvatske tijekom kojeg studentski timovi izrađuju programska rješenja za popularne platforme mobilnih uređaja. Nagrade su odlične, stoga se požurite prijaviti!